Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Mama ce vreme criminala
Nu mi-a mers netul ieri, fir-ar sa fie s apot raspunde si eu fetelor cu intalneala.
Eu as fi vrut sa se desfasoare dimineata intalnela. Acum e prea tarziu sa scriu, din pacate Boogdan pleca dupa masa la cabinet si nu stiu daca se intoarce pana la 7 seara Hm, asta e. daca putem, ajungem, daca nu...cu regret si pareri de rau...data viitoare.

Simonix superb! ce frumooos, ce vreau si eu la intalneli de mamici de Belgia . Asta da motiv de emigrare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress ce bine ca e mama ta e la tine! Sa dea Domnul sa ajungi cu Kevin cat mai aproape de dpn! pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Andrada sa ai numai zile fericite, zic si eu cu intarziere (noroc ca mai arunca Cleo cate un ochi).

Cine vine la ursi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

cu dedicatie pentru Adriana: http://webcam.anw.at/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Esme ce-mi facusi tu iara??? Pt ca Ylari (care o are promisa de la mine) mi-a facut pofta d eceva dulce facut in casa, am facut biscuitii cu ciocolata...sunt cevaaaaa.....criminali, nu gluma..si nu zic cat de usor de facut, practic i-am facut in timp ce gateam pranzul. multam de reteta, s ane mai dai de astea asa bune si usoare!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai, intalnitoarelor, voi mai mergeti in Mall?? Ca e vremea aia..de zicea bunica-mea sa nu scoti nici cainele din casa... noi stam acasica, la o limonada, un biscuite, cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Buna seara tuturor! si LA MULTI ANI!

LA MULTI ANI (cu intarziere) si Andreelor si Andreilor!

Doloress, ufff, ce ghinion, de ce ti-era teama n-ai scapat. Dar ma bucur ca esti bine si ai sanse sa-l tii pe bb Kevin la caldurica pana la termen. Bine ca a venit mama ta sa stea cu Patrick. In momente de-astea viti dai seama ce inseamna sa faci parte dintr-o familie.
Sanatate multa!

Am vazut si pozele de la "mos Nicolae" belgian....wow, ce festin...si cati copii frumosi

Iulia, ce face Mufitza? S-a bucurat sa te vada, nu?
Tu stai pe str. Rm. Valcea, exact pe unde am stat si eu intre 2005 si 2007.

revin...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

salutare,

Andrada sa ai numai zile fericite, zic si eu cu intarziere (noroc ca mai arunca Cleo cate un ochi).

Cine vine la ursi?

Te iubim, printesa Victoria!!!

noi mergem. Vine si noemi mai tarziu . Te sun. Despre ziua Andradei, tinusem minte mai demult, dar zilele astea a fo o varza in juru meu, si cum neuronu se chinuie la o sinapsa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mai, intalnitoarelor, voi mai mergeti in Mall?? Ca e vremea aia..de zicea bunica-mea sa nu scoti nici cainele din casa... noi stam acasica, la o limonada, un biscuite, cred.

Hah, azi am scos-o pe Victoria mai fortat, mai 'cumparata'; daca ii zic hai sa mergem sa cumparam te-miri-ce imi zice "No, Thank you! It's cold outside."

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI ANDRADA! Cu intarziere si scuze Sa ai o viata frumoasa si lunga, sa te bucuri de copii si de nepoti.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput