Indemnizatia MAMELOR(2)
Raspunsuri - Pagina 35
amali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinuk aud ca vor sa impoziteze pensiile sub 750lei nu cumva se gandesc si la indemniz Alinuk mama de Andu mik si Teo voinikwww.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Prima data cand am auzit de asta (in cursul zilei de azi) era o stire cu "orice venit peste 740 va fi taxat cu 5.5% contributie la sanatate" si era cineva care comenta "sunt 2 milioane de platitori si 20 de milioane de beneficiari, asa ca trebuie sa plateasca toti". Din pacate nu stiu exact la ce post era si cine zicea asta ca eram cu mainile intr-un pampers si era cumva o situatie... de rahat.
Cand am reusit sa ma uit, deja vorbeau de pensii - cred ca era antena 3. Dar am fost convinsa, cel putin pe moment, ca ni se aplica si noua.
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_i Chiar daca nu sunt afectata in mod direct de ultima decizie anuntata am sa vin miercuri negresit. Din pacate nu pot sa-mi aduc si fetitele (cea mica de 1,2 luni este racita iar cea mare este la scola). Parerea mea este ca ne indreptam catre o dictatura. Cum adica, aseara partenerii coalitiei au spus 2 ani iar astazi de dimineata vine Base si spune NU. Ce, presedintele a ajuns puterea suprema in stat? Tare mie teama sa nu ne inchida si granitele in curand.... Cristina I "Copiii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti" N.Iorga |
si eu m-am gandit..si inca ma mai gandesc la asta..vom fi sclavi..mai sclavi decat azi...
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
what???????? 
... ca sa vedeti unde am juns 
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
cristina_i spune:
Un fel de impozit pe impozit...O sa ajungem sa platim impozit si pe aerul respirat.
Halal tara...
ina.click spune:
Ce circ a fost pe Antena 3.
Si nici reprezentantii "poporului" nu erau mai breji.
Cine dracu era mosul ala care zbiera ca sa se ia de la tineri, din salarii, ca unul de 20 de ani e ok cu 600 ron / luna ca si asa ce-i trebuie? mancare si atat...pe cand un pensionar = mancare + medicamente?
Ca eu lucram si ascultam TVul dar eram cu spatele deh , nu puteam lua ochii din monitor sa nu stramb ceva.
Anyways. Categoriile sociale au aruncat pisica moarta de la unul la altul. Luati de la ei! nu, nu taiati de la ei1 Ba de la ei!
...de unde sa mai tai....
26 + 
ariadna33 spune:
asta e problema cea mai grava, ca invrajbesc categoriile sociale intre ele, sau si mai rau, invrajbesc oamenii care fac parte din aceeasi categorie sociala.
monicabo spune:
Imi pare rau...
nu stiu ce sa mai zic, ieri zisesera ca mentin 2 ani cic-ul si speram ca va ramane asa..
Eu inteleg ca CIC ramane de 2 ani pt mamicile care nasc pana in 31 dec 2010 (nu cine ntra in cic pana pe 31 dec)...
realitatea.net:
"Niciun beneficiar actual al indemnizatiei de crestere a copilului pâna la doi ani nu va fi afectat. În consecinta, cele 198.000 de indemnizatii în plata ramân
neschimbate", a anuntat premierul Emil Boc. Mai exact, concediul maternal ramâne 2 ani, iar valoare indemnizatiei de crestere a copilului va fi între 600 si 3,400 de lei pentru femeile care nasc pâna la 31 decembrie 2010."
Stiu e nedrept pt un copil de dec 2010 si unul de ian 2011, ca ultimul sta langa mama lui 1 an mai putin...
Doamne ajuta, nu stiu ce sa mai zic...
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ariadna33 spune:
eu asta nu inteleg in ruptul capului, cum adica neschimbate? neschimbate de cand? de la taiere?
ina.click spune:
Ok si...1 an cu 75% din net?
Sau 85% din net?
Ca parca zisesera ca de a 85 ;la 75% va fi valabila numai pana la sf anului?....
Edit: si stimulentul ala pana la urma e o prima sau un ajutor lunar timp e un an?
Adica primesti o singura data, sau lunar timp de 1 an?
Punem mana de la mana si ne facem cresa DespreCopii?
26 +