PEPENASII de 2008 in asteptarea Craciunului! (201)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MARINA..merci. Stai linistita. E prea mult 100 de euro. Imi aduc aminte ca mama mi-a improvizat un costum national tare dragut...Aveam o fusta alba facutea de ea...asa creata pe elastic si mi-a pus in fata si in spate 2 mileuri din alea de artizanat de aveam pe acasa ,legate cu tricolorul in parti. Si mi-a facut ea o bluza in forma de ie pe care a cusut cruciulite din alea de se coseau pe mileurile de la tara. Si am fost foarte frumoasa. Si acum cand ma uit la poze...imi amintesc ca a facut mama costumul in 2 zile...
Ce vremuri....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

bobita, iti trimit PM

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina13+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina's blog

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anka, da, si asta e adevarat ca pana la urma tot ce se poate da pe razatoare se poate bucatii si la blender. Defapt problema mea e ca deja am mixer cu blender de-ala bat care i se infige in fund, sa zic asa . Si nu asi mai vrea inca unul, ci doar vasul ala + cutitele mari... ce bine ar fi daca s-ar gasii extensii pt mixerele deja existente , dar am cautat si nu am gasit nimic compatibil.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Noi azi am avut zi de colorat. Brusc a devenit un subiect interesant. De unde pana acum nu prezenta deloc interes acest domeniu, azi a colorat toata ziua, ore intregi, aproape ca a epuizat o carte maare de colorat, de 80 de pagini, cu Tom & Jerry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Didi, inteleg deci ca tu ai doar blenderul, nu si tocatorul, si automat nici "scula" de ras.... Credeam ca ai deja tocatorul. In cazul asta, se schimba treaba. Fa si tu blenderul cadou si ia-ti un instrument accesorizat

La noi a iesit soarele, dupa ce a plouat toata dimineata. Avem 11-12 grade, ca la Bucuresti. Cine ma ameninta domne ca o sa inot aici in zapada, 6 luni pe an?

Mergi la inceput

Anka, exact . Cata vreme aveam si magaoaia de robot, era ok doar mixer si blender separat, dar acum ca l-am expediat pe ala mare, am ramas fara.

EDIT: any way, vedem noi ce luam si cum facem. Dar de mult vroiam sa scap de robotul mare si vechi care mai avea si piese rupte pe alocuri. Acum suntem foarte incantati de storcatorul de fructe achizitionat, bem in fiecare zi suc din tot felul de combinatii de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mada, Ankamersi de propuneri . Cartea cu ursul am gasit-o ieri. Masina aia nu e nu stiu ce. A fost in promotzie la Carrefour, dar o promotzie din aia scurta pentru lansarea unui magazin. Este o masina electrica cu spiderman. Acu eu zic ca pana la urma gasesc eu una la fel :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Bai, unde sunteti? Haidetzi la raport

Numai fetele cu scoala au scutire!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Hello,

Am reusit sa iau si eu o pauza....
Mi-e o sete de nu mai pot,as bea o Cola...ziceam ca ma las...

Ce vreme frumoasa!! Nici nu zici ca e aproape decembrie:)

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

La noi e frig si urat. Cica ninge in wk.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput