PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Da, defapt ne-a zis sa ii dam ambele, si olint si oftamezone, primul de 2 ori pe zi, celalat de 3. Nu inteleg de ce, ce are unul in plus fata de celalalt si de ce sa ii dam ambele?

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

La multi ani Mada!!!
Sanatate si numai bine sa iti de DD!

La multi ani cu intarziere pentru Pica si Didi!

(v-am urat la timpul potrivit pe mess, dar nu stiu daca ati primit mesajele)

Pana la urma la Gaudeamus am reusit sa ma vad doar cu Bobitamica si cu Irina ei, care sunt amandoua niste frumoase si niste finute . Iar Irina este pe deasupra si o cuminte . Noroc ca ne-au gasit ele, pentru ca eu eram asa de capiata de ambii copiii (ai mei sunt zburdalnici nene, nu ca Irina ), incat nu reuseam sa mai fiu atenta in jur la nimic altceva. A mai fost careva la targ?
Noi sambata am plecat de acolo cu cele 2 carticele cu trenuletul TT si cu muuulte alte carti pe care le-au cerut copiii. TT a avut un succes nebun, atat la Matei (care abia astepta sa construiasca macheta), cat si la Ilinca, care nu s-a mai despartit de una din carti ore in sir. Bine ca au fost doua si fiecare a avut in pachet macheta, asa incat au amandoi cate un trenulet TT acum. Dintre noile aparitii de la Aramis am mai luat si cartea "Calatorie prin curcubeu", care are si CD cu povestea. Nu am apucat sa o citim inca, dar stiu de la alte mamici ca a avut mare succes la copii. Este vorba de o calatorie prin sapte orase ale curcubeului si de un pitic, iar cartea are niste ilustratii de vis. Si cum nu cheltuisem destul, l-am mai trimis pe tati si azi la targ cu o lista de carti, ca sa le ia copiiilor pentru Mos Nicolae si Mos Craciun (sambata nu le puteam lua, ei fiind cu noi).

Trebuie sa inchei - sunt la job si sunt chemata la datorie .

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La Multi Ani, Mada!

Si eu la job :(. Uuf ce bine era acasa. Extra, super.

Bobita, sa stapanesti sanatoasa taietorul :). Iti schimba viatza, e clar. Eu culmea lenii, cumpar legumele congelate si feliate .

Mi-am luat un sifon de facut spume. Abia astept sa-l incerc :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

CAPRIOARA....multumim de aprecieri...am si uitat sa scriu de targ.
Irina a fost foarte incantata de ce a vazut pe acolo...dar a si ametit dupa 1 ora. Am cumparat si noi Trenuletul TT,de care este foarte incantata.....Nu stiam ca sunt doua. Noi am prins doar un singur volum. Am inteles ca s-au vandut ca painea calda. Este interesanta povestea cu curcubeul. Unde gasim caricelele lor,stii cumva???Eu am cumparat si pentru finutul meu ,fiind ziua lui de Sf. Andrei.
Si copilasii tai sunt niste scumpi,Ilinca m-a innebunit cu rochita pe care o purta. Irina nu e fan rochite si intr-adevar este cuminte.

MCOCA...e super super usor acum....Trebuie sa caut ceva retete sa mai fac de macare,ca tare i-a placut copilului....
Duraza atat de putin sa le pun la fiert. Exceptional.Sunt foarte incantata. Mi-ar fi placut sa fie vasul mai mare sa pun mai multe o data sa termin si mai repede. Stii cum e...niciodata multumita. Dar oricum e super ok.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Bobita, sa stapanesti sanatoasa achizitia . Noi ne-am cumparat zilele astea un storcator de fructe de-ala in care pui marul intreg (sau ce alt fruct vrei, cu totul) si sunt tare incantata. Aida e mare amatoare de sucuri de fructe, ii fac aproape zilnic.
Pana acum ii faceam suc la robot, dar pt ca ni se stricase o piesa de la robot (suportul pe care se fixeaza razatoarele) am zis ca sa cumparam robot nou. Numai bine ca mi-a facut cu ochiul storcatorul asta de fructe, asa ca in loc sa cumpar ce imi trebuia, respectiv o masinarie cu razatoare, tot storcator de fructe am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

BOBITA, sa-l folosesti sanatoasa! E usor de spalat? Sunt multe piese? Nu-mi dai linkul de la modelul pe care l=ai luat? Stiu ca l-a pus Anka dar mi-e lene sa caut in spate. Eu am mai cercetat despre Happy Chop si nu cred ca-l iau pe ala, spuneam eu ca n-am incredere in teleshopping, zicea cineva care l-a luat ca e greu de taiat si mai si cade pilitura de fier in mancare de la el. Macar Braun e firma ca lumea. Ca am si un robot de bucatarie dar atata loc ocupa si stai un secol sa speli toate piesele.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

DIDI,MONI...merci.
Da,e foarte usor de spalat...

Moni...ma uit pe net si iti trimit pe mess linkul,e ok???

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bobita, la Aramis pe site gasesti si cartile cu trenuletul TT (amandoua):
http://www.edituraaramis.ro/carte/te-duc-te-aduc--i18211
si pe cea cu, Calatorie prin curcubeu:
http://www.edituraaramis.ro/carti/povesti-de-noapte-buna--i1770

Dar am inteles ca se vor gasi si in librarii si in magazine gen Selgros, Carrefour, Cora, etc. La targ am inteles ca TT nu se mai gasea deloc sambata la ora 14 . Nu stiu de ce nu au adus mai multe exemplare, oare nu se asteptau sa se vanda asa bine??? Oricum, ma bucur tare ca a avut asa succes . Eu vreau sa strang pareri cat mai multe despre carticele ca sa-i dau feedback Anielei despre cum au primit copiii cartea, dar si despre cum a rezistat la smotoceala .

Ei, Ilinca a facut peste tot furori in rochita aia . Cu ea am fost si la Carmenela, la ziua mandrelor. Pacat ca ne ramane mica, cred ca lansarea lui TT a fost ultima ocazie de a o purta . Eu sunt inebunita dupa rochita asta, pentru ca are jupon si sta asa umflata . De cand a venit frigul insa nici eu nu o prea imbrac pe Ilinca in rochite, desi avem destule mostenite de la verisoarele mai mari.

pup you,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MONI - www.altex.ro/catalog/gallery/index.jsp?categoryId=1315&itemId=16851&mediaId=60323" target="_blank">asta e mama, e 189 de lei la Altex. Ma rog, genul asta de Braun are mai multe variatiuni pe aceeasi tema, cu preturi pana la aproape 5 milioane, parerea mea e ca nu are sens. Para aia de albusuri nu am folosit-o decat rar, nu face treaba prea buna (e putin 400W pt asta), adica merge dar nu e cine stie ce. Insa vasul ala cu o singura lama face de toate, de la tocat legume, pana la carne sau nuci.
Cu para ailalta, blenderul, faci restul, rosii, lichide, oua,....
Eu am avut vreo 3 roboti diversi, numai pe asta ajunsesem sa-l folosesc. Mi s-a parut bestial!

MADA - LA MULTI ANI!! Sa ai parte numai de fericire, si sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta frumoasa!

Mergi la inceput

Mixerul asta de care ziceti voi doar taie sau are si razatoare?

EDIT: e cam aiurea, ca am deja separat mixer+blender (de care sunt f multumita, nu vreau altul), separat storcator, si imi mai trebuie separat razatoarea . Asta de sapt trecuta, de cand am renuntat la robot.

Mergi la inceput