Iepurasi de martie - aprilie 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 5
irinabobe spune:
neata fetelor! o cafea ceva?
lAlexandra multumesc.ok renunt la ideea de tarc si incerc sa stau dupa el poate se mai linisteste. asta e problema ca acu la 9 luni a descoperit si el ca se poate catara, deplasa, etc, asa ca nici macar sa ii pun pampersul nu sta, se rostogoleste sa fuga,deci trebuie schimbat in picioare . de stat in scaunul de masa nici nu se mai pune problema, urla ca din gura de sarpe, asa ca mancatul e tot asa, el fuge in premergator si eu cu lingurita dupa el...
Bumbitza spune:
Neata fetelor! Intru si eu rapid ca trebuie sa merg sa-i fac Ilincai fructis.
N-a mai facut febra, p ela 2 noaptea avea 36.4 in popou si oricum se simtea la frunte ca nu mai frige. Sa nu mai uitati pls cu intrebarea ref la vaccin, i-l mai poate face astazi daca ieri a avut ceva febra? :( N-as vrea sa mai chem pediatra asa aiurea ca si-asa stau prost cu banii.
Kossir
Irinabobe, eu am tarc pt ca la fel ca si Alessandro, Ilinca nu statea deloc locului si o pun acolo si ma mai pot duce si eu l atoaleta de ex :D Ii pun jucarele si-si face de lucru acolo, dar nu sta f mult asa ca nu stiu daca se merita investitia la voi.
Eu de pe la 4-5 luni ma chinui cu pampersul si ma rog de ea sa stea, nu-ti zic de cate inventii de distras atentia am fost in stare, cateodata stau si 15 min pana ii pun pampersul cu chiu cu vai
Scaun de masa avem si noi, e bun ca i-l mai umplem cu diverse :)) ca de stat in el nu vrea. Eu ii dau papa in bouncer cu ochii-n TV...
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Intrebare ieri ilinca a facut un kk exploziv de-a dreptul de i-a intrat si-n pasa...n-am reusit s-o curat de tot ca mi-era ca mai am un pic si dezvirginez copilul zau :)) Am si spalat-o si am si sters-o cu servetelele dar tot se mai vedea ceva pe acolo...
Mamele de fete, cum procedati in situatia asta? Preseupun ca la primul pipi se mai curata sau cum? Tare frica mi-e de infectiile urinare...
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
greenfrog spune:
Bumbitza pediatrul ar trebui sa evalueza daca ii poate face vaccinul sau nu. sau cel putin la noi asa este, iniante de vaccin ii face un control complet si apoi ia decizia. Voi de ce il chemati acasa si nu mergeti la clinica?
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Cristina - nu e vorba de Protectia Copilului aici. Sunt alti copii in tara asta molestati, abuzati, chinuiti, pentru care autoritatile nu fac nimic, sau fac prea putin / prea tarziu. Noi discutam aici de copii care sunt iubiti, ingrijiti - dar atat cat ii duce capul pe parinti. Stii vorba aceea " de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere". Degeaba i-au spus si fetele de la Clopotei ca nu e bine, ea continua sa creada ca e ok ceea ce face. Eu sper doar sa nu afle pe propria piele (de fapt, pe a copiilor) ca e vorba doar de ignoranta crasa. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Hi,
aici in Germania e cazul de Protectie a copilului pentru ca copilul e in ingrijirea mamei si daca aceasta nu se ingrijeste de copil.... il lasa singur... aseara Magnus ne-a vomitat in pat.... a mancat ceva de pe jos din indoor playground si pana la 1:30 tot am schimbat asternuturi de vreo 3 ori spalt, prosoape.... dusuit copilul... pai daca as fi plecat deacasa? si inca el e mare, ce faci cu un copil mic care nici nu stie prea bine ce vrea.
O prietena de-a mea tot stie asa de un caz cand mama pleaca de acasa cu fetita mai mare la camin si isi lasa baiatul de 2 ani cu ciinele in casa ??!!! M-a intrebat pe mine ce sa faca, bineinteles ca a vorbit cu femeia, da nici aceea nu vrea sa vada problema: ce te faci daca tu ai un accident sau ceva pe drum... ciens tie de copilul tau..femeia asta cica ii mai si pocneste putin pe cel mic, ca i-a fost de ex frica de o masca de la Hallowen... Prietena mea vrea sa anunte Protectia copilului, macar stai impacata ca ai facut ceva.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
michelle_sf spune:
Neata, neata!
A dat cineva cafea azi? Parca nu... Ia sa va invit eu la o cafeluta mai tare asa, ca de cand am intarcat bestiuta am scapat "ca vitica in trifoi" la cafea tare, pepsi, ceai verde
Ce mai faceti, dragelor? Eu ma minunez de al meu copchil, are 3 nopti de cand se trezeste mai rarut si doarme pana pe la 8, sa isi odihneasca si ma-sa ciolanele.... Cand ma gandesc ca la un moment dat ma laudam si eu pe langa Castelana ca doarme toata noaptea... Vise, taica acuma....
Si de ieri a inceput sa exploreze prin casa... pacat ca e un apartament mititel, cu camerele mici... Cand ma gandesc cati km facea acasa (am livingul de 5/10 m) dar e bun si aici, ii place. Am pus poze cu ultimele lui plimbari
http://picasaweb.google.com/mihaela.sfichi/AndreiUltimeleNazbatii#
Kossir iti trimit si eu parola indata desi cred ca ai primit-o deja... ti-au zis fetele ca sunt litere mari, da?
Bumbitza nu stiu ce sa iti zic de faza cu spalatul, dar cred ca ai putea sa o pui, daca se mai intampla, cu curutul intr-un lighean cu apa, sa se moaie-elimine de acolo ce mai este murdar... zic si eu, nu stiu...
Ella spor la calcat, draga gospodinuto
Mai citesc un pic ce ati mai scris aseara in afara de laudele pentru mama minune si poate mai intru, daca ma lasa exploratorul meu, acu imi zambeste suav de pe hol
O zi frumoasa sa aveti
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
michelle_sf spune:
Am uitat sa va servesc cu clatite cu dulceta de afine si banane (facuta de mine, o nebunie ) ca doar face baiatul mamei 8 luni
Si sa intreb fetele care au inceput sa le dea bucatele copilasilor, adica neblenduit foarte fin, cu ce ati inceput? Ca Andrei chiar si la branzica, daca o pasez bine, tot se stramba ca si cum ii vine sa vomite... si e moale.. Stiu ca sunt cereale pt 8 luni, de la Milupa, Primele mele bucatele, le-ati incercat?
Acu ma duc, ca baitul meu linge putin pragul la baie... cred ca nu e lustruit destul
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
irinabobe spune:
michelle eu i-am dat cerealele alea si le mananca da le fac cu apa calda ca sa se inmoaie ca lumea...
ellanik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle_sf Am uitat sa va servesc cu clatite cu dulceta de afine si banane (facuta de mine, o nebunie ) ca doar face baiatul mamei 8 luni Si sa intreb fetele care au inceput sa le dea bucatele copilasilor, adica neblenduit foarte fin, cu ce ati inceput? Ca Andrei chiar si la branzica, daca o pasez bine, tot se stramba ca si cum ii vine sa vomite... si e moale.. Stiu ca sunt cereale pt 8 luni, de la Milupa, Primele mele bucatele, le-ati incercat? Acu ma duc, ca baitul meu linge putin pragul la baie... cred ca nu e lustruit destul Mamica lui Andrei (23.03.2010) POZE |
Baga reteta de clatite imediat.Pliiiz!
Cat despre mancarica si Geo isi face sila cand nu e asa fiiina.Avem baieti sclifositi,deh dar noi ca niste closhti zicem ca sunt finuti.
Michelle ziceai ca bei cafea ca ai intarcat.Eu nu am intarcat Geo-ul dar bag cate un ness slab.Altfel, ma sinucid!
Diseara calc.Le pun pe toate pe umerase si calc in picioare la rand ca merge mai repede.Slabuta activitatea.Ia sa dau o tura pe FB.
Pupi!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
carmickey spune:
buna dimineata...va invit la o cu lapte eu...
la multe lunite Andrei michelle_sf, Mate Lindal, Tudor Cristian bordeancavio, George Casian miria_cristina si la tori prichindei multa sanatate si fericire....
revin
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993