Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
michelle_sf spune:
Ella draga, clatitele le fac din alea obisnuite, doar le umplu cu dulceata din asta smechera si un strop de smantanica
http://gospodini.blogspot.com/2009/06/gem-de-afine-si-banane.html
Am incercat si pancackes (sau cum s-or scrie) dar lu barbatu-miu ii plac astea clasice, cu dulceata, sau umplute cu branza si bagate la cuptor sa balteasca in zmantana
Irina mersi, o sa zic si eu sa imi trimita de acasa, aici am vazut cereale pentru 6 luni cu cacao Oare totusi nu le face rau???
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
sanzi spune:
'Neata!
Eu nu ma mai plang de treziri, cred ca au fost vreo 5 azi-noapte, deja m-am obisnuit cu ideea. Am citit zilele trecute un topic pe DC despre trezirile copiilor noaptea, acolo au scris multe mamici cu copii de 2-3 ani, care inca se trezeau, din diferite motive. Asa ca mi-am facut curaj, e clar ca mai am de tras!
Michelle, LA MULTE LUNITE lui Andrei! Sa fie sanatos! De cinste nu mai zic, salivez cu gandul la clatitele tale. Am vazut si pozele, sarbatoritul nu lasa nimic neexplorat, cele in care se bagase sub carut sunt tari!
Bumbitza, de vaccin nu stiu, poti sa o intrebi la telefon ce parere are. Si Mara se murdareste la pasa de kk, mai ales cand face mai moale. Eu cu apa nu reusesc, tot cu servetel umed sterg mai bine. Dau usor pe zona aia de sub labii, acolo se aduna mult, in rest nu insist, mi-e teama.
LA MULTE LUNITE si celorlalti sarbatoriti de azi: TUDOR de Bordeancavio, MATEI de Lindal, GEORGE CASIAN de Miria!!!
ellanik spune:
Meniul de azi
dimi=2 felii de paine de secara cu cascaval+1 iaurt
pranz=mamaliguta cu branza+smantana+curcan pe gratar
cina=macaroane cu branza
Intre mese napolitane joe cu ciocolata,si ciocolata kinder.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ioanaa28 spune:
A plecat azi Flaviu din nou in Italia pt vreo 2 sapt.
Problema e ca Alex sufera de cate ori pleaca...cateva zile o sa fie iar irascibil, e tare, tare sensibil pt un baiat, da' are cu cine sa semene, si taica-so e la fel, chiar daca la prima privire n-ai crede.
Dar vine mama peste 2 zile la noi !!! pentru cateva zile doar, da uite asa mai schimbam atmosfera...
ioanaa28 spune:
azi papam asa;
banana + para + branzica calcica + biscuite
peste + mamaliguta + iaurt si putina smantana
cereale..din care o sa cumpar azi ca am ramas fara. ma gandesc sa iau si eu 8+, sa vedem ce gasesc.
mi-e casa vraiste, si n-am chef sa fac nimic, e innorat si intunecat afara, cam asa ca stare mea de spirit...Oviletu doarme de vreo 40 de min. Am avut o noapte mai altfel decat celelalte Alex a dormit in camera lui, m-a strigat o data, Ovi in camera lui, a papat de 3 ori...si eu in dormitor cu sotul !!! revelion, ce mai...
ioanaa28 spune:
ma duc sa caut prin frigi...a treia oara in dimineata asta...
pe cand aveam si eu timp si chef de pove...vorbesc singura..
no..pa
greenfrog spune:
sunt si eu pe aici..duracell inca nu da semne de somn, s-a trezit de dimineata la 7 si inca e in forma.
michelle asa facea si Petru la inceput cu branzica bucatele mai mari, dar s-a obinuit repejor, mai insista cu blandete si rabdare ca se obisnuiesc. acum accepta si piure foarte fin dar si pasat cu furculita (banana, branza de vaci). cerealele nu le schimb curand, e mare mancator de cereale de la novalac cu fulgi de prune si caise. orice altceva am incercat a fost cah.
eu beau ceai verde si alaptez inca.