Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***278***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Transmitem stirile amiezii. Tocmai am venit de la festivalul-concurs de literatura, nu m-am putut tzine de-o parte, cum sa ratez io premierea lui huzband, asa ca am mers cu masina, cu huzband ca sofer, ca numa la vreo 20 km de oras e localitatea (bine conduce huzband!). A luat premiu I (cu coronitza:)))! (5 bulioane) si a luat si premiul unei reviste literare (care-a zis ca-l publica in paginile ei). Of, tare mandra m-am simtit io acolo vazand cum il lauda criticii pe sotziorul meu, cica au fost trimise 166 de texte din care au selectat 26 ca semi-finaliste si din alea 26 bune au fost selectati 7 premianti...No, tre sa-l imping de la spate acum, sa scrie mai mult, sa poata fi publicat...ma fac managerul lui

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

wow, ilinca, felicitari sotului cistigator si tie ca il ai in dotare!
Bravo pt premiu si la mai mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Felicitari Ilinca

Calin, un baietel nazdravan si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am intrat ss vad ce ati mai scris si tare tare m-a mai bucurat mesajul Ilincai FELICITARI si la mai multe premii

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Felicitari, sot de Ilinca si tata de Sophiphi!

Mergi la inceput

Multumesc, tufete!
Anaan, esti pe receptie? Am chef sa beau un vin, dar mie foarte rar mi-a placut vreun vin insa acum mi-am amintit de cel de la Sovata si-a inceput sa-mi ploua-n gura, da' nu-mi amintesc ce era, de fapt mi-am turnat un pahar fara macar sa arunc un ochi pe eticheta. Pe scurt, Anaan, ce vin era ala alb ca cine stie, poate gaseste huzband prin imprejurimi?...

18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

http://www.jidvei.ro/#/VINURI%20-%20NEC%20PLUS%20ULTRA Cred ca asta e!( ca erau mai multe feluri) Cel putin, asta-mi place mie, si eu nu-s tocmai amatoare de vin.

Mergi la inceput

Multzu, Anaan, am apelat la stiintza novusicai prin sms, ca era urgenta treaba, ce crezi tu, imi ardea buza!:)))
Uof, tocmai a venit huzband cu sticla: au avut la nonshtop Sauvignon Blanc da' sec Mi-e si frica sa gust, banuiesc ca nu se compara cu demi-secul, nu? Bun a fi si-asta, ce sa facem...
Novus, am vazut-o pe Alexandra in plasa, dar era o eroare: trebuia sa scrie "scump si bun" acolo. Si la Sophiphi ii place sa se vare in diverse chestii. O data eram la calc si-l aud in spate pe sotz foarte serios:"doamna, aveti un colet, semnati aici!" si cand ma-ntorc era cu ditamai cutia in bratze si inauntru trona Sophiphi in culmea fericirii Altadata zice:"ma duc sa pun rufe la uscat" si-l vad trecand cu ligheanul cu Sophiphi ranjind victorios in el:)))

18 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

No, imi pare rau ca nu am fost mai pe faza, dar- ghiciti ce fac?- scriu, ca, dupa cum spuneam, m-au apucat inspiratiile. Las ca-i bun si sec, dar cand mai ai ocazia ia vinul pe care ti l-am recomandat, e o aparitie noua si chiar ca-i bun. Betivaneala placuta!

Da, am admirat si eu Ada la sacosa...unspe kg de farmec! Aaaa, si am vazut si pozele in care era intr-o companie foarte selecta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Anaan, cred ca bate vantul dinspre Blaj, ca azi am avut si eu spor... da' degeaba, ca la mine nu se cunoaste

Io am intrat sa felicit fetele din RM, chiar daca n-au ajuns la vot!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput