Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 11
Victoria_mami spune:
Felicia felicitari ptr. bb
si multumim de urari.
Am vazut o Sara Scortisoara cu niste zulufi superbi! 
Am fost azi si ne-am intalnit cu Mosu' am pus cateva poze mai noi, de aici cine vrea sa ne vada:
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaOct2010#5544419257529289058
Ne-am intalnit cu Mosu' la biserica, a aranjat reverendul, sa fie intalnirea mai... privata. I-am dus si o jucarie pe care i-o tot cere ea lui Santa, macar sa i-o dea el. I-a explicat fff timid lui Santa ce mai vrea de Craciun.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
alina_anto spune:
Buna dimineata!!!
Nadia Superbe pozele! I-ai luat niste costumase tare frumoase, ii vin de minune!!
Si eu abia astept sa o duc pe Sara prin toate magazinele cu "Mosi"
. Avem o lista luuuuuuunga pt Mosu'..
ochisorii albastri
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Felicia felicitari ptr. bb si multumim de urari.Am vazut o Sara Scortisoara cu niste zulufi superbi! ![]() Am fost azi si ne-am intalnit cu Mosu' am pus cateva poze mai noi, de aici cine vrea sa ne vada: http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaOct2010#5544419257529289058 Ne-am intalnit cu Mosu' la biserica, a aranjat reverendul, sa fie intalnirea mai... privata. I-am dus si o jucarie pe care i-o tot cere ea lui Santa, macar sa i-o dea el. I-a explicat fff timid lui Santa ce mai vrea de Craciun. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
frumoasa mica.Pozele cu Mosu' sunt superbe !
gabitzam spune:
Vaaaai, Nadia, ce frumoasa intalnire cu mosul! Si costumasele sunt minunate. Pupam ochioasa mica si pe mami ei.
Felicia, ce ma bucur pentru tine, felicitari !!! 
Am vazut si Scortisoara, superba ca de obicei.
Mi-ati facut pofta cu placintele voastre
Dar n-am mere acum, cred ca weekendul viitor. Acum ma apuc de o musaca de cartofi cu carnita de vita. Dupamiaza voiam sa mergem in Sun Plaza, sa vedem instalatia minune. Si cica au o formatie de ursi polari cantareti, de plus, mari cat un om ca statura si multe alte decoratiuni de Craciun.
Lorich spune:
Neata buna!
Alina am auzit!!! Uraaa!! Poate bagam in kidex pe 2!
fecian felicitari pt sarcina, multa sanatate!
Nadia a venit Moshuuu!!!! Ce i-a adus?
De Doloress ce mai stiti??? Nimic??? Numai la ea ma gandesc zilele astea.
Gabi si Robertel s-a tuns vineri...la frizeria din colt de bloc, a avut tanti o rabdare..ca nu statea...acum am baietel frumos foc! Poate reusesc si sa-l pozez!
Va pup!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
32+
YLARI spune:
Buna fetelor!
Wow, ce de-am mai calcat...
Nadiaaaa, Victoria e superba!!!
Imi era dor de ochioasa! Si eu sunt curioasa ce i-a adus Santa ![]()
Lorich, asteptam poze si cu Robert tunsulici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
cleo78 spune:
gabitzam, cand va apropiatzi de Sun plaza, suna ma, ca poate venim si noi. O sa o sun si pe Noemi.
La restul le scriu miine, poa adorm acu cu piticania. Si nu inaintea ei
Alysh spune:
Si noi vrem in SUN PLAZAAAAAA, am auzit ca e super! Cine se inscrie pt una din seri, saptamana viitoare, poate facem o intalneala cu multe pozici, ce spuneti? Noi acum suntem tocmai in Pipera, nu avem cum sa ajungem.
Fecian
, ce veste frumoasa ne-ai dat, sa fie intr-un ceas bun, sarcina usoara si la termen si bebe sanatos si mancacios! Bafta cu schimbarile.
Alina
, e superba Scortisoara, s-o pap imi vine. Impreuna cu placinta aia minunata

Desiree
, am vazut intalnirea emotionanta cu Mosul si pe scumpa de Victoria, ce tinute deosebite aveti.
Laurita
, ce faceti, scumpa? Ti-am lasat un mesaj offline pe mess. Te intrebam cand ne putem vedea saptamana viitoare (in afara de joi)?
Doloress, da-ne un semn, vrem sa stim ca esti bine.
, mult curaj, scumpa!
Ylari, Alina, eu mi-am facut tratament cu gerovital si a fost f eficient, folosti-l cu incredere.

Victoria_mami spune:
Va multumim tuturor pentru vorbele frumoase si ptr. laude.
Acum incerc sa incarc un filmulet sa va arat jucaria de la Santa;
_
22.05.2008
Victoria_mami spune:
Uitati si jucaria:
http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5544598221104608754
_
22.05.2008