Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child eu am luat asta pt ivan
http://www.mustelausa.com/soothing_comfort_balm.html

silvana a avut muci, dar trec cu ser, oricum cu crema aia ii pot da si ei, e de la 0 luni in sus

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Buna.
Am intrat sa las meniul nostru pe azi:
- banana cu cereale si un pic de iaurt;
- piure de cartof cu sos de rosii si curcan;
- gustare: o jumatate de felie de paine prajita cu unt (finger food);
- budinca de iaurt cu gris, doua-trei stafide maruntite si un miez de nuca.

Ello da nu ii dai azi lu' Geo fructe? Le-ai inlocuit cu cioco Kinder si napolitane Joe, ai?
V-am salutat si merg sa ii fac papica ca si asa sunt in intarziere.

PS. Michelle fata, tre' sa imi schimb tastatura ca s-a inundat de la clatitele tale...

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Aveti vreo cunostinta care se ocupa de decoratiuni la nunti, botezuri etc? Mersi

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Aveti vreo cunostinta care se ocupa de decoratiuni la nunti, botezuri etc? Mersi

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

DA, da-mi msg cu ce te intereseaza,pm sau mess sau fb ....ce vrei tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Stanucel serialul Lie to me este foarte interesant.

Mergi la inceput

child, pediatra noastra ne-a dat vibrocil din luna a 3-a. I-am pus de cateva ori, la nevoie.

Mergi la inceput

Roxana ama vazut filmul acela, e foarte placut si emotionant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Si eu care voiam sa va bag in alte contre despre cic, ani de stat acasa sa ne mai luam gandul de la alt subiect si cand colo...Offf, Doamne, mare ti-e gradina, dar unii mai sar si gardul!
Eu nu las copiii singuri in casa nici macar sa duc gunoiul, chestie ce mi-ar lua 30 de secunde. De, daca nu am si eu copii MINUNE! si eu acre credeam ca si ai mei sunt asa. Na, ce sa fac acum cu ei?

Fetelor, pe Madeleine cica ar fi gasit-o in Suedia, acum vreun an sau doi, dar nu s-a mai auzit nimic, ca cineva a vazut-o la un show auto si apoi nu au mai dat de cuplul respectiv si nici de copil. Cel putin eu nu am mai auzit nimic. Acum 3 ani erau anunturi pana si la un mic chiosc de bilete de la un ferry dintr-un parc natural din Croatia care ruga pe oricine are informatii sa contacteze autoritatile. Si totusi, nimic! Oricum, cazul respectiv e cat se poate de ciudat, nici parintii nu-mi par chiar lipsiti de culpa...Si daca e ca in filmul cu Michelle Pfiffer, parca vad ca le creste fata sub ochi, la 2 strazi de casa lor...
Ciudat, voi v-ati recunoaste copilul dupa 8 ani de la rapire? Nu stiu ce sa zic...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Parere mea e ca daca iti pierzi copilul si il vezi dupa 8 ani, inima iti poate spune ceva dar un copil fizic se poate schimba f mult .
Insa inima poate sa iti spuna ca el/ea este.

Legat de protectia copilului din Bucuresti cel putin v-a pot da un examplu clar si vazut de mine live.

O mama isi abandoneaza copilul, femeia la care a last copilul l-a crescut 4 ani, adica primii 4 ani din viata ai copilului, apoi mama biologica si-a luat copilul iar Protectia copilului i-a spus mamei care l-a crescut ca nu are nici o calitate deci nu poate actiona nici in instanta nici nimic. Mama copilului este cea care l-a lasat la ea 4 ani in grija si ca pe ei nu ii intereseaza la cine a stat si unde acest copil 4 ani si cu ce bani a fost crescut .

Dar daca copilul murea sau patea ceva cand era la mama care l-a crescut cine raspunde ? Mama care il crestea , nu ? Atunci era cineva ! Asa nu e nimeni pt copil ! Nu are nici o calitate

Dar nu se gandeste nimeni la trauma unui copil care a crescut 4 ani undeva si cu cineva si apoi bruct intr-o zi vine una care il bate si nu ii da sa manance si zice ca eu sunt mata stai aici cumine si sa nu te mai aud ca intrebi unde e mami ?

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Fete Ilinca are febra in continuare, ii dau Nurofen la 6 ore dar vad ca intre administrari tot face febra :( Mi-a zis dr sa ii bag sup cu paracetamol sau Panadol intre nurofen, dar n-am retinut la ce interval am voie si cate

Vad ca a inceput sa si tuseasca un pic...ar trebui sa ii dau ceva si pt asta presupun. Ceva leacuri babesti? Mama zice sa-i pun ciorapi udati cu apa si otet in picioare si sare pe piept dar nu cred ca-i indicat ca e cam mica.

Deci nu era de la dinti...

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput