PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MCOCA....da,sper sa ii placa si mai tarziu. As vrea sa cumparam una cu care sa se poate juca si la 5 ani.

Pian as fi vrut si eu pentru Irina,dar ii este frica de el.
Mai nou are tot felul de chestii de care se sperie.Culmea,nu ii e teama de intuneric,dar ii e frca de pian sau de desenele animate de la BBcTv referitoare la instrumente muzicale. Cand era mica erau preferatele ei...acum,insa...nu.

Pentru "tati"nici noi nu stim ce sa alegem. Dar daca ar fi un ceas nu ar spune nu. Este cadoul care nu da niciodata gres. . De ziua lui,de craciun ..tot ceasuri am cumparat. Are cateva si inca mai are pe lista. Adevarul este ca mie tare mult imi place sa faccadouri,dar sa nu emrg sa le cumpar....Mi-e groza de nebunia din magazine...ma oboseste ingrozitor.... Dupa o tura prin magazine ,zici ca am muncit 12 ore fare intrerupere....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Dana, Aida transpira tare in cap cand era mai mica si in special in scaunul de masina. Acum nu mai transpira asa...
Analize nici noi nu i-am facut si nici nu prea imi vine sa o intep asa din senin.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Am si eu o rugaminte....
Stiti cumva unde pot gasi un costum national pentru un baietel de 4 ani??
Finutul meu are serbare si nu gasim costum nationla pentru el...

DANA...nici eu nu vreau sa o intep pe Irina...i-a luat sange din degetel anul trecut in decembrie si a fost oribil. I-am luat sange pentru ca ea tot acuza dureri de burtica si intr-adevar facea kk cu mucus si urat mirositor. a avut o banala viroza la burtica. Imi pare rau ca am traumatizat-o.Nu a luat tratament,a tinut un pic regim si gata.Dar eu zic ca pentru transpiratie...nu stiu,numa pricep,dar nu as intepa-o.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Vicky cauta masina pe site-urile de UK/Ire si daca gasesti poti livra la mine si apoi iti pun eu la posta. Pt carti iti sugerez amazon, sau poate se uita anka prin Canada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

dana si Ralu se mai trezeste cu parul ud de obicei cand are ceva sub cap:un prosoper,o jucarie,barbita.Eu i-am luat sange din vene la 2 ani pt analizele de rutina.A fost destul de cumintica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOBITA, ANKA, noroc cu discutiile voastre ca mai gasesc si eu ce am prin casa Si eu am un Braun de ala, de fapt e un pic altfel modelul, e cu bratul la 90 grade, dar tot mixer e, cica 4 in 1, eu foloseam doar bratul de blender pt. Luca mai demult si acum pt. Alex, dar uitandu-ma in camara am vazut ca are si vas de ala de mixer si cutit si scrie ca-l pot folosi si la carne, nuci etc, deci banuiesc ca la fel e... Bine ca nu mi-am mai cumparat unul.

BOBITA, ciupercile le-ai luat din conserva sau le-ai gatit tu? Si ai mai pus ceva smantana sau sos pe langa pui si ciuperci pt. umplutura?

DANA, eu i-am facut lui Luca analize vara asta pt. ca a pus f. putin in greutate anul asta, mi-a fost teribil de groaza dar a stat extrem de cuminte, nici mac n-a zis, ca i-am distras atentia cu un excavator nou pe care nu-l vazuse pana atunci si i-l cumparasem special :). Din degetel din ce stiu eu nu prea sunt relevante analizele. Se zice ca si de la lipsa de calciu poate sa transpire mult.

MADA, ce fata mare ai bravo tie, te mai eliberezi un pic pe masura ce cresc!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bobita, eu am cartea de vizita a unora care fac costumele la comanda dar din cate tin minte sunt cam scumpisori... nu pot sa iti zic acum adresa lor ca doarme sofia in camera unde e cartea de vizita, sper sa nu uit pana diseara de ea. daca vezi ca nu dau semne sa scrii pm ca asa sigur imi sare in ochi

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

MONI....ciupercile erau cumparate,dar nu-s din alea in conserva. Sunt ciuperci proaspete din piata...champinion...
Deci...dupa ce am pus compozitia in foaia de clatita,le-am pus intr-o tava de teflon si le-am dat la cuptor vreo 20 de minute. Cand le-am scos din cuptor am pus peste ele cascaval tocat, tot la mixerul asta, si smantana. Au fost excelente....

MARINA...merci mult.M-am uita si eu pe net si am vazut ceva la 110 lei. Parea ok ca si pret.... acum sa vedem ce spune si mama copilului.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Didi - razatoarea era singura chestie pe care o avea robotul meu mare, zgomotos si "encombrant". Asa ca mi-am luat o razatoare de 8 lei si rad cu ea. Si asa o folosesc rar, si numai pe partea care rade mare. Altfel, tot Braunul marunteste cascavalul, adica in loc sa-l faca liniute subtiri, il face bilute mici, care e diferenta?

Sfecla pentru salata o tai cubulete sau o dau pe razatoarea mare.
Varza pentru salate o bag la taietorul ala (acuma nu mai am braunul, dar am ceva similar, luat special si cu nostalgie), numai bine ca sta mai bine in furculita.
Branza pentru macaroane, pe razatoarea mare.
Mere nu rad decat extrem de rar, pentru cate vreo placinta.
Chiar n-as spala ditamai hardughia numai pentru razatoare.

Vicki - ce masina cauti domne? Da aici un nume, ca o gasim noi undeva!

Ma duc la scris, ca am intrat in focuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bobita, pretul de care zici tu este f bun. aia nu cred ca au asa preturi mici. ei fac unicate or ce doresti tu...nu mai ti minte exact dar cand i-am vazut la targ i-am intrebat si putea sa ajunga si peste 100 euro, ceea ce mi se pare cam mult pt o serbare.... eu am luat cartea de vizita pt ca tin minte cat am cautat pt botezul sofiei si acum ma bucur ca am pastrat cartea de vizita ca vreau si pt urmatorul botez si mai ales dca va fi baiat va fi si mai greu sa gasesc sau sa mesteresc eu

Sofia inca nu s-a trezit , deci nu pot sa iti zic

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput