Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***
Raspunsuri - Pagina 20
Gina2008 spune:
ANAAN sunt cu capul!!!! Stiam ca nu stai in Bucuresti, dar eram cu mintea in alta parte. Sorry Milady!
Calin, un baietel nazdravan si mamica lui
Gina2008 spune:
Novus nu stiu site-uri din state care sa trimita si in tzarishoara noastra. Eu ziceam joi de Vinerea Neagra cand sunt reduceri foarte mari in state si dadusem site-ul lui Toy R Us. Sorry...
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Recuperez imediat, sper sa apuc, dar pana atunci intreb repede: e posibil sa vomite de la dinti? Parca Dodo zicea ceva de genul, am retinut oare gresit? |
Asta nu am spus eu...dar de la rosu in gat se poate voma

dod-participarea noastra in concurs
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gina2008 spune:
Sa va zic ce mi s-a intamplat vineri spre sambata noaptea. Cand fi-miu a avut insomnie
de la 2 la 4. Asta chiar nu mi s-a mai intamplat pana acum... Da' treaba e asa. Ca e inexplicabil. Nu era prost dispus, nu a plans... chiar a chicotit si a ras la un moment dat. Dar era cu ochii pe pereti. Si faza cea mai dulce e ca in timpul asta cat a stat treaz a repetat - de vreo trei ori - toate "cuvintele" pe care le stia el: mama, tata, asta, daaa, naaa, isi (pisi). A fost asa dragut... parca recapitula... Intr-un final a adormit multumit ca invatase pentru "examenul" de a doua zi.
novus spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Novus nu stiu site-uri din state care sa trimita si in tzarishoara noastra. Eu ziceam joi de Vinerea Neagra cand sunt reduceri foarte mari in state si dadusem site-ul lui Toy R Us. Sorry... Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Pai am zis ca nu le comand eu ci niste amici din State si maine e Silver Monday echivalentul lui Black Friday care e doar pt cumparaturile din magazine, maine sunt reducerile on line
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Kea, oare nu are rosu in gat? Ca stiu si eu, ca Dodo, ca de la rosu in gat pot vomita. Ma gandesc la rosu in gat cum ati fost pe afara, prin frig...
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 A fost asa dragut... parca recapitula... Intr-un final a adormit multumit ca invatase pentru "examenul" de a doua zi. Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
Chiar ca a fost tare dragut!
mireal spune:
Ieri desenam pe tablita magnetica si i-am facut un baietel si ii spuneam:uite-l pe theo, cine e aici?..theo.Si el la un moment dat zice Theu.A fost asa de dulce si azi a mai spus, dar rar.
novus spune:
| citat din mesajul lui Gina2008 Sa va zic ce mi s-a intamplat vineri spre sambata noaptea. Cand fi-miu a avut insomnie Calin, un baietel nazdravan si mamica lui |
O daaa cunoastem aceste simptome, si Ada repeta uneori cuvintele importante in somn sau inainte de el
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Parca Dodo zicea ceva de genul, am retinut oare gresit?