PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

La multi ani Mada!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte de cat mai multe bucurii alaturi de familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

La multi ani, MADA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

La multi ani Mada, sa fii sanatoasa si fericita.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI draga MADA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MUUUULTI ANI MAMICA DRAGA, SARITOARE,SUFLETISTA, SINCERA!!!!TE PUPACIM,TE IMBRATISAM SI ITI DORIM MUUULTA SANATATE SI FERICIRE!!!!SA RAMAI LA FEL!!!
Noi suntem bine acum dupa o tuse la cea mica care a durat 3 saptamani Clara cu personalitatea ei pfiuuu puternica de ne da pe spate, Riana cu calmitatea si zambetul senin..uite asa trec zilele.
Eu deja imi caut job, ca tare as vrea sa ma intorc la serviciu, nu prea stiu ce voi face cu Riana dar ar fi timpul sa mai fac si eu cate ceva
Multa sanatate pepenasilor bolnaviori

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani, Mada!!!
Vad ca sunt mai multi cu simptomele astea, o fi vre-o viroza...
Am fost dimineata cu Aida la doctor si ne-a dat Stodal, Olint HA pt copii si Nurofen. A zis ca are rosu in gat.
Oricum, de data asta nu face febra in schimb tuseste si ii curge nasul. Data trecuta la rosu in gat facea doar febra fara nici un alt simptom.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI,MADA!!!!! sa fii sanatosa si fericita langa fetitele minuante si sotul tau!

ANKA....super idei ai legate de scoala..

MONI...Mi-am luat mixer BRAUN....e bestial... ANKA mi-a spus de el...e excelent...toaca foarte bine...

DIDI...nu stiu ce sfat sa iti dau...nici noi nu am folosit nimic in afara de Sterimar. Sanatate multa pentru Aidel!!!

Eu am multa treaba azi...sunt pe aici...va citesc...sper sa apuc sa mai si scriu...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

DIDI...nu stiu cum e Olint-ul pentru copii,dar pentru mine a fost devastator,in sensul ca desi nu am folosit excesiv toate reactiile adverse s-au manifestat. Adica am avut niste stari de ameteala si greata ...si mi-am pus de 2-3 ori/zi maxim. Eu am mai folosit la Irina OFTAMEZONE...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

oftamezone folosesc si eu la Sofia

de olint m-am ferit si eu, stiu ca da dependenta....

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Hmm, eu am folosit Olint (si simplu si HA) si nu am avut probleme, iar cel HA e mai ok. De olint ne-a zis si doctorita de la hotline medicover, si cea la care am fost la consultatie. Oricum, ii dam foarte putin, nu cred ca e cine stie ce, iar ce ii dam noi e varianta pt copii de la 2 ani in sus.
A fost asa de cuminte la consultatie, incepuse chiar sa rada cand o pipaia doctorita. Iar acasa dupa ce am convins-o sa ii dam fas-fas in nas, a zis "mmm, ce bun e!"

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput