Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 15
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
V-am citit, da n-am mai reusit sa mai si scriu
Doloress, imi pare bine ca te simti bine, ca esti ingrijita bine si cel mai imp. ca ai avut ajutor asa rapid. E minunat ca are cine sa se ocupe de Patrick. Mama ta a venit din Moldova? Sau soacra din Germania?
Intreb pt.ca ma gandeam cat de repede s-au organizat ai tai si cum de in cazul lui Desiree, nu ii dau sorei voie sa plece.
Ai grija de tine si sa vii cu vesti bune!
Fecian, sarcina usoara si succes cu mutatul! Sa ramai asa de optimista
M-ar tenta si pe mine o iesire maine la Sun Plaza. Ma gandesc ca poate n-o fi chiar asa multa lume ca in weekend.
La ce ora v-ati gandit ca ar fi bine sa ne vedem.
Adriana
gabitzam spune:
La multi ani fericiti si plini de bbucurii si sanatate pentru toti puii si mamicile si taticii Andrei si Andreea !!!
Andreea-Doloress, sa te ocroteasca si pe tine Sf. Andrei si sa va fie bine pina la final si bebe Kevin sa stea sa se coaca bine acolo la mami unde e cald si bine 
inais spune:
La Multi Ani pentru ziua de astazi pentru toti cei ce poarta numele de Andrei, Andreea! 

Andreea (Doloress) o imbratisare stransa, stransa din partea mea! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu voi pana la termen! Sa stai linistita si sa-i asculti pe medici. Este greu cu Patrick, imi dau bine seama, dar el este totusi mare si il are pe taticul lui si pe bunica langa el. Copiii trec mult mai usor peste momente ce pe noi ne darama. Deci, o sa fie ok Patrick...acum Kevin este important! Sigur stii asta, dar sigur te lasi coplesita de emotii cand te gandesti la Patrick si-ti faci mii si mii de ganduri...mai ales din lipsa de ocupatie!
Citeste, ocupa-ti timpul. E un timp cu care peste multi ani te vei mai intalni. Stiu ca nu sunt cele mai fericite circumstante, dar asa cum ai zis si tu, priveste partea plina a paharului! Te pup si te imbratisez si Doamne-ajuta! 
Ina
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Am intrat pentru urari si am dat de mesajul lui Doloress. Of, ce-am mai plans gandindu-ma la Patrick, dragul de el, cat a mai suferit si probabil inca mai sufera dupa mamica lui. Este ingrozitor, nu stiu, mi se rupe sufletul cu gandul la el, stiu prin ce a trecut si Vlad al meu in acele 2 zile cand am nascut-o pe Andra. Doloress, esti extraordinara, esti foarte echilibrata si te felicit pentru asta. Iti doresc multa sanatate, la multi ani de Sf. Andrei si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si Kevin sa vina pe lume la termen.

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor, sanatate si tot ce va doriti.
Poate intru mai tarziu, m-a coplesit gandul la Patrick, nu ma pot abtine, va imbratisez, papa.
cleo78 spune:
la multi ani si de la mine, pt Andreea - care acum e la spital si ii dorim sanatate si rabdare ca totul va fi bine- Patrick e bine acasa, e un prag de maturizare pt el
; dar si pt toti Andreii si Andreele de aici.
Desiree, uite pe Mara
Deci miine cine vine in Sun Plaza?
Alysh spune:
scumpelor,
aseara am scris un mesaj lung care vad ca n-a aparut. probabil am inchis eu prea repede fereastra si nu s-a transmis.
Propuneam sa ne vedem maine, la 18,30 la Sun Plaza, locul de joaca pt copii. E ok?
Conspectul il rescriu mai tarziu daca oi avea timp. Va pup
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh scumpelor, aseara am scris un mesaj lung care vad ca n-a aparut. probabil am inchis eu prea repede fereastra si nu s-a transmis. Propuneam sa ne vedem maine, la 18,30 la Sun Plaza, locul de joaca pt copii. E ok? Conspectul il rescriu mai tarziu daca oi avea timp. Va pup ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
io vin. Acu o bazaii pe Noemi.
edit: lista de mercerii cu atza care imi place:
http://www.coatscrafts.ro/adrese+mercerii.htm
YLARI spune:
Doloress (Andreea) La multi ani scumpa, ma bucur ca te simti bine. Un pupi maaare de tot si lui Patrik si lui Kevin (sa stea bine la caldurica acolo!) Ma bucur ca esti linistita si ca mami a ta a venit sa te ajute! Doamne ajuta de acum incolo.
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREELOR SI ANDREILOR NOSTRI!!!
Va pup tare mult pe toate/toti!
Simonix, groazic, imi pare tare rau de otita scumpa mea... Of... Da, inteleg ca e important antibioticul (intelesesem si atunci) ce nu intelegeam eu e cum de poate recidiva la numai 2 zile de la terminarea antibioticului. Bine ca nu i-a perforat si a doua oara Evei. Acum scumpa mea e bine, e foarte bine. Nasol cu temperatura. Mie imi e superfrica de convulsii, am nepotelul care a facut de vreo 2 ori, o data rau de tot, nici nu vreau sa imi amintesc, brrrr... cu resuscitari, cu de-alea... brrrrr, eram acolo la spital cu cumnata ca fratele meu era in Germania........ Eu am in casa Desitin (preventiv) ma simt eu mai bine ca il am acolo... Bine ca erai acolo cu el si actionat la timp.
frumosul. Si ce face, sta acasa?
Fug ca ma cheama o colega, revin...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
belleane spune:
Salutare,

Andree si Andrei si un pupic special pentru Doloress care trebuie sa stea cuminte.
Cred ca ar fi posibil sa venim si noi maine, pentru noi nu e tarziu la 18,30(in ultimul timp nici 12 nu e foarte tarziu
). Elenei ii ies 4 masele si e foarte suparici. Se trezeste noaptea urland, nu vrea sa doarma, e agitata. Vai de noi
. Sa vedem cum or evolua treburili pana maine.

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu