Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 20
Lorich spune:
Alysh ce draguta ai fost sa pozezi cadourile..
avem si noi setul de 4 animale. Am inteles cu scrappingu'..cred ca deocamd la noi ar fi pacat.
Hai ca incerc sa ma mobilizez si eu s apozez cele doua cadouri luate azi, ca de explicat e f greu.
Edit poze cadouri
1.prima se construieste apoi are niste bile care merg prin circuitul construit. 2 se vede-tot constructie, dar de "imobiliare"
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
33+
Alysh spune:
Lorich, multumesc si eu. Super jocul Quercetti, de unde l-ai luat? I-as lua si eu lui Vlad. Pup
Lorich spune:
De la kidex-unul a fost 42 si unul 49 lei.
Robert mi-a gasit o gentuta cu jucarii de bebe mic, puse deoparte de mine..sa vedeti ce joaca, ce zdranganeala pe el!!!
33+
gabitzam spune:
Fetele, am prins-o pe Facebook
pe proaspata mamica ca_eric, acum mamica de papusica mica Alissa! Felicitari si aici, Carmen, ma bucur mult de tot pentru tine!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Fetele, am prins-o pe Facebook Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
FELICITAAAARI!!!!

Multumim Gabitza ptr veste!
Alysh, Lorich ce de cadouri interesanteee!!! Eu maine trag o tura cu un coleg in selgros sa mai iau si eu ceva la printesa mea.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Luminel spune:
hello!
Alysh, ce cadouri dragutze!!! multam' ca le-ai aratat...mi-ai dat si mie idei..
Eu n-am ajuns inca la cumparaturi de cadorui..sper in week-end
Cu refulatul, ai dreptate si inteleg nevoia asta a ei...dar imin toaca nervii care si asa sunt tociti.
Pacat ca nu v-a iesit intalneala in mall dar poate reusiti la Adriana...bafta! sa iasa bine!
Felicitari proaspetei mamici ca_eric! sa-i traiasca bebelusa!
Cleo, ce prolifica ai fost si ce de lucrusoare frumoase...bravo tie!
Stiti cum a stat fii-mea in seara asta prin casa? intr-un sarafan, cu fundul gol si incaltata in cizme
...sexy, ce mai! pacat ca n-am avut o camera foto...
I-am luat niste cizmulitze super din deichman si s-a indragostit pur si simplu de ele, in fiecare seara sta incaltata in ele.
V-am pupat! noapte buna!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Carmen si taticul si Eric, felicitari si multa sanatate! 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
alina_anto spune:
Neata!!
Suntem oficial "mutati" in BUc. Mai avem muuuuult de despachetat, aranjat, ordonat, etc..dar intr-o luna sper sa termin

Lori, n-am apucat sa te sun..
ca_eric Felicitari pt papusica!!!
Fetele, sunt pt intalnire. Noi stam in zona Domenii-Turda. Ne e comod sa venim la Adriana(
). O sa organizez si eu ceva frumos pt copilasi, dar ma gandeam ca dupa sarbatori, sa ne mai linistim si noi..Am facut loc de joaca pt copii imeeens.O sa va pun poze cand am timp. Sara e super incantata!
Aseara am fost la Baneasa,Sara a topait la locul de joaca si a dormit tun
. Bineinteles ca m-a intrebat de cateva ori(si a inceput sa si planga) cand mergem acasa..![]()
Stiam ca asa va reactiona, e normal, de aceea incerc sa o tin ocupata, sa o plimb, etc..
Cam atat..
Va pup. Sa aveti un we frumos!!!!
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Lorich spune:
Alina bine ati venit in Micul Paris! 
(si eu as fi suparata in locul Sarei ![]()
Spor la despachetari! Abia astept sa va avad motzatelor!
33+