Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 9
iulia83 spune:
hai ca am si eu puuuutin timp liber sa scriu ... diseara ma duc acasa, i-am luat fetii jucarii, ma asteapta innebunita...ca m-a mancat undeva sa-i zic aseara ca-i duc si cica azi numai de mine si de jucarii intreba...
desiree imi pare rau sa aud ca nu poate sa vina sora ta sa te ajute. poate cine stie, dupa interviu se va rezolva situatia. va urez muuuult succes si sanatate maxima Victoriei. 
luminel deocamdata stau in Dristor, pe undeva pe langa statia peco Mol, pe strada inspre Real...mai multe nu stiu
multa sanatate micutei 
Alysh te-as ajuta din tot sufletul cu scaunelul, dar noi inca il folosim si din martie il "marit" ca i l-am promis cumnatei mele...
vad ca vor sa se atinga astia si de indemnizatia mamelor..groaznic!!!
am citit mai mult pe fuga, ca timp nu prea e pe aici, pauze de masa doar pt masa, ca nu prea se trage matza de coada ...
va pup, fug!!! ca poate ma dau astia afara, doamne fer!
Danicris spune:
Fete dragi, va imbratisez, sa aveti un sfarsit de saptamana minunat ! 
Eu maine merg iar la dentist, am fost si sambata trecuta, nu mai facusem un control din 2007 cand am ramas insarcinata cu Vlad, am intrat in revizie
, am cateva carii ce trebuie rezolvate, norocul meu ca sunt superficiale.
Multa sanatate tuturor. Papaaaaaaaaaaaaaa ...
Victoria_mami spune:
Cleo, am eu nr. de tel. a lui Doloress; eu am sunat-o acum cateva zile, am lasat mesaj, am rugat-o sa ma sune... presupun ca nu a ascultat mesajul... daca vrei iti dau pm cu nr. ei, care cred eu ca e nr. de cel... dar nu stiu sigur, ca am 2 nr. de-ale ei.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Luminel spune:
nu mai pot
e al doilea mesaj pe care il pierd din cauza desteptei de fii-mea 
Va salut pe toate, dar nu mai am rabdare sa scriu
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Luminel nu mai pot e al doilea mesaj pe care il pierd din cauza desteptei de fii-mea ![]() Va salut pe toate, dar nu mai am rabdare sa scriu Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |

YLARI spune:
| citat din mesajul lui Danicris Fete dragi, va imbratisez, sa aveti un sfarsit de saptamana minunat ! ![]() Eu maine merg iar la dentist, am fost si sambata trecuta, nu mai facusem un control din 2007 cand am ramas insarcinata cu Vlad, am intrat in revizie Multa sanatate tuturor. Papaaaaaaaaaaaaaa ... Dani, mami de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010 |
Multumim!

Nimeni pe aici fetelor???
Cleo, Desiree, vreo veste de la Doloress?
Noi suntem bine, eu mai putin ca parca iar m-a luat tusea, am sa sun luni sa imi fac si eu un exudat sa vad ce si cum, iar aseara parca aveam un ou in loc de amigdala dreapta, acum si-a revenit vad.
Eva e ok, sa vedem ce program avem azi, ar trebui sa mergem si la cumparaturi, nu stiu cum sa fac sa cumpar jucariile ptr Mos Nicolae (ne-am hotarat la o orga
Pe de alta parte sunt tare fericita ca am reusit sa ma vopsesc si sa ma si tund ieri - nu prea sunt adepta tunsului si mi se facuse praf parul... dar macar il aveam aproape de mijloc, acum e un pic peste umeri
dar ma consolez ca e sanatos. Am inceput si un tratament de par de la Gerovital, toata gama cu fiole cu lotiune si sampon, sa vad ce o fi de capul lui.Va pup, hai ca ma apuc de lista de cumparaturi, un weekend frumos va urez!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
alina_anto spune:
Buna fetele!!
Ylari Ce tratament pt par? Mie mi-a cazut foarte foarte mult par in ultima luna si trebuie sa incep si eu neaparat un tratament ceva..
Sunt si eu cu gandul numai la Doloress.
Azi trebuia sa fim la Predeal, sa o sarbatorim pe scumpa mea sora (a fost ziua ei pe 23 dar o serbeaza azi), Dar uite cum are treaba Doru la birou tocmai azi

, asa ca am anulat plecarea.. Si m-a sunat sora-mea ca e zapada acolo..vreau si euuuuu!!
Noi suntem pe ultima suta cu mutatul la Buc.
Cred ca pe 1-2 dec suntem acolo. Ai auzit LORI????? Am pachetel si pt tine. Stii tu..![]()
Va pup !!! We placut!!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
gabitzam spune:
Raducu a fost la "futulici" (Ciufulici adica
) si l-a "tundat" o doamna intr-un magazin care "miioase a pafum". Cred ca ati inteles, da?
A fost la tuns adica. Era taica-su foarte mandru de el, ca a stat cuminte la tuns, n-a zici nici pas, cum il punea frizerita asa statea.
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Raducu a fost la "futulici" (Ciufulici adica Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010