Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Recunsc ca n-am inteles...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Nici eu.......si n-am scuza gravidelii Cleo, mai baga niste details, please

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ali zi-mi mai multe despre scapbokingu' asta te rooog mumos!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

adica sa primeasca toti copiii de la Mos, acelasi cadou, la fel impachetat. Sa nu se uite peste umarul celuilalt. Iar noi mimam uimirea si supriza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Traduc eu: daca vom organiza un mos atunci sa cumparam copiilor cadouri identice( eventual pe categorii fetite /baieti).

Alysh: ce de cadouri frumoase, eu n-am observat ca Vlad a cazut, l-am vazut doar plangand dupa mami.

Eu recunosc ca n-am mai fost cu Elena la bile si nici la vreun loc de joaca cu cataraturi pentru ca am experienta cu cea mare care s-a urcat pe la 3 ani sus de tot si urla cat o tinea gura ca nu mai poate sa coboare. La bile am incercat la Ikea dar nu vor si pace sa mi-o primeasca pentru ca nu are 94cm decat incaltata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Alyyyyyyyyyyyyyyysh, da-mi si mie mai multe detalii, link-uri eventual pt. scrapbooking si robot. Saru'manaaaaaaaaaa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, sunt de acord cu cadourile, nu am insa idee ce, trebuie sa ne uitam, ma pot uita la Kaufland. Eu zic sa stabilim o suma, cel mult 50 Ron, cadoul e simbolic, putem lua pt. fetite niste papusele mici de dif. culori, pt. baietei niste masinute sau papusele beietei. Scriem pe fiecare numele copiilor si le bagam intr-un sac si "Un Mos" daca e cineva sa joace rolul mosului, le scoate din sac si copiii trebuie sa spuna o poezie - am glumit ( a mea nu stie nici poezie, nici cantec), mai exersam insa, mai cantam seara cantece de Craciun. Sau in lipsa de Mos, sa bagam cadourile in sac si fiecare copil scoate un cadouas
Poate ar fi bine sa ne vedem duminica dupa-amiaza (pe 12 dec), cand se intunca sa aprindem focul in "soba" si sa cantam colinde.
Sau sambata dimineata?

De mancare - din exp. nu are rost sa aduca fiecare cate ceva, ramane mereu prea mult dupa, copiii se agita, se joaca, mamicile vorbesc, nu apuca nimeni sa manance cine stie ce
SI eu din pacate nu sunt asa gospodina ca Esme, sa fac vreo delicatesa, pot baga la cuptor niste copanele de pui, cu o salata si face un chec cu banane, ca asta e singurul care imi iese usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Da, sunt de acord cu cadourile, nu am insa idee ce, trebuie sa ne uitam, ma pot uita la Kaufland. Eu zic sa stabilim o suma, cel mult 50 Ron, cadoul e simbolic, putem lua pt. fetite niste papusele mici de dif. culori, pt. baietei niste masinute sau papusele beietei. Scriem pe fiecare numele copiilor si le bagam intr-un sac si "Un Mos" daca e cineva sa joace rolul mosului, le scoate din sac si copiii trebuie sa spuna o poezie - am glumit ( a mea nu stie nici poezie, nici cantec), mai exersam insa, mai cantam seara cantece de Craciun. Sau in lipsa de Mos, sa bagam cadourile in sac si fiecare copil scoate un cadouas
Poate ar fi bine sa ne vedem duminica dupa-amiaza (pe 12 dec), cand se intunca sa aprindem focul in "soba" si sa cantam colinde.
Sau sambata dimineata?

De mancare - din exp. nu are rost sa aduca fiecare cate ceva, ramane mereu prea mult dupa, copiii se agita, se joaca, mamicile vorbesc, nu apuca nimeni sa manance cine stie ce
SI eu din pacate nu sunt asa gospodina ca Esme, sa fac vreo delicatesa, pot baga la cuptor niste copanele de pui, cu o salata si face un chec cu banane, ca asta e singurul care imi iese usor.

deci la copanele - nu cred ca apuca sa manance careva.
Iar la check-uri, putem aduce noi. Mai degraba am rugamintea tu sa iei o apa plata, ca nu poc aduce.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Din experienta noastra de uikendul trecut nici un copil n-a vrut sa ia cadoul vreunui alt copil tocmai fiindca fiecare a primit cam ce si-a dorit, sau ceva ce a fost pe caracterul lui. Mosul le-a adus si o pungulita cu chestii identice si ma credeti sau nu acolo a fost problema. Ca fi-me daca a vazut ca are plastelina o voia si pe a lui Robert, Nicole voia mandarina lui Robert, Robert banana lui Lorelei, Laura creioanele lui Lorelei si asta doar in raza mea vizuala!

Se fac rapid si usor brownies, biscuitii cu portocale si ciocolata (sau altceva in loc de ciocolata). Pentru chestii sarate foietaje cu carne, placinta cu branza - cu aluatul evident cumparat - si placintele gen quiche cum face bogdan, tot cu foietajul cumparat, chiftelute facute la cuptor ca ies o multime intr-o singura tura, sandw cu pasta de branza si somon afumat etc.

iar m-am bagat in seama, ma iertati voi!

pup,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Da..suna super si uite Esme cu sfaturi, ca deh..au experienta...si eu ma gandeam la asa ceva sa tragem la sorti poate cine-cui, sa stim cumva gusturile impricinatului...oricum decideti, eu sunt foarte incantata de idee si promit sa ma prezint si cu ceva bun - de la "biscuitii cu cioco Esme" sau "pantera" la ... cine stie...vreau s aincerc sa fac rulouri cu scortisoara, ca am papat la starbucks si am lesinat acolo d eplacere, iar reteta e usurica. Om videa 9zide orbu')

Dar, da, Adriana, Cleo are drepate..nu au astia mici si nici aia mari timp de copane sau alte "papi"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Uitati dragelor, am facut poze catorva cadouri, sunt si ceva explicatii, nu am f multe detalii despre scrapbooking dar pare ceva super; Poze cadouri . Dati previous sa le vedeti ca iar s-au copiuat aiurea.

Astept si de la voi alte idei si sugestii, ce-ati luat ce veti lua, etc.

Mergi la inceput