Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (179)
Raspunsuri - Pagina 17
Reallaura spune:
Neata
Mama ce vreme criminala
Nu mi-a mers netul ieri, fir-ar sa fie s apot raspunde si eu fetelor cu intalneala.
Eu as fi vrut sa se desfasoare dimineata intalnela. Acum e prea tarziu sa scriu, din pacate Boogdan pleca dupa masa la cabinet si nu stiu daca se intoarce pana la 7 seara
Hm, asta e. daca putem, ajungem, daca nu...cu regret si pareri de rau...data viitoare.
Simonix superb! ce frumooos, ce vreau si eu la intalneli de mamici de Belgia
. Asta da motiv de emigrare!!!
Reallaura spune:
Doloress ce bine ca e mama ta e la tine! Sa dea Domnul sa ajungi cu Kevin cat mai aproape de dpn! pupici
belleane spune:
salutare,

Andrada sa ai numai zile fericite, zic si eu cu intarziere (noroc ca mai arunca Cleo cate un ochi).
Cine vine la ursi?
Lorich spune:
Esme ce-mi facusi tu iara??? Pt ca Ylari (care o are promisa de la mine) mi-a facut pofta d eceva dulce facut in casa, am facut biscuitii cu ciocolata...sunt cevaaaaa.....criminali, nu gluma..si nu zic cat de usor de facut, practic i-am facut in timp ce gateam pranzul.
multam de reteta, s ane mai dai de astea asa bune si usoare!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
33+
Lorich spune:
Mai, intalnitoarelor, voi mai mergeti in Mall?? Ca e vremea aia..de zicea bunica-mea sa nu scoti nici cainele din casa... noi stam acasica, la o limonada, un biscuite, cred.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
33+
Luminel spune:
Buna seara tuturor! si LA MULTI ANI!
LA MULTI ANI (cu intarziere
) si Andreelor si Andreilor!
Doloress, ufff, ce ghinion, de ce ti-era teama n-ai scapat. Dar ma bucur ca esti bine si ai sanse sa-l tii pe bb Kevin la caldurica pana la termen. Bine ca a venit mama ta sa stea cu Patrick. In momente de-astea viti dai seama ce inseamna sa faci parte dintr-o familie.
Sanatate multa!
Am vazut si pozele de la "mos Nicolae" belgian....wow, ce festin...si cati copii frumosi
Iulia, ce face Mufitza? S-a bucurat sa te vada, nu?
Tu stai pe str. Rm. Valcea, exact pe unde am stat si eu intre 2005 si 2007.
revin...
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE salutare, ![]() ![]() Andrada sa ai numai zile fericite, zic si eu cu intarziere (noroc ca mai arunca Cleo cate un ochi).Cine vine la ursi? Te iubim, printesa Victoria!!! |
noi mergem. Vine si noemi mai tarziu . Te sun. Despre ziua Andradei, tinusem minte mai demult, dar zilele astea a fo o varza in juru meu, si cum neuronu se chinuie la o sinapsa...
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Mai, intalnitoarelor, voi mai mergeti in Mall?? Ca e vremea aia..de zicea bunica-mea sa nu scoti nici cainele din casa... noi stam acasica, la o limonada, un biscuite, cred. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+![]() |
Hah, azi am scos-o pe Victoria mai fortat, mai 'cumparata'; daca ii zic hai sa mergem sa cumparam te-miri-ce imi zice "No, Thank you! It's cold outside."
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI ANDRADA! Cu intarziere si scuze
Sa ai o viata frumoasa si lunga, sa te bucuri de copii si de nepoti. 
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!