Revista Mami impotriva alaptatului in public (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretchen spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunshine

Nu cred ca ceva din tot scandalul asta se va simti cat de putin in vanzarile revistei. Oricum foarte multe mame dau lapte praf sau de vaca copiilor de varsta copilului in discutie (copilul Anei), asa ca probabil sunt oricum pe aceeasi unda de discutii cu revista. Ala e publicul caruia se adreseaza revista si nu cred ca acel public va sanctiona revista prin necumparare.
Prin urmare, chiar daca la imagine revista pare ca a pierdut, nu cred ca va pierde ceva la buzunar.

Adevar grait-ai! Una din marile lipsuri ale noastre este incapacitatea de a sanctiona atingandu-i la buzunar.
In mod normal pierderea de imagine ar trebui sa se resimta direct la buzunar. Doar ca la noi nu se intampla asa. Ne revoltam, comentam pe forumuri, dar continuam sa le facem vanzare. Stiu ca nicio mamica nu e pregatita sa recunoasca acum, insa multe din cele pe care intamplarea asta le-a revoltat vor continua sa cumpere revista. "Ah, ticalosii de la revista Mami! Hmm, in numarul asta scrie despre subiectul ala care ma intereseaza pe mine, sa nu uit sa cumpar revista!" Nu neaparat mamici de pe desprecopii, ci mamici in general.
E la fel ca si cu revistele de scandal: le condamnam, le consideram gunoaie, insa le cumparam fiecare numar in loc sa le lasam sa moara incet.
La fel ca si emisiunile TV de doi bani. Ne dezgusta, ne oripileaza, insa tot noi le facem audienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ILoey
Nu era un meci de fotbal, concurs de miss sau curs de gatit - HELLOU, ERA UN CACAT DE TARG ORGANIZAT DE REVISTA mami!!!!

Moderatori! Lasati alaptatul si treceti la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

da, din pacate toata chestia asta se reduce la chichite contractuale. A, si la un mare fiasco de imagine al revistei Mami.

In sfirsit, bine ca am redus cit de cit situatia la rational.

Pe scurt: chichita numarul 1 e ca avem un event (sa-l numim astfel ) organizat pentru si despre copii ( ). revista aceea facea o treaba pentru copii si mamele lor. Incidentul a fost totalmente in contradictie cu aceasta chichita.
Chichita numarul 2 e pe invers fata de chichita numarul 1, intrucitva ( mianna sper ca ma urmaresti si esti gata sa corectezi oricare exprimare sau scriere eronata, intrucitva se scria legat ultima oara cind am invatat eu si nu renunt la i din i nici s ma tai, limba noastra e o comoara si e vie oameni buni).

Adica: e rational sa inviti o purtatoare de cuvinte si idei la tema pentru si despre copii si sa-i interzici prin contract sa isi alapteze copilul in timpul programului sau prestabilit de comun acord, odata ce te numesti "mami"( revista) si lucrezi pentru si despre copii?
Chichita numarul 3 si singura care conteaza (cred eu) e ca oamenii mai degraba ar suferi o amputare ( metaforic vorbind?) decit sa recunoasca ca au gresit fiindca le e teama ca o greseala recunoscuta azi, le-ar invalida tot ce au obtinut cu truda pina ieri si are legatura cu
http://en.wikipedia.org/wiki/Escalation_of_commitment

In fine, despre chichita #4 :lapte praf si sponsorizari nu are rost sa vorbim, intelegem cu totii ca nu intereseaza pe nimeni sa discutam asta fiindca ne va lua prea mult timp din timpul lor si timpul e pe bani, foarte multi bani, foarte multi, am zis multi? Dar "foarte"?

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_b

Chichita numarul 3 si singura care conteaza (cred eu) e ca oamenii mai degraba ar suferi o amputare ( metaforic vorbind?) decit sa recunoasca ca au gresit fiindca le e teama ca o greseala recunoscuta azi, le-ar invalida tot ce au obtinut cu truda pina ieri si are legatura cu

Excelent. Asta este o chestie endemica in Romania, o observ tot timpul intr-o arie foarte larga de situatii si intotdeauna ma surprinde. Oameni care altfel ar parea absolut frecventabili, ajung pana in ridicol mai degraba decat sa recunoasca o eroare.
Nu-mi e foarte clar insa daca cei din subiectul nostru si-au dat seama de eroare dar au cazut in capcana asta sau or fi convinsi si acum ca de fapt au dreptate si ca inclusiv ca PR au procedat corect. Stii, oricat de surprinzator ar parea, uneori oameni sunt chiar asa de..uhm..incompetenti.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Principe felicitari pentru bebelina de 3 luni! Si spor la alaptat si la pupacit si la stat cu nasul in mirosul ei de bebe, tare repede trece timpul, uite a mea de aproape 11 luni deja e vikinga sefa a casei.Mi-a placut mult ce ai scris, nu conteaza citeva litere pe dos, nu-ti fa probleme, s-a inteles. Vino mai des pe forum.Lol nu stiu cum ii zici cind e la tzitzi, vikinga cumva haha:)) Letizia ca pe a mea?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
( mianna sper ca ma urmaresti

nu tocmai, noroc cu boldu' (si cu sughitu' care m-a apucat, astfel incat am dat fuga pe dc sa vaz care ma mai pomeneste de data asta ).

n-am treaba cu persoanele care-s constiente ca scriu incorect si-s si mandre de asta. incerc doar sa le dau o mana de ajutor celor care nu realizeaza ca gresesc, in ideea ca poate vine copilul de clasa a doua si-si intreaba mama daca-i corect sau nu "sa scri". prefer sa nu ma intreb cum ai raspunde la dilema copilului legata de normele academiei. sper sa n-aiba, sa le-nvete fara a fi nevoie sa intrebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Excelent. Asta este o chestie endemica in Romania, o observ tot timpul intr-o arie foarte larga de situatii si intotdeauna ma surprinde. Oameni care altfel ar parea absolut frecventabili, ajung pana in ridicol mai degraba decat sa recunoasca o eroare.
Nu-mi e foarte clar insa daca cei din subiectul nostru si-au dat seama de eroare dar au cazut in capcana asta sau or fi convinsi si acum ca de fapt au dreptate si ca inclusiv ca PR au procedat corect. Stii, oricat de surprinzator ar parea, uneori oameni sunt chiar asa de..uhm..incompetenti.

...zise cineva care n-a avut nicio ezitare sa mearga pana-n panzele albe, spunand ca actul sexual nu-i un act foarte natural, doar pentru ca se impunea o contrazicere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:

Eu am fost placut surprinsa de contrariul. Anul trecut o foarte populara revista pentru femei din Canada a publicat un articol in care lua in ras alergiile alimentare, in mod special alergia la alune, sugerand ca e ceva inventat si mai degraba la moda. Autoarea articolului era de fapt revoltata ca baiatul ei nu-si mai putea lua la scoala sandvici cu unt de arahide, pentru ca arahidele, ca si nucile de orice fel sunt interzise in scoli. Ei, reactia publica a fost puternica. Revista a primit scrisori de la cativa parinti ai caror copii au murit din cauza alergiilor alimentare, de la alti parinti care stau cu sabia deasupra capului, au mai scris medici, profesori, ong-uri si asociatii reprezentadnu-i pe cei cu alergii alimentare, au aparut la stiri etc. Si mai ales lumea era socata ca o revista atat de respectata si populara, de altfel, a putut sa scrie asa ceva.
Reactia revistei? In numarul urmator a aparut un editorial foarte demn, cu scuze sincere, iar pret de cateva pagini au publicat scrisori in care publicul indignat ii critica.
Eu personal nu cumpar revista, o mai citesc prin salile de asteptare. Pana la incidentul cu alergiile nu ii dadeam mare atentie, dar de atunci incoace am simtit ca a castigat un oarecare respect in ochii mei. Pacat ca Mami nu a avut de unde sa invete cum se castiga respectul publicului!

Aici stirea:
http://www.cbc.ca/canada/story/2009/11/09/f-vp-smith.html

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

maru, pe bune acuma, prea multa birocratie pt un biet alaptat la un targ de bebelusi......

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

deci sa inteleg ca in parlamoentul european e ok sa alaptezi in exercitiul functiunii, dar la un targ pentru copii nu este?

Maru, AM nu a avut decat o intelegere verbala cu mami deci nu mi se pare relevanta pozitia cunostintei tale. Ideea e ca toata lumea se ia de un lucru banal pentru ca leaga. asa cum spuneau Ioana, alaptarea de sex so nu de copii. Pe mine m-au intristat rau postarile a 2 viitoare mame care deja au rezerve in a alapta la cerere, comdotionamdu-se de prezemta sau absenta unor persoane din anturaj. Trist, avem mult de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si ne mai plangem ca Romania e balcanica, nu? ce e aia contract? ce e aia lege? las ca merge la mica intelegere...

s-ar putea tocmai ca extremismul cu care iti sustii parerea sa le indeparteze de "adevarata cale".
dar ce stiu eu?!

Citat:
citat din mesajul lui 300

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

maru, pe bune acuma, prea multa birocratie pt un biet alaptat la un targ de bebelusi......

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

deci sa inteleg ca in parlamoentul european e ok sa alaptezi in exercitiul functiunii, dar la un targ pentru copii nu este?

Maru, AM nu a avut decat o intelegere verbala cu mami deci nu mi se pare relevanta pozitia cunostintei tale. Ideea e ca toata lumea se ia de un lucru banal pentru ca leaga. asa cum spuneau Ioana, alaptarea de sex so nu de copii. Pe mine m-au intristat rau postarile a 2 viitoare mame care deja au rezerve in a alapta la cerere, comdotionamdu-se de prezemta sau absenta unor persoane din anturaj. Trist, avem mult de lucru.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
blogul boboceilorr

Mergi la inceput