Indemnizatia MAMELOR(2)
Raspunsuri - Pagina 33
monica70 spune:
Protestul ar trebui sa se tina in continuare miercuri! Si sa fie prezente si cat mai multe gravidute,chiar daca poate nu mai merg atatea mamici cu copii din lipsa de solidaritate 
Si ce vor da lege sau ordonanta? Pana vor da o forma finala vor avea grija mai vare pe-acolo tot felul de chestii in defavoarea mamelor! Si cele care nasc acum si intra in CIC abia din ianuarie sub ce lege intra ? Si cele care trec dintr-un CIC in altul?
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
ariadna33 spune:
pai nu are cum sa ramana asa dimunarea de 15% ca ea expira la 31 decembrie, asa scrie la lege...
doar daca pe noua lege nu stipuleaza din nou diminuarea. Si noile indemnizatii, pentru mamicile care nasc dupa 1 ianuarie cum se calculeaza? direct 72% din venituri? sau 85% din venituri si din indemnizatia rezultata se scad 15%?
ca eu nu am inteles decat plafonul ca e 3400, dar indemnizatia cum e, 85% sau 85% diminuata?
alinuk spune:
camy pt tine ramane inca un an asa cum iei acum
adica 72%
Alinuk
mama de Andu mik si Teo voinik
www.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
vias spune:
sincer..ma gandesc daca maine nu vor veni cu o noua propunere..ca de la astia...din nefericire..te poti astepta la orice 

Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucialu eu stiu ca e imp data nasterii, cat despre diminuarea de 15% haideti sa nu ne inflamam, vedem negru pe alb ce bani ne intra. Insa eu cred ca e doar plafonarea aceeasi, pt ca altfel nu spuneau 85%. in de![]() "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
deci am auzit bine 85%!
plafonarea nu e stipulata nicaieri, ci ea rezulta din diminuarea cu 15% a indemnizatiei maxime de 4000, asta e problema!
theo_2004 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicabo Parerea mea, si sper sa ramana asa, este ca vor lasa concediul de 2 ani, sau daca totusi il vor reduce la un moment dat, nu vor afecta mamicile aflata deja in CIC (asa mi se pare si corect, omeneste vorbind)... Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007Povestea sarcinii si a nasterii si Ana Maria - 13 noiembrie 2008Povestea nasterii super rapide a Anei Maria |
Pacat ca se taie si de la cele ce sunt acum in luna 9 de sarcina! Ma gandesc doar cum afecteaza stresul, suparerea dezvoltarea intrauterina a fatului pe ultima suta de metri care se stie e ffff importanta!
mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui theo_2004
Pacat ca se taie si de la cele ce sunt acum in luna 9 de sarcina! Ma gandesc doar cum afecteaza stresul, suparerea dezvoltarea intrauterina a fatului pe ultima suta de metri care se stie e ffff importanta! mami de theo (7.11.2004) "o zi in care nu ai ras este o zi pierduta" |
mda...la asta ne gandim noi..mamicile care stim cat de importanta este sanatatea copiilor nostrii... cine ai vrea sa se gandeasca basescu????? boc?? udrea????

Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
amali spune:
Bun, deci ce au zis ca e temporar in vara a devenit acum definitiv? Adica ne-au tepuit elegant si fara sa ne dam seama... Si acum nu se mai invoca articolul 53, ca lumea nu se mai supara ca nu se schimba modificarea.
Trebuie sa mergem miercuri la protest!
vias spune:
mergem miercuri la protest, dar ma intreb sincer..cate mamici vor mai fii alaturi de noi ![]()
Cami,
de
Flavius Cristian in 
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
lalala13 spune:
camy, clar nu vor mai fi multe..jumate mai exact... ca asa-i romanul! nah, ca pana la urma iceop sa-i dau dreptate diasporei

de
Andreea Ioana - 11 iulie 2007