PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)
Raspunsuri - Pagina 5
Marina_1609 spune:
capri, eu am fost la gaudeamus vineri si am stat juma de zi pe acolo... m-am uitat dupa tine la stand si nu te-am vazut
Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2
----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina's blog
Copil crescut din suc de morcovi
MissJJ spune:
Si eu am de ala de la Braun, il avem de 5 ani si e super bun l-am luat cand eram gravida cu R si l-am folosit la maxim, aproape in fiecare zi. E asa rapid si usor tac, pac si gata, se spala usor e super beton. Si nu am avut niciodata pb cu el.
Mada eu te-am urat deja da te mai urez o data ca-mi esti draga, La Multi Ani! Sper ca ai avut o zi minunata alaturi de printese si sotz si va uram un sf de an plin de momente frumoase si de bucurii.
R a avut azi zi de trial la reception class, adik a stat pana la 3 si un sfert la clasa noua si a papat la scoala cu restul de copii, school dinner si a zis ca ii place mai mult decat lunch box, deci am scapat de o grija. Prima sapt din ian va merge pana la 1 si un sfert de acomodare si apoi va merge full time. One down one to go.
Na fug la teme si la cursuri.
Caprioara spune:
Marina, pai nu vineri am fost eu la targ, ci sambata de pe la 10:30 pana pe la 12:00, pentru ca la 11 a fost lansarea lui TT si noi (adica tati) eram insarcinati (voluntar ) cu facutul de poze.
Am fugit si eu acasa, ca uite cat e ceasul... Mama lui de job!!! Of, de fapt ar trebui sa ma bucur ca e job, nu ?
pup you,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta
mcoca spune:
Buna dimineatza!
Bai, Maya nu are noroc la cadou de mos anul asta . Masina care si-o doreste nu mai e in stoc, dorea o carte cu Petit Ours Brun, nici aia nu mai e. Pauvre Pui, nu stiu pe unde scot camasa anul asta .
Nici taica-su nu-i mai noroc, ca nu am nici o idee. Help, help.
Vicky si Printzesone
bobitamica spune:
DIDI...nu are razatoare ...
Eu sunt exterm de multumita....e bestial. Aseara am facut niste clatite si le-am umplut cu pui si ciuperci Champignon...Am fiert puitl si l-am maruntit la tocator ca si ciupercile...A iesit bestiala umplutura...am pus si niste marar,tocat tot asa....
ANKA....noroc cu tine.Eu ma gandisem de ceva vreme sa cumpar,dar atatea oferte...ca nici nu stiu ce sa aleg...si nu vreau sa fec experiente pe banii mei.
De curand am achizitionat si o perie pentru coafat de la Rowenta...pentru parul meu e minunata....
MCOCA...nu stiu ce sfat sa iti dau...Eu as vrea sa cumpar pentru Irina o bucatarie mare ....pare interesata,sa vedem pentru cat timp.
Ma duc la treaba...am mult de lucru in perioada asta....
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
dana81 spune:
Vicky mai e pana la Craciun, poate reapar in stoc si iti iei de o grija...cat despre "tati" astept si eu idei
Clara transpira foarte tare in cap, are parul ud cand se trezeste, ceva idei?Maine ma duc la vaccin cu Riana si o iau si pe ea la un consult.Voi ati facut analize pepenasilor, asa din proprie initiativa?Ca eu nu am intepat-o niciodata, am vrut acum vreo doua saptamani pentru ca am chemat pe cineva acasa dar nu are vene(ca mine) si am renuntat sa o mai chinui.Cred ca ar trebui sa vad cum sta cu una alta..uff
MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)
Didi81 spune:
Eu pt cadoul de Craciun m-am inspirat de la Anka si i-am cumparat Aidei un covoras mizical - pian. De-abia asteptam sa il probam
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
mcoca spune:
Dana si Maya transpira. Asta e, nu ma agit, seamana cu taica-su . Despre analize, nu, eu nu-i fac. Cred ca s-ar crucii aia de la laborator sa merg eu asa cu fata la intzepat.
Bobitza eu zic ca bucataria e o buna investitzie.
In alta ordine de idei :
Violeta, unde esti? Esti bine? Bebe mic e bine? Da un semn!
Cine e lylis? M-am uitat pe lista la odisee, nu e, pe la pepenasi nu imi amintesc sa o fi vazut. Deci, cine e? Eu nu stiu de ce naiba "caram" dupa noi nume de care nu isi aminteste nimeni, care nu intra nici o data?
Vicky si Printzesone