Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Pai ursii polari canta la pian dupa ora 18 (la sun plaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

LA MULTI ANI Andrelelor si Andreilor Il includ si pe fiu-miu, desi credca o sa treaca nobservata sarbatoarea asta la noi, si-asa are prea multe jucarii

Dolores - ne bucuram de vesti, multumiri la sotz ca se ocupa si de noi cu copy paste etc si ne tine la curent Greu, greu cu Patrick of incearca sa ramai optimista si sa vezi partea plina a paharului: este o etapa pentru el, un prag de maturizare. Tu sa ai grija de Kevin si de tine Ne gandim la voi toti, si la Patrick, si la tati de Patrick si la Kevin si la tine

Ylari - poate antibioticul nu fusese bun ? Stiu eu, noua e-a dat Amoxicilina, 7 ml de trei ori pe zi (aici nu se da la 6/8 ore, ci dimineata, la pranz si seara), timp de 5 zile. Eu stiam ca se da mai mult timp, sper sa nu recidiveze si la noi... Joi oricum ma duc la padiatru ca aveam programare. Piticul e la scoala de ieri, doar o zi mi-au zis sa il tin acasa. Aia la scoala ii dau medicamentul, am dus hartie de la doctor; Dar la noi a nins deja Si azi ii zic educatoarei ca sa aiba oleaca grija de urechea lui - si ea ma intreaba: aaa, deci vreti sa ii pun caciula cand ies afara ??? Eu: pai ii scoateti si azi? sunt -2 grade si zapada, ei au ghetele de stat prin clasa. Ea: Sigur, in fiecare zi, pe orice vreme. Si nu le punem caciuli Dar daca insistati, lui o sa ii punem Deci am insistat, caci are o ureche cu puroi, pisicii lor ... Sper sa nnu isi ude picioarele prin zapada ca alte ghete nu li se pun. In fine ...

A propos de scoala azi am facut munca voluntara pe acolo, am dus copii la WC (se agatzau de mine si cereau pipi si nimeni nu era prin preajma sa ii duca), i-am consolat, i-am distrat oleaca (erau niste plansete in lant, o tanti la cam 30 de copii..). Trebuia sa ii duca in sala de sport care e in alta cladire, nu va zic cum au plecat copiii... pe unii i-au pierdut, erai pe juma imbracati (sa va mai zic ca nigea ?). Aia cam jumate urlau, eu nu pricep cum fac chestii cu ei, cum fac fatza, cum ii pot organiza. In fine, l-am lasat pe Robert in sala de sport, el doar nitel s-a smiorcait, a pupat o fetitza noua sa o consoleze dar efectul a fost ca ainceput si el sa planga, am ajuns la servis tarziu si o sa plec devreme uf..

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Simonix, Esme, Dana, Inais, aveti niste copii extraordinari, iar voi sunteti minunate, mi-a facut mare placere sa va vad, desi au fost multe poze nu ma mai saturam privindu-le. Imi cer scuze celorlalte mamici pe care le-am vazut in poze dar nu le stiu prea bine de aceea nu ma adresez si lor. Foarte frumoasa petrecerea, atmosfera super, copiii relaxati si cuminti, papica buna (Esme, ce-am mai salivat la savarinele aceleaaaaaa ...), felicitari tuturor participantilor. Va invidiez pentru asa o prietenie frumoasa si va doresc sa tina muuuuuulti ani.

Simonix, esti extraordinara, Doamne ce mi-as dori sa fiu ca tine, relaxata, echilibrata, sa tratez lucrurile corect ... deci eu daca aveam problema cu otita, temperatura, etc. nu-mi ardea de nimic, daramite de petrecere, cred ca a doua zi dupa noaptea cu temperatura, prima grija ar fi fost sa contramandez totul. Foarte frumoase pozele, imi place mult apartamentul vostru spatios, aerisit si pliiiiiiiiiiin de jucarii. Este aranjat cu mult bun gust, felicitari. Robert este minunat, imi face mare placere sa-i vad fetisoara de fiecare data, este un scump, il imbratisez si ii pup urechiusa la care a avut buba.

Esme, m-a topit Lorelei. Ea este frumoasa oricum dar cu rochita aceea ... mai ales stiind ca este facuta cu manutele tale ... superba fetita, superba si rochita, va imbratisez cu drag. Este o scumpa Lorelei, o pup.

Dana, sunteti o familie foarte frumoasa, va admir si va imbratisez.

Inais, imi era dor de Iasminuta. Este o dulcica si o dragalasa asa cum o stiam, te cucereste din prima, o imbratisez si pup cu drag.

Abia astept poze si cu fetele din Buc. Of, ce va invidiez, sper la vara, cand va mai creste si Andra sa dau o fuga sa ma vad si eu cu voi, imi doresc mult acest lucru. Daca nu mai intru pana maine, va doresc intalnire placuta si poz multe, macar cu vizionatu' sa ma aleg si eu.

Pup toate fetele, papaaaaaaaaaa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Simonix aoleu ce povestesti tu acolo cu ninsori si copii pe jumate dezbracati
Despre antibiotic (am si eu un fix) nu stiu ce sa zic... dar ce parere ai ca al doilea exudat nazal a iesit ca are pneumococ si s-a facut fata bine (nu mai are nimic) FARA antibiotic? Eu asta n-am inteles-o si inca mai incerc sa o inteleg.
Am fi venit si noi la intalneala cu placere maine dar imi este imposibil si este intr-adevar cam tarziu si ptr noi... Eu voi merge maine cu Eva si cu soacramea in Plaza sa ii caut cadou lui Iuby ca e si Nicolae Am cumparat deja o sacosa de dulciuri (avem pe o tipa care vine cu ele din Germania superbune) si sa vad ce ii gasesc, un pulover ceva, habar n-am...
Va pup, vb mai tarziu cand ajung acasa.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna seara!

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Andrei , pupici speciali pt Doloress

Doloress imi pare asa bine ca ai scris, si ca esti ok, il tii la calduric pe bebe Kevin! Te-am visat aseara, cum iti spuneam ma gandesc mereu la tine

L-am gasit azi pe Robert cu un botic cat fi-sa lu' baselu', i-a sarit un copil mai maricel din grupa in cap/spate, s-a lovit destul d erau la gura, e umflat de numa'. Cand l-am vazut mi s-a facut rau instant, missa lui nu inceta sa-mi explice si sa se scuze, eu hiperventilam, voiam sa ies cat mai repede... stiu ca se intampla, ca se poate intampla, dar fizic parca m-a pocnit in moalele capului.

Deci, maine 18.30 Sun Plaza...nu stiu unde-s ursii aia polari, paote ajungem si noi, sa vedem cum ma simt, ca am tot avut intepaturi si burti tari.

Simonix sanatatte lui Robertix!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
[

L-am gasit azi pe Robert cu un botic cat fi-sa lu' baselu', i-a sarit un copil mai maricel din grupa in cap/spate, s-a lovit destul d erau la gura, e umflat de numa'. Cand l-am vazut mi s-a facut rau instant, missa lui nu inceta sa-mi explice si sa se scuze, eu hiperventilam, voiam sa ies cat mai repede... stiu ca se intampla, ca se poate intampla, dar fizic parca m-a pocnit in moalele capului.

Cunosc...in poza asta ce se vede sub ochi nu e cearcan e retragerea unei vanatai pe care a avut-o e martea trecuta la ochi iar in poza imediat urmatoare ce se vede pe obraz e retragerea unei zgarieturi care initial avusese 6 cm lungima culeasa in aceeasi zi de la aceeasi cresa. Acu' e drept ca vorba lui Remus de Dana sa vezi cum arata partenerul de bataie...da, era un partener si da e mai mare ca fata mea cu trei luni si vreo 10 cm...Asta nu se lasa si pace. Arata ea asa finuta si molcutza cum zice Simonixul da' e iute ca poprika.

Danicris io tot zic, numa' vino ca te primim si pe tine cu toata dragostea. Iti promit ca te-ai simtii superb cu noi (cat sunt de modesta). Vobra Simonei si mie mi-s asa dragi ia o pauzarile astea!!! Acu' e drept ca pe Mihaela (mama gemenilor) o stiu cam de la doua luni dupa aterizarea in Belgia asa ca suntem cu state vechi desi nu ne intalnim la fel d edes ca pe vremea chefurilor lipsite de griji din tineretile noastre "zbuciumate".

pup ca n-am timp sa ma lungesc,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Esme eu n-am curaj sa pozez, ceva cam ca Doroftei la finalul meciului.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

buna fetele

intru scurt ca iar am toate cele pana peste cap. noi venim maine la 6 jumate, hai mobilizare, vreau sa iau si una din terapeute cu noi ca sa il ajute pe Sebastian. Acuma depinde si de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Cleo, m-a terminat Mara cat e de frumoasa

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Cleo, m-a terminat Mara cat e de frumoasa

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

multzumiri. Cand is vorbe de bine - seamana cu mami

edit
in agitatia din ultimile zile, am uitat, si te rog sa ma ierti
LA MULTI ANI ANDRADA, sa fii sanatoasa, si fericita, si implinita, sa fii senina

Mergi la inceput