Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Andreelor si Andreilor, sa traiti, sa infloriti, voiosi mereu sa fiti!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Gabriela

(scuze pt intarziere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani celor ce-si aniverseaza astazi onomastica !

Greyeras eu nu stiu dar va doresc sa fie doar o alarma falsa !

Yaia felicitari pentru datele de la ,,revizia '' Alexiei

Luy felicitari pentru datele de la ,,revizia '' Irinei. Sanatate multa Maria si Irina

Adimercedes sanatate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Andrei si Andree!!! Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aduceti numai bucurie parintilor! -------------------------------

Petrecere frumoasa!

mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

La noi toate aproape Ok. Secretiile care au inceput saptamina trecuta la David au ajuns la febra azi dimineata. Dr. i-a prescris Zinnat. Cred ca si Daria va trebui sa ia pentru ca ii curge teribil nasul.

Exudatele facute ieri ies abia miine dupa-amiaza.

Sanatate tuturor!

-------------------------------
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Adi, am salvat linkul... tahnks, eu mai am pina la o flotare perfecta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani de sf Andrei, o imbratisare pt sarbatoritii mici si mari!

Erina, pt febra si curs de nas asa un antibiotic puternic?

mai asteapta si tu pana iese exudatul....spfia a vea amigdalita pultacee si i-a dat augmentin, nu mai mult , la febra si curs de nas fara antibiograma nici nu discut sa le dau asa medicamente puternice si toxice.
Sanatate

Sabinutza, mi s-a stricat telefonu...ia zi...cum e galaxy ala :P da repede pliz:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani de Sf Andrei! Petrecere frumoasa tuturor sarbatoritilor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Eu azi am fost cu copii in Cismigiu si apoi la dr pediatru la conrol. Filip s-a dezvoltat foarte bine, a luat 500 g in 2 saptamani si e f bine din toate punctele de vedere, mai merg cu el la 6 luni la dr cand vom incepe si diversificarea. Despre vaccin, o sa ii fac pana la urma vaccinurile, dar doar pe cele din schema generalala.
Pe mine si pe Antonia ne luase de sambata o raceala dar am luat amandoua remediile homeopate de raceala si tuse si eu sunt ok, iar ea cu o tuse usoara, se pare ca e la finalul racelii doar cu tuse, mai luam doar niste sirop de ridiche neagra.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Erina, pt febra si curs de nas asa un antibiotic puternic?

mai asteapta si tu pana iese exudatul....spfia a vea amigdalita pultacee si i-a dat augmentin, nu mai mult , la febra si curs de nas fara antibiograma nici nu discut sa le dau asa medicamente puternice si toxice.
Sanatate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, la David se banuieste un inceput de otita, as plins cind l-a apasat dupa urechi. Secretiile au urcat si la ochi pentru ca aseara stingul ii era lipit. Am spalat si pus Tobrex, acum pare OK.
Secretiile din nas sunt aproape verzi iar treaba treneaza de o saptamina. Eu imi fac mustrari de constiinta ca nu am inceput mai devreme, am mers numai pe homeopate.

Augmentin este ampicilina iar Zinnat este o cefalosporina.

M-au sunat de la gradinita sa o iau pe Daria pentru ca o doare urechea. Am inceput si la ea Zinnat, Otocalm +Nurofen. Le dau si Erce Flora duo.

Se vor face bine pina data viitoare cind va aduce Daria altceva.

M-am suparat foarte tare pentru ca educatoarea i-a spus tatalui meu sa o aduca cind nu ii va mai curge nasul deloc.

Luna trecuta a stat 7 zile lucratoare acasa urmate de vacanta de o saptamina. Cind s-a intors la gradinita a inceput iar nasul. In clasa sunt pe putin 10 copii raciti.

Ce ma deranjeaza e ca nu e aceeasi regula pentru toti!!!

Mergi la inceput