Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 8
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Ylari: pneumococul poate da otite sau pneumonii la tine a facut otita deci nu-i mai face raze. De obicei iti face si antibiograma cand ti-l gaseste. Dar vestea proasta e ca a devenit rezistent la antibioticele obisnuite. Poate ai sanse sa scapi usor de el sau sa fi scapat deja tinand cont ca Eva nu a luat antibiotice in trecut. E bine sa-i mai faci exudat sa vezi daca i-a trecut. Daca-i curge nasul ca la robinet nu-i mai pune picaturi. Nici o perioada lunga cu picaturi nu e foarte ok. Eu nu o sa mai folosesc batista bebelusului. Incerc sa o fac sa sufle singura, acum inca o ajut. Cleo: nu cred ca laboratorul e de vina. Da, colargolul are termen de val de 1 luna de la deschidere chiar daca il tii in frigider. Eu mai gasesc pe la farmaciile cu laborator propriu. Te iubim, printesa Victoria!!! |
ma duc sa il arunc
aldaesme spune:
| citat din mesajul lui cleo78 2. despre siropurile de tuse s-a discutat. In occident nu se vand. |
as corecta nitelus, nu se recomanda pana la doi ani. Dupa doi ani se recomanda siropurile de tusa dar DOAR cele expectorante, cele care innabusa tusea nu.
Esme
YLARI spune:
Seara buna fetelor, wow, multzam de toate sfaturile!
Cleo, Belleane, la fel m-am intrebat si eu: ptr ce raze?
Belleane, te rog hai sa iti mai zic o data cum a fost, deci: pe 3 noiembrie a avut durerea de ureche, cu plansete si urlete. Pe 4 i-a curs urechea, pe 5 noiembrie am ajuns la orl-ist, i-a prescris tratament pe care l-a luat 10 zile (zinat) tot atunci i-a luat si proba de exudat si a iesit negativ (!!!!) pe 18 noiembrie (deci la 3 zile dupa ultima doza de antibiotic) a durut-o urechea, a avut febra 38,6 care i-a scazut dupa 5ml nurofen si nici n-a mai revenit de atunci (deci Cleo, ca sa iti raspund, nu, nici pomeneala de temperatura, doar joi, atat). Atunci pe 18 i-a luat din nou ptr exudat si i-a iesit pneumococ. Eu nu inteleg, data trecuta m-am ofticat ca i-am dat aiurea zinatul (doar timpanul perforat m-a resemnat) iar acum sunt in ceata cum de are pneumococ fara simptom... Se poate scapa de pneumococ fara antibiotic? Asta nu stiu eu...
Eva e in mare verva (asta in alta ordine de idei) am ajuns la gradi si ei inca mai repetau (mi-au dat lacrimile, am tras cu okiul si tare mandra sunt de ea, dansa si ea pe acolo). A inceput sa mai spuna cateva cuvinte, imi vine sa rad ca le zice pe nume socrului si tatalui meu, e tare haioasa ![]()
Danicris, te cred si eu ca esti mandra de puii tai
ai si de ce.
Va pup, fugim la masa, va iubesc pe toate!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Danicris spune:
| citat din mesajul lui YLARI Va pup, fugim la masa, va iubesc pe toate! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE |
Si nooooooooooooooi ...

Alysh spune:
Fetelor, intrebare scurta
: [green]Este vreo diferenta intre Kidex si Babyexpo?[/green] Ca eu n-am fost decat la babyexpo pana acum si tocmai mi-a spus cineva ca targul Kidex e pt copii mai mari iar babyexpo pt bebelusi??????
gabitzam spune:
Alysh, mie mi s-au parut aproximativ la fel, cu de toate, si pentru mari si pentru mici. La kidex parca nitel mai aerisit.
Alysh spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Alysh, mie mi s-au parut aproximativ la fel, cu de toate, si pentru mari si pentru mici. La kidex parca nitel mai aerisit. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Multumesc mult

Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi. 
Jurnalul ei si jurnalul lui
Jurnalul ei:
Sambata seara mi s-a parut ca se purta ciudat. Facusem planuri sa mergem la un
bar ca sa bem ceva. Fusesem la cumparaturi cu prietenele mele toata ziua si am
crezut ca era suparat ca am intarziat. Nu a zis nimic. Conversatia nu incepea,
asa ca am propus sa mergem undeva unde sa putem vorbi in liniste. A fost de
acord dar era in continuare tacut si absent. L-am intrebat ce nu era in regula.
A spus ca e totul ok. L-am intrebat daca era suparat pe mine…daca tacerea lui
era din vina mea. Mi-a spus ca nu are legatura cu mine si sa nu imi fac
probleme.
In drum spre casa i-am spus ca il iubesc, el doar a zambit si a continuat sa
conduca. Nu imi pot explica comportamentul lui. Nu inteleg de ce nu mi-a
spus
“si eu te iubesc”…..
Cand am ajuns acasa, am simtit ca l-am pierdut, ca si cum nu ar mai
fi dorit sa
aiba de-a face cu mine niciodata. Pur si simplu statea si se uita la televizor.
Parea atat de distant si absent. In final m-am hotarat sa merg sa ma culc. Dupa
vreo 10 minute, a venit si el in pat si, spre surprinderea mea, a fost receptiv
la mangaierile mele si am facut dragoste. Dar tot nu era el…am simtit ca era
distras si cu gandul in alta parte. Am simtit ca nu mai rezist, asa ca m-am
hotarat sa il confrunt, dar el adormise deja.
Am inceput sa plang cu cearsaful in dreptul gurii, pentru ca nu vroiam sa-l
trezesc si am plans, si am plans, pana am adormit si eu. Sunt
disperata. Nu stiu
ce sa ma fac. Sunt aproape sigura ca se gandeste la alta. Viata mea e un
dezastru.”
Jurnalul lui:
Azi Steaua a pierdut in deplasare, dar macar am facut
sex...
Lorich spune:
dani 
sunt ok, probleme, dar nu cu burtica. fifi e o scumpa, singura din jur careia i pasa ca-s gravida...

vitamine, vigantol&co nu-i dau nimic.
kidex=baby expo
vestea despre Doloress m-a terminat!!! Tin pumnii sa fie totul ok, sa mai stea cateva saptamani macar.
esme savarineee

salvat!
Nadia of, cat de rau imi pare, sper sa se razgandeasca...of, eu stiu niste cazut cu SUA...efectiv loterie, o cunosctina, profesor universitar dr, medic cu cabinet, copii..tot ce vrei..."nu a prezentat sufieciente dovezi ca s-ar intoarce din frumusetea lor de tara".
Simonix bafta cu party-ul..sa scapati nevatamati-voi, parintii!
Inais
sper ca e bine Carliontul mic si drag!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
32+
cleo78 spune:
fetelor, aveti vreuna nr de tel. a lui Doloress? sa ii dam un sms de suport si incurajari si vorbe calde moldovineshti?