Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (414)
Raspunsuri - Pagina 16
SabinaY. spune:
La multi ani celor ce isi sarbatoresc ziua onomastica astazi!
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Sabinutza, mi s-a stricat telefonu...ia zi...cum e galaxy ala :P da repede pliz:)) Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Norocul tau ca am stat treaza pana la ora asta...ca nu mai vedeam mesajul decat peste cateva zile
Galaxy e cel mai tare.
Imi place tare tare mult,as butona non-stop...deja incerc sa ma detasez de atatea apps,caci mai vreau sa deschid si eu o carteImi place tare mult ca pot scrie mesaje in timp record,ca este foarte bine organizat(nume,agenda,adrese,mail...)Si cel mai tare ma ajuta ca pot folosi Skype,Yahoo Messenger,Gmail si alte alte mici minuni pe care nu credeam ca imi sunt atat de necesare.:)Nah,am facut o descriere faina sau nu?
Si pentru ca detin asa un sentiment de mandrie,o prietena din copilarie a castigat o emisiune tv,la Euforia Tv si pentru ca am facut gradinita impreuna,simt nevoia sa va zic ca sunt tare tare fericita pentru ea
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
mihailescu teodora spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SabinaY. Si pentru ca detin asa un sentiment de mandrie,o prietena din copilarie a castigat o emisiune tv,la Euforia Tv si pentru ca am facut gradinita impreuna,simt nevoia sa va zic ca sunt tare tare fericita pentru ea Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla |
Next Diva ?????

Uram si noi 

tuturor Andreilor mici si mari,Andreelor,mamici sau fetite!!!!!1
Sa cresteti mari si sanatosi si sa fiti norocosi!!!!
Multumim si noi tuturor celor ce ne-au urat!!!!!!![]()
Tati e dupa tort,va fi ceva intim,in familie!!!!!
Va pupam cu drag!!!!
valentina_22 spune:
La multi ani, tuturor celor care astazi se sarbatoresc!
sa fiti sanatosi si iubiti!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne! val-1 & val-2
Gabriela77 spune:
Imi pare rau, Erina pt micuti! Sanatate multa!
Vizavi de gradi, din pacate, atitudinea e adesea gresita si din partea lor, dar si a parintilor.
Mult aveti si voi de tras!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Sabina spune:
sanatate puilor, Erina, e sezonul virozelor...de acu...pana in luna mai, uffff.
Eu de aia nu-l dau pe Gh anu asta, ar veni bolnav si eu n-am voie deloc deloc.
daca va era dor de spiridusul meu:
http://armonii.blogspot.com/2010/11/asta-e-patuica-mia.html
Sabinutza, merci frumos. Inclin tare de tot spre el...:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina
,sanatate muuuulta puiutilor!!!Imi pare tare rau ca s-a ajuns la Zinnat,mai ales la David care e f micut!
Lui Mihnea i-am facut Prevenarul inainte de 1 an,in total 3 doze!A fost cea mai buna alegere posibila!N-a facut niciodata nimic pulmonar,nici din sfera ORL!Si de cand l-am dat la gradi,nu s-a imbolnavit niciodata!Cate-un muc rebel a mai avut,in special in week-end ,dar pina luni ii rezolvam cu 2-3 zile de aerosoli si GATA.
Intr-o dimineata,l-am dus putin mai tz la gradi si se panicase madama,ca Mihnea era singurul care nu lipsise deloc pina atunci!!!!
Sa-l tina D-zeu sanatos,ca tare rau e sa fie bolnaviori puiutii!!!!
Asa ca nu e o regula cu gradi=viroze=boleshnite!
Ma gandeam daca e cazul sa-i fac si Prevenar 13 
Piciulika spune:
Stiu ca va e un dor nebun de mine. ![]()
Sunt inca pe Planet Earth - duminica flotam usor...
Singurica si nebunatica, fug in sus si-n jos cu rufe/biberoane la spalat, deretic casa - toate cu 2 beibifoane la banduliera, ca deh, dorm usurel puii meu de zmeu.
Zmeu' al Mare a zburat - ca zmeele, deh - pana in Filipine. (tocmai m-a anuntat ca nu va veni sambata la 7, ci duminica... o fericire pe mine! O zi sturlubatica in plus.) Revenim: vineri, nici bine nu iesi Zmeu' din spatiu aerian helvet, ca Alex incepu' sa curga generos - ca conu' abundentei, ce mai - cu tot ce mancase de ore in sir... Iar. Si iar. Si iar. Si asa am pus de 2 masini de spalat, n galeti de spalat podeaua samd, si-o noapte de nedormit, + decongelat litri de lapte matern (o binecuvantare in situatia asta!!!!!), telefonat cu urgenta, ca Alex era ca o marioneta cu firele taite... Buun! (vorba vine "bun"
)
Dupa 24h, sambata pe seara, iau puii la plimbare prin ger, piata de sezon / craciunala, Micha hapaie un hot-dog, Alex in sfarsit are apetit si hapaie un borcanel in gerul ala... Yuhey! Seara happy.
La ora 4 noaptea Michael: "Mamaaa...!" Vomase pe perna. Si am tinut-o intr-un bal din 30 in 30 min ca trenurile punctuale de aici. Avea niste spasme horror si nu mai iesea decat fiere. Ma specializasem deja in prinsul vomei in galeata, nu am mai spalat podele asa des. (de aia e bine sa ai doi copii ==> learning curve impresionanta!)
Duminica la 8 eram deja disperata, cum sa ajung la o farmacie sa-i iau un antivomitiv, ca se storcea bietul, era epuizat. Am sunat nasa care a venit ca racheta, a convins farma de garda ca si fara reteta musai sa dea anitvomitivul, + bioflorin si paracetamol supozitoare - si mi-am impanat* baiatul... Pe seara era deeestul de ok, doar eu ff sfarsita. Epuizare, hipoglicemie? Nasa facuse orez cu morcovi, 'hai Micha sa incercam sa manaci ceva. Uite, mananc cu tine.'
Aha!? Cum am vazut farfuria --- fuga la baie si m-am intors pe dos vehement. Nu-mi amintesc ceva similar in umila mea viata.
Daca nu era Nasa aici, sa tina finu' de frunte, sa pazeasca zmeu' minuscul, sa fie stanca in furtuna - zau, cred ca era cel mai negru weekend din viata mea. Ma simteam depasita de tot, nedormita si doar cu doua maini...
Mamelor din lumea-ntreaga, puneti nasa ca a mea, ca-i va fi odrasla draga, cand n-eti mai putea!
Si ca asta rima stirba si aiurea, ma retrag la
.
P.S. Inca avem perioade de cautari, dar sper sa revin printre voi, cele vii si vesele.
[* Impanarea unui copil care nu vrea supozitoare: 'Sunt bomboane pentru fund, ca sa nu aiba numai gura...! Trebuie sa nu le dai afara, ca se topesc, ca bomboanele si te fac bine. Exact ca bomboanele de tuse care fac bine la gat, astea fac bine la burtica.' A acceptat cam neconsolat povestea, dar a trebuit.
Piciulika spune:
Asa stiam ca vine Ziua Cuscrei, si o aspteptam... ca sa o ratez fara pic de gratie! 
Draga mea, La Multi Ani, multi, fericiti, sa ramai frumoasa si plina de energie cum te stiu!
Te imbratisez strans-strans ...si ca sa ma ierti, pun niste fotografii (pe mailul comun) cu 'norii' tai. Sper sa-ti placa.
P.S. Tocmai am intrat si v-am admirat, regine & printese frumoase! Galuscutele mele dragi sunt tot mai adorabile pe zi ce trece.
(Iar poza cu faina aia m-a terminat!) Pup gradinareasa-doctoreasa si conita cu fundita - cucuietele tale sunt delicioase, zau. Cum se retrag ele la culacre cochete.