Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 10
YLARI spune:
alina_anto tratamentul de par este de la gerovital, lotiunea se numeste petroleum, mai este un sampon regenerant, exact asa se numeste si mai sunt niste fiole tot de la gerovital care se dau pe par ca si balsamul, dupa samponare, se lasa 10 min sa actioneze si apoi se clateste parul. Am facut intr-o zi, trebuie rapetat o data pe saptamana timp de 3 luni. Duminica voi aplica a doua oara tratamentul. Sunt curioasa, nu ma astept la minuni, dar sper sa fie mai bine. Mai este un tratament profesional de la londa, daca poti face rost de el, voi reveni cu amanunte ca abia ieri am aflat ca au schimbat forumla, este mai concentrat si mai mic canitativ (eu am mai avut formula initiala, era ok dar nu miraculos - bine, nici n-am fost constiincioasa in aplicari dar acum sunt hotarata)
Pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
fecian spune:
Buna seara la toata lumea.
Nu am mai intrat de mult pe aici, am avut o perioada super plina, sincer nici acum nu e chiar roza...dar in sfarsit, macar ma voi concentra numai pe scris teza.
Matza mea creste , e un bulgare de energie, nici eu nu stiu de unce are atata energie ca ma termina cand stam acasa. Coloreaza, danseaza, canta, se uita la desene, mai face si puzzel-uri, ca toti copii. E foarte rapid, invata foarte rapid dar se si plictiseste la fel de repede de lucruri. Un entuziast in esentza, iti capteaza imediat atentia, incapatanat rau, cu personalitate puternica e greu sa il stapanesti uneori. De aceea e si pedepsit uneori (si nu pleaca de la coltz pana nu isi cere scuze pentru ce a facut...in fine, stiti si voi cum e
). Imi creste matza nici nu stiu din ce ...dar sigur creste.
Cu limbajul e ok si nu prea...e la faza cand experimenteaza foarte mult, vb in ambele limbi si uneori si amestecat...insa cred ca e ok. E un copil foarte sociabil si ii place mult sa se joace cu copii, insa depinde si de compatibilitatile intre copii. El e mai expansiv si mai vorbaret, ii place sa interactioneze cu copii, mai ales cu cei mai timizi. Nu e deloc agresiv cu ei ci din contra, am impresia ca ii incurajeaza pe ceilalti sa se exprime (chiar mi s-a zis la gradi ca uneori toti copii fac ce face si el...si iese o mare mare agitatie
).
Am renuntat si noi in sfarsit la suzi (alias ishi) de vreo 3 saptamani si taare bine e fara ea. Incepem in curand si operatiunea toaleta, insa deocamdata nu il vad pregatit asa ca vom mai astepta.
Saptamana viitoare ne mutam in alt oras, eu sunt in cautarea unui alt job, ce sa zic...o serie de schimbari in viatza noastra.
Cu toata acestea eu sunt pozitiva si increzatoare. Pentru prima data in viatza mea nu stiu cum va fi viatza mea in urmatoarea perioada si totusi sunt mai increzatoare ca oricand. DEh...neuronu'gravid o fi de vina [:P]
Un mare
pentru Victoria si mamica ei, Nadia, si sper sa aud numai vesti bune. Desi nu intru sa scriu intotdeauna trec serile sa vad cum mai sunteti. Mult succes si va doresc sa invingeti toate greutatile. Aveti stofa de invingatori 
tuturor fetelor, multa bafta in mamicit, eu mai arunc un ochi pe aici...dar voi raspunde doar in caz de urgentza![]()
Succese si succesuri dragelor!
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
4+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
alina_anto spune:
Felicia WOW!!! Ce ma bucur pt tine!!! Felicitari pt bebe2!!!!
Cat despre restul "schimbarilor" din viata voastra..mult succes si adaptare usoara!!
Va puuup
Ylari O sa caut si eu prin farmacii sapt viitorae, cand ne mai linistim putin. Si sper sa ma tin de tratament..
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_anto Felicia WOW!!! Ce ma bucur pt tine!!! Felicitari pt bebe2!!!! Cat despre restul "schimbarilor" din viata voastra..mult succes si adaptare usoara!! Va puuup ![]() Ylari O sa caut si eu prin farmacii sapt viitorae, cand ne mai linistim putin. Si sper sa ma tin de tratament.. ![]() Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Mersi mult
Felicia,
(23 Mai 2008) si
4+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
YLARI spune:
Felicitari, Fecian!
Sarcina usoara scumpa! Si multumim de update
Pupam pufarinu'
POZE
fecian spune:
| citat din mesajul lui YLARI Felicitari, Fecian! Sarcina usoara scumpa! Si multumim de update YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE |
Saru'mana de urari
Va pup, fug sa il culc!
Felicia,
(23 Mai 2008) si
4+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
alina_anto spune:
I-am facut Sarei o placinta buuuuuna cu mere din gradina noastra. Ia uitati ce a iesit aici
Am pus si cateva poze recente cu Sara. Nu sunt spectaculoase, dar am vrut sa o mai vedeti si voi..
POZE
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
YLARI spune:
| citat din mesajul lui alina_anto I-am facut Sarei o placinta buuuuuna cu mere din gradina noastra. Ia uitati ce a iesit aici Am pus si cateva poze recente cu Sara. Nu sunt spectaculoase, dar am vrut sa o mai vedeti si voi.. Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) |
Despre placinta

Desi am cam mancat si eu azi vreo 4-5 bucati de placinta cu mere delicioasa, facuta de soacramea dupa o reteta de la tzara de la ea...Despre Sara Scortzishoara

O frumoasa!!!Doamne, cand vad poze cu copiii nostri mi se pare ca sunt atat de mari... Puiutzii nostri dragi...
POZE
Danicris spune:
Buna seara, fete dragi.
Fecian, felicitaaaaaaaaaaaari, sa fie intr-un ceas bun, sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos. Doamne ajuta !

Alina_anto, este o scumpa Sara, frumoasa foc, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.

Fetelor, mi-a scris MsBB pe mess azi, din pacate eram plecata la dentist, nu am stat de vorba, sunt ok cu totii, incearca sa se puna la curent cu noutatile de pe forum si sa mai intre si pe la noi. Te imbratisam, draga noastra si iti uram multa sanatate.

Noapte buna tuturor !