Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am venit de la intalneala. OF course ca nu am luat aparatul. A venit Alysh si Belleane. A fo cam aglomerat, nu am reusit sa vb cu fetele mare lucru, dar copiii sunt bestiali! Vlad e de o vitejie... iar Elena - copie absolut tot ce face Ana - care e o printesa nemaipomenita
Dupa, m-am dus in cora ca nu mai aveam oua. Of course ca am luat de toate mai putin oua; ce conteaza e ca avem 1m de plastilina

speran ca o sa oboseasca si sa adoarma fata inainte de 22. NIcio shansa.
Intre timp ce a lipit plastilina peste tot , am copiat pozele cu creatiile mele aici, si am facut asta: http://www.restaurantedelux.ro/bucatarie/salata-de-peste-afumat-cu-morcovi-si-masline.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

am revenit

Sa va fie de bine intalneala, fetelor. cum a fost? poze, ceva?!...

Ce vreme e afara!!! ma mir ca v-ati incumetat sa iesiti....

Noi am dus-o pe Cris azi la cresa...ca sa nu-si iasa din ritm...si mai ales la insistentele lu' frate-sau (care s-a si oferit s-o duca nuumai sa stea si el linistit). Am luat-o mai devreme dupa-amiaza...

S-a adaptat la cresa, nu mai plange, mi-o lauda doamnele ca e foarte cuminte si cooperanta ..ca de obicei, in lume e cuminte se abtine si acasa refuleaza...e de o incapatanare dce te scoate din minti, vrea sa faca ea singura tot, chiar daca se enerveaza cand nu reuseste.
Va tot aud ca va jucati cu copiii...eu sufar ca nu am dispozitia necesara si-mi fac permanent procese de constiinta...dar chiar nu pot sa ma pun la mintea ei...asa e felul meu...taica-sau se joaca cu ea dar el nu prea are timp...

nu mai stiu ce s amai scriu...

noapte buna!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna seara,

Mda...marea intalneala s-a redus la 3 forumiste, din pacate n-am ales o locatie potrivita. De la Belleane n-am apucat sa-mi iau La revedere desi i-am facut semn de cateva ori, dar nu m-a mai vazut.

Pt noi a fost o seara cam ratata, Vlad a cazut rau chiar inainte de plecare, nu stiu daca ai observat, Cleo, dar il ademenise o baba cu o cutie de cola (poveste lunga) si cu ochii dupa ea a cazut de pe o treapta mare si nu mai putea sa paseasca, am crezut ca innebunesc....mda, zici tu curajos...pana cand a inceput sa planga dupa ma-sa
Apoi nu-i mai gaseau ghetele nepotului meu, o nebunie si nervi multi si cu povestea asta

Eu sper la o intalneala mai "private" asa, chiar va invit la mine acasa, ce spuneti, cand ati putea veni?

Iar nu pot face conspect, dar tin neaparat sa o pup pe Doloress si sa-i multumesc ca ne-a dat de stire despre ea si bebe. Doamne ajuta sa stea cat mai mult la caldurica. Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Doamneee ..Cleo ce poze ai pus acolo!!! Cand a trecut timpul asta, ca mara e ditamai motzata acum!!
Deci...aveti si voi un metru de plastelina... la noi se duce asa reped eca am ajuns sa-i dam cate o treime de tub, inainte ii dadeam jum. Se ususc ff reepde si se enerveaza ca intra greu in masina de pompieri-forme.

Lumi eu-s maestra la remuscari, ca stau mai tot timpul intinsa si nu ma pot juca cum vrea el.

Alysh pupam Vladucul s atreaca repede buba!

Mi-am amintit cu plastelina...Robert isi face "bulinute' si si le pune in piept, adica le lipeste pe piele, sub body-cred ca a invatat d ela gradi asta cu bulinutele, dar cred ca rosu ala mi-a patat un body f bun. Oricum, minunata plastelina asta aluat-am luat si de aia de pe vremea noastra...Doamneeee..lut...tare, nimic nu se poate face cu ea...am aruncat aia 12 lei.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Andrada, la multi ani! scuze pt.intarziere!

Un loc de joaca destul de dragut, mie mi-a placut pt. ca nu e f aglomerat e in Jolie Ville. Din pacate e cam departe, fiind tocmai in Pipera.

Si eu m-am gandit la o intalnire la noi (asa cum a propus si Alysh). Asa cum am facut atunci cand erau ei mititei, imbracati in costumase rosii. Nu e obligatoriu sa fie costumati, pt. mine e frumos sa ne vedem.

Ce ziceti de weekendul 11-12 dec? putem sa ne vedem si dim (pe la un 10, 10:30). Ma gandesc ca e toata lumea treaza atunci.
Sau dupa-amiaza pe la un 16, 16:30. Noi mergem devreme la culcare, de aceea dupa-amiezele nu ne putem lungi mai mult de 19:30.
Aprindem lumanarile de la coronita de Craciun si putem canta si cateva cantecele de Craciun. Cred ca ar fi frumos. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Andrada, la multi ani! scuze pt.intarziere!

Un loc de joaca destul de dragut, mie mi-a placut pt. ca nu e f aglomerat e in Jolie Ville. Din pacate e cam departe, fiind tocmai in Pipera.

Si eu m-am gandit la o intalnire la noi (asa cum a propus si Alysh). Asa cum am facut atunci cand erau ei mititei, imbracati in costumase rosii. Nu e obligatoriu sa fie costumati, pt. mine e frumos sa ne vedem.

Ce ziceti de weekendul 11-12 dec? putem sa ne vedem si dim (pe la un 10, 10:30). Ma gandesc ca e toata lumea treaza atunci.
Sau dupa-amiaza pe la un 16, 16:30. Noi mergem devreme la culcare, de aceea dupa-amiezele nu ne putem lungi mai mult de 19:30.
Aprindem lumanarile de la coronita de Craciun si putem canta si cateva cantecele de Craciun. Cred ca ar fi frumos. Ce ziceti?

I'm in! stii cum e reclama pt mine,... plimbare?

alysh, inca nu pricepui, gasiratzi ghetele lui Cosmin apna la urma?
Vlad cum e cu piciorusul?
Hai ca a plans dupa ce disparuseshi mult timp. Uite, mara dupa 1 ora a vrut sa iasa, sa stau cu ea (bine, ca intrasera si alte mamici acolo si voia si ea sa fie in mijlocul actiunii)

edit: lorich, plastilina aia a facut-o pe Mara dim. sa zica NU VLEAU LA GHIGHINITZA! am fo shocatzi - ea e f. prietenoasa...

edit: looricchiule unde esti?? ca nu am chef de muuncaaa

Mergi la inceput

Aici, aici!!

Azi a fost o zi pliiinaaaa...am dus copilul la gradi cu tati - evident ca in masina nu s-a putut intra, noroc ca gradi e aproape si am mers pe jos, apoi eu spre Kidex, tati spre job. Cam putine standuri la kidex, am luat cunoscutele ieftin si bun body, malete pe gat, pantaloni de trening de la Kara baby, niste jucarii super pt Robert, haine pt externat fifi si tot asa, o gateata de bani am chetuit. Intre timp se facuse 12 si a trebuit sa iau copilul de la gradi, luna asta l-am dat la program normal, ca e luan scurta cu vacanta +vreo virozica bonus..am zis ca sa-i luam mai bine setul Thomas mult asteptat din diferenta aia de bani.
Abia am ajuns acasa, prin ploaie cu copil, carut, cumparaturi, imi intrase cumva apa in cizme, pantalonii de gravi nu stiu de ce cad mereu cu cat cresc, geaca nu se mai inchidea - constatare facuta la Kidex, pe ploaie torentiala...am zis ca gata, sunt cuminte de acum..ca azi am testat toate limitele.

Asa ca..sunt aici! Tare de tot faza cu Mara, palstilina su ghighinitza!

Adriana super idee si multumim de invitatie! Eu m-as baga, daca bineinteles sunt tot ou kinder pana atunci, Doamne ajuta! Putem face si noi un "mos romanesc" dupa modelul belgian, cu cadouri pt pustime...o sa fie super dixtractie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Aici, aici!!

Azi a fost o zi pliiinaaaa...am dus copilul la gradi cu tati - evident ca in masina nu s-a putut intra, noroc ca gradi e aproape si am mers pe jos, apoi eu spre Kidex, tati spre job. Cam putine standuri la kidex, am luat cunoscutele ieftin si bun body, malete pe gat, pantaloni de trening de la Kara baby, niste jucarii super pt Robert, haine pt externat fifi si tot asa, o gateata de bani am chetuit. Intre timp se facuse 12 si a trebuit sa iau copilul de la gradi, luna asta l-am dat la program normal, ca e luan scurta cu vacanta +vreo virozica bonus..am zis ca sa-i luam mai bine setul Thomas mult asteptat din diferenta aia de bani.
Abia am ajuns acasa, prin ploaie cu copil, carut, cumparaturi, imi intrase cumva apa in cizme, pantalonii de gravi nu stiu de ce cad mereu cu cat cresc, geaca nu se mai inchidea - constatare facuta la Kidex, pe ploaie torentiala...am zis ca gata, sunt cuminte de acum..ca azi am testat toate limitele.

Asa ca..sunt aici! Tare de tot faza cu Mara, palstilina su ghighinitza!

Adriana super idee si multumim de invitatie! Eu m-as baga, daca bineinteles sunt tot ou kinder pana atunci, Doamne ajuta! Putem face si noi un "mos romanesc" dupa modelul belgian, cu cadouri pt pustime...o sa fie super dixtractie!

editez:

Daca luam cadouri la copii, as propune sa facem la toti copiii acelasi cadou, iar noi, mamicile, sa mimam surpriza?

Mergi la inceput

Recunsc ca n-am inteles...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Am luat azi cadouri de Craciun. Stateam stresata ca vine frigul si n-am cauciucuri de iarna si nu mai investesc si in astea. Deci din momentul in care vine zapada, bye, bye masinuta.

I-am luat lui Vlad "Scrapbooking", arata super, o sa avem activitati, nu gluma. Merci Doloress pt sugestie.
I-am mai luat un robot mare care merge prin casa, isi misca capul, are si o pusca in mana, presupun ca impusca. Lui Luca jucarele de copii mici. Nepotelului meu i-am luat patine cu rotile si casca, arata demential, am salivat dupa ele pt Vlad dar e prea mic cred.
Si mai am si cateva cadouri luate de vreo luna, carti multe, tricouri si cam atat.

Cleo, da, au gasit ghetutele pana la urma, zapacitii...nici nu mai vreau sa povestesc, asa m-am suparat mai ales pe reactia lor. Parca era tipa aia obligata sa le pazeasca lor papucii

Da, Adriana, e super si la tine, mai ales ca presupun ca ai mai mult spatiu. Sper si cred ca vom putea ajunge. Zi-ne ce sa aducem. Cum facem cu cadourile. Avem pe cineva care ar putea juca rolul de Mos? Eu am Costum...as putea sa-l aduc.

Laurita, Lorcih

Lumi, sa stii ca undeva trebuie sa refuleze si ei. Eu zic ca Vlad e juma , juma, adica face prostioare si acasa si acolo dar niciodata prea grave. Dar stiu multi copii care sunt sfinti intr-un loc si nabadaiosi in alt loc. Asa ca nu te ingrijora, trece si perioada asta.

Am o tona de treaba , tocmai in ideea asta l-am lasat azi pe Luca la soacra-mea.....dar eu am alergat prin magazine.

Mergi la inceput