Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Multumim de aprecieri.
Alina, fetele Vreau sa ne intalnim. dar spre sf saptamanii..joi, vineri seara. E ok??
Lori, iubita nu promit ca voi reusi sa ajung la kidex..dar ne vedem SIGUR. Vorbim.. Si eu ma tot gandesc la Doloress.

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Uitati si jucaria:

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5544598221104608754

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Jucaria nu prea am vazut-o...m-a emotionat Victoria We love you too

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Citat:

Uitati si jucaria:

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5544598221104608754

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Jucaria nu prea am vazut-o...m-a emotionat Victoria We love you too

Va mai fac un video imediat si explic si jucaria.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci sunai pe gabitzam, nu mai vine in sun plaza.
sa o sun pe Noemi (nu aude...). Desi Mara inca doarme.

fecian, felicitari pt burtica, sarcina usoara si mult suuces vcu mutatul!!

alina_anto - spor si tie la migrat!

desiree, nici io nu vazui jucaria, dar vazui o printesa minunata - vesela si pusa pe shotii

hai ca o corupsei si pe Danicris cu crosetatul : daca ne iese la amanandoua - ar fi super

edit: am fo azi la babyexpo. Am profitat sa iau cadouri la verisori - ca si asa is 8

si ceva poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleooo ce frumoasa si ce moaca sugubeatza are fii-ta!!! Superba fustita! Felicitari!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Cleooo ce frumoasa si ce moaca sugubeatza are fii-ta!!! Superba fustita! Felicitari!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 32+

aprecierile - si lui Esme, ca ea a explicat bine

Mergi la inceput

Jucaria:

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5544643091818303122

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Jucaria:

http://picasaweb.google.com/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5544643091818303122

_

Nadia daca o vedeai pe Eva, striga intr-una bebe!!! bebe!!! si zicea ca vrea si ea jucaria, a fost tare haioasa!!! Victoria e simpatica foc, pupai-as ochisorii aia frumosi!!!! La un moment dt a intins mana catre microfon si chiar atunci Victoria a luat microfonul si pe Eva a bufnit-o rasul :))))) Vroia sa se joace cu Victoriaaaa...

Noi ptr Mos Nicolae am cumparat jucaria asta: http://www.amazon.de/Simba-106837123-Music-gro%C3%9Fes-Klavier/dp/B002JIMS7E

L-am gasit in Real la 150 roni. Sper sa ii placa, o sa i-l dam sapt viitoare.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Ylari, m-ai lovit la coarda sensibila :) eu iubesc pianul. Noi din lipsa de spatiu, am luat unul ptr. Craciun, dar din-ala de e numai tastatura si care se impatura...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:

Ylari, m-ai lovit la coarda sensibila :) eu iubesc pianul. Noi din lipsa de spatiu, am luat unul ptr. Craciun, dar din-ala de e numai tastatura si care se impatura...

_

E destul de mititel, sa stii.
Culmea e ca nici nu stim cum/ce face ca l-am ascuns repede sa nu-l vada ea Oricum, abia astept Mosul chiar si eu, dar ea???

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput