Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 13
Danicris spune:
Ce mi-a placut filmuletul cu Victoria ... scumpa mica, o mai
o data. Desiree, cum se numeste jucaria ? Vladuc a stat lipit de monitor si acu' vrea si el de la Mosu', sa vad cum fac sa-i iau si lui una, daca nu sunt la noi, poate gasesc pe amazon. Te rog sa-mi spui cum se numeste exact. Saru'mana.

Danicris spune:
Ylari, foarte frumos pianul, cred ca va fi incantata Eva, abia astept poze cu mica pianista.

fecian spune:
Buna seara ![]()
Am vazut niste cupii superbi, Sara scortisoara, Mara, Victoria...ce sa zic...niste frumosi...Pot sa zic sincer ca aici sunt numai si numai copii superbi. Fara sa exagerez deloc.
In alta ordine de idei va multumesc la toate pentru urari (Danicris,gabitzam, alysh, cleo, lorich...sper sa nu fii uitat pe nimeni) !

Eu acum am o..intrebare, la cele care sunt deja insarcinate.
Cat de repede s-a vazut la voi sarcina? Pentru ca eu sincer abia am 4 saptamani si vad ca e deja vizibila. Toate celelalte simptome au inceput deja de mai bine de o saptamana...deja pot sa spun ca intru la banuieli...Sper sa aud chestii asemanatoare si de la voi
.
Eu am niste nervi cu mutarea asta...simt ca mi s-a luat...azi toata ziua m-am certat cu al meu sotz, care e mai laisee-faire, iar eu mor de nervi ca inca mai avem de strans....asa urasc lucrurile de ultim moment.
Hai ca merg acusi sa imi culc odrasla.Alta distractie
Va pup si sa aveti o seara placuta in continuare
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
4+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Ce mi-a placut filmuletul cu Victoria ... scumpa mica, o mai o data. Desiree, cum se numeste jucaria ? Vladuc a stat lipit de monitor si acu' vrea si el de la Mosu', sa vad cum fac sa-i iau si lui una, daca nu sunt la noi, poate gasesc pe amazon. Te rog sa-mi spui cum se numeste exact. Saru'mana. ![]() Dani, mami de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010 |
Learning tunes Karaoke de la V-tech. Si multumim de complimente. Sper sa-i gasesti si lui Vladuc, daca nu, imi spui si iti trimit eu una.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
fecian la mine la 4-5 saptamani nu mai puteam folosi blugii obisnuiti-nu se mai inchideau la burtica si basta! Asa ca am blugi de gravi de la vreo 5 sapt. Se vede rapid burta la a doua sarcina, eu mai am si ceva grasime pe burtica si in momentul in care s-a intarit uterul gata a aparut si burtica.
Spor cu mutarea!
Nadia super jucarie!! I had lots of fun too!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
33+
cleo78 spune:
niatza fetelor.
am o rugaminte la voi. Astazi il opereaza pe Siluan. Daca puteti - o rugaciune in gand - o urare de bine pt puiul atat de incercat si mama care trebuie sa se intoarca cu bine acasa, la ceilalti 2 baieti 
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 niatza fetelor. am o rugaminte la voi. Astazi il opereaza pe Siluan. Daca puteti - o rugaciune in gand - o urare de bine pt puiul atat de incercat si mama care trebuie sa se intoarca cu bine acasa, la ceilalti 2 baieti ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Reallaura spune:
Neta fete scumpe
Nu prea mi-a mers netul si in we nu prea am avut timp, cu amandoi puii in spinare...
Uite regret ca sambata am fost in SUn pLaza si nu stiam de discutia de pe dc!
Cand se face intalneala??? ar fi foarte frumos sa ne vedem cu copiii acolo...Miercuri ar fi o idee?? ca suntem toti liberi, nu??? Mi-ar placea sa sa ne vedem cu toti copii acum mari...dar e vreun loc de joaca misto acolo in afara de ce au pus ei trenulet, calusei etc???
Care se inscrie pentru miercuri sau preferati alta zi???
Am vazut poze superbe
Alinaanto bai dar ce prajitura frumoasa ti-a iesit...arata bine si cred ca a fost gustoasa...Scortzishoara cu palarie e absolut adorabila...ce carlionti, ce frumusete de fata
Cleo Fusta e f misto! iar Maruca o haioasa si o dulce.
Fecian felicitari pentru sarcina si spor la mutat si succes la gaist job! sa intri mai des sa stim de tine!
ALi scumpa mea, ti-am lasat si eu mesaj, dar nu l-ai vazut tu pana acum
poate ne vedem maine?? si sunt si pt intalneala mare!
Desiree misto costumasele, pupici frumoasei Victoria.
Ylari
Evei
Lorich ai dreptate a doua burtica, cu stratul de depunere aferenta primei burtici m-a facut sa port pantaloni de gravi de la bun inceput
Gabituzle super de haios Raducu!! haha ce m-am distrat cu futuliciul!
Deeeeci, care se baga la intalneala mare si cum ramane- ziua, locatia etc???
cleo78 spune:
deci este in Sun plaza - la et 1, in Oxygen - dupa zona de food - loc de joaca pt copii, cu bile, topogan etc. Deschid la ora 10 dim., intrarea e 20 lei, sau poti sa faci consumatie la bar de 20 lei, si copilu are acces gratuit timp de 3 ore (cel putin asa a fo acu 1 luna). Mai merg marti seara sa ma interesez sa va zic sigur de pret.
Si daca nu ne primesc pe toti acolo, ne mutam in fatza la urshi, ca si asa sta fiica mea juma de ora lipita de ei.
aldaesme spune:
'Neatza,
Felicitari Felicia sa ai sarcina usoara si bb sanatos. Multumim de vestile despre voi si pufarin!
Doloress cu sufletul alaturi de tine!!! sa fie bine!!!
Nadia SUPERBA!!!
Cleo, felicitari sa o poarte sanatoasa!!! stai sa ma felicit si pe mine...asa ![]()
Bon deci si M&M de Belgia au primit cadouri de la Mos, Sint sau ce o fi fost...ca a venit rapid, a mancta biscuiti si baut lapte si a fugit de nu l-a vazut nimeni.
Am revazut cu drag toata gashca pe domeniul de Simonixului de la care asteptam si pozele (nu alea sexi bine?!
). Ne-am indopat, cel putin unii (aka eu) am mancat la tarta cu spanac (marca Bobo) si placinta cu branza (matca Dana) de era sa ma sparg.
Cred ca m-am reindragostit de Iasmina (si suspectez ca si ea de mine) insa a mea fatuca e asa de geloasa incat mi-a fost destul de greu cu ambele. Pana la urma s-a dat pe brazda si a mea si ne-am ascuns in cort toate trei plus Laura Alinei si din cand in cand si Robert.
A mea, desi prietena buna cu Robert - deci relatia dintre ei e de mare senzatie - a cam suferit ca nu a bagat-o Alex in seama. I se luminau lu' asta mica ochii cand il vedea, noroc ca il puteam atrage pe Alex eu la joaca
sa nu sufere fata prea tare. Aoleu nici nu vreau sa ma gandesc cand o fi vremea aia...
Odo e o frumusete maricica, fata de minionele Lorelei si Iasmina sic a tot vorbim de astia "mari"...Nicolu Alinei care abia ce face doi ani s-a facuts i ea mai mare decat ale noastre.
Laura a fost ca deobicei senzationala, am mai spus eu, imi place fatuca asta de numa', ne-a cantant despre Sint da' numa dupa ce am facut toti liniste si cum sa va spun, ea ne-a facuit pe noi sa tacem...noi ca noi da' si copii ceilalti taceau chitic, e absolut fantastica!!!
Gemenii sunt superbi, cred ca ei doi nu se plictisesc niciodata, au niste jocuri si smecherie in ei. Senzational!
Gazdele ca de obicei perfecte!!! Si noi ceilalti ca deobicei TORNADA!!! Speram ca s-au simtit si ei bine ca noi ne-am simtit senzational!
Acu' nu ne ramane de facut decat sa asteptam pozele ![]()
o zi buna,
Esme

de dongonel Vlad 23.06.2008 si dongonica Andra 31.03.2010