Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

fetelor adelina ma lasa sa dorm noaptea foarte bine,acum nu ma lasa sa dorm serialul neveste disperate si doctor house,sunt seriale care le urmaresc noaptea pana la orele 02-03 noaptea... mi-am facut un ritual al meu,dupa ce adorm copii stau linistita in bucatarie si vizionez seriale,nu stiu cand trece timpul ca somn nu imi este...

ce seriale bune mai stiti??...
multam frumos...

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Ella, Greenfrog si eu am baut cafea si cat alaptam, dar mai slabuta, mai micuta... dupa aia cat l-am intarcat nu am baut lichide deloc ca sa nu produc laptic, si de asta zic ca acuma iau lacom...

Mai, fetele astea cred ca s-au dus la guvern sa protesteze de nu intra niciuna pe aici

Ariciul meu isi face singur cadou azi, aproape ii pocneste al 3-lea dintisor E oleaca mai nervos el asa, dar tot simpatic e cum se taraste peste tot si ajunge exact unde nu are voie... mai ales la gunoi

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

stanucel nip tuck si criminal minds...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

stanucel, lie to mie, nu stiu daca exista deja in ro, e excelent.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

La Multe Lunite sarbatoritilor de azi: Andrei, Matei, Tudor Cristian, George Casian , sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!!!

La noi nimic nou, fiecare la serviciul lui asa ii zic lui Robin dimineata ca il duc si pe el la servici.
Stanucel daca iti plac astea mai dure iti recomand Dexter e cam cu sange si crime dar foarte interesant. Ceva in genul Neveste Disperate e serialul Gossip Girl

m-ati spart cu clatitele, de vreo cateva zile ma tot planific sa fac papanasi dar nu am reusit.
ma apuc de lucru pe aici, va pup pe toate si o zi buna!!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

cristina la asta ma uitam si eu acasa, pe un Fox de la spanioli, ma distra ca se chema Miente me... Chiar ca e fain. Sau pe posturile americane, pe Comedy Central ma uitam la Two and a half men, Frasier, Mash, King of Queens, Everybody loves Raymond...

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Asa, vorbiti de franghie in casa spanzuratului
Pai eu care sunt la dieta de atata timp si nema rezultat, ce ma fac cu clatitele astea?

Mie imi place de numai pot grey's anatomy, mie orice serial cu medicina imi place! Imi place sa-mi dau cu parerea la diagnostice, in functie de simptome!

Albert tot pe antibiotic inca vreo 2 zile +ACC aerosoli.
Sforaie ingrozitor, azi dimineata la 5 l-am trezit sa-l aspir si trezit a ramas

Nu stiu ce sa ma mai fac, il aspir continuu si tot infundat...
Oare ce picaturi sa-i pun? Acum ii dau cu ser fiziologic si apa cu sare de mare.
Oare vibrocil merge?
Parca in prospect zicea ca merge doar de la 2 ani...

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna fetele !

Singura noutate de la noi e ca Gia a invatat sa bata singura din palme. Filmulet cu Gia cum face bravo !
Si mai sunt 2 poze inainte mai noi !

La multe lunici iepurasilor : Matei de bobita2010, Andrei de michelle_sf, Matei de Lindal, Tudor Cristiande bordeancavio , George Casian de miria_cristina Oana Iulia de nemary !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

eu-s prin zona..doar ca ilinca are iar febra 38.1 de data asta, aseara n-amai facut dar azi dimineata iar. Acum doarme. Nu-i mai putem face vaccinul, asta e... dr a zis ca e o viroza in voga acum :( chestia e ca nu are niciun alt simptom. Si ca sa fiu eu impacata o sa incerc maine sa-i duc urina la analiza sa nu aiba vreo infectie, stiu eu?

Child imi pare rau ca va chinuiti asa. Sper sa-si revina Albert mic cat mai repede

Poate intru mai tarziu.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

child sanatate multa! o sa treaca repede, ce.a fost mai rau a trecut

fetelor pt nas infundat nu dati cu creme sau altele pe baza mentolata, eucalipt si altele pt ca pot fi periculoase, eu am luat o crema de la mustela care poate fi data de la 0 luni , nu e puternica , precum vapor rub de exemplu, dar cel putin nu face rau, asemenea chestii puternice ca eucaliptul si altele maresc productia de muci , care pot ramane pe trahee mai ales noaptea si se sufoca sau provoaca reactii alergice
http://babyparenting.about.com/b/2009/01/24/vicks-vaporub-danger-thats-right-under-your-kids-nose.htm

cred ca in articolul de mai sus explica ceva, eu nu am citit decat in spaniola

si de filmul asta ziceam eu ieri
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Deep_End_of_the_Ocean

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput