Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

OANA multumesc din suflet!!!!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Evamika, alocatia de 200 lei se da pana la 2 ani, nu au taiat-o, dar se vireaza odata cu indemnizatia, apare suma totala pe extras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare !!
Nu am mai intrat de ceva vreme..dar sincer nu mai reusesc sa-mi fac timp deloc si pt mine. Piticul ma solicita la maxim!! Deschid calculatorul dimineata cu gandul sa mai citesc ce se scrie si ma iau cu treburi, si ramane deschis pana dupa-amiaza cand imi aduc aminte.

Am vazut ca s-a schimbat iar parola, daca e vreo fata draguta sa mi-o trimita si mie va rog!!

Ella LA MULTI ANI!!!!!! Sa fii fericita si iubita alaturi de baietii din viata ta!!! Scuze de intarziere!

Noi suntem bine...mergem de-a busilea de nu ne mai ajunge patul si covorul, cautam prin sertare, stam singurei in picioruse pe marginea patului, ne ridicam singuri in picioare in patut.
Avem doi dintisori si radem ca un iepuras!!!Imi vine sa mor de dragul lui.

Referitor la subiectul CIC...mi-e si frica deocamdata sa ma gandesc ce voi face daca vom intra si noi in calcul. Si eu sunt in randul mamicilor care nu are cu cine lasa bebelusul. Nu spun ca am o cunostinta care lucreaza ca ingrijitoare la o cresa aici in bz si m-am speriat cand mi-a povestit cam cum se poarta majoritatea colegelor ei cu copilasii
In fine...sa speram ca va fi bine pana la urma!!
Merg sa hranesc iedul si revin. Sper sa va faceti timp sa-mi trimiteti si mie parola sa mai vad pozucile cu nazdravanii.

Pupici

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

jeni stai linistita eu una nu m-am suparat, ideea era ca ori ca stai 6 ore la munca ori 8 tot aia e...crezi ca pt o bona conteaza alea 2 ore in minus? sau pt o cresa? nu mai zic ca pe langa orele alea se mai aduna si statul in trafic pana la sv si invers deci inca vreo 2. oricum se pare ca nu se aplica celor aflate in cic...vedem la urmatorul copil ce si cum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

OANA nici eu nu i-am luat masinuta aia, nu mi-a placut plasticul!
Dar i-am luat cea de langa , aia cu winnie si e foarte incantat, ca e pe post de antemergator si are si tot felul de butonase care canta, chitaie, suna...noua ne place ca e o masinuta interactiva!
Albert, cand sta pe masinuta, nu ajunge decat cu un piciorus pe jos, dar am inteles ca asta e ideea, sa impinga ei cu piciorusele!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

CHild, nu il gasesc in oferta. Nu pui niste poze. Cat a fost? Eu nu l-am vazut.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

jeni stai linistita eu una nu m-am suparat, ideea era ca ori ca stai 6 ore la munca ori 8 tot aia e...crezi ca pt o bona conteaza alea 2 ore in minus? sau pt o cresa? nu mai zic ca pe langa orele alea se mai aduna si statul in trafic pana la sv si invers deci inca vreo 2. oricum se pare ca nu se aplica celor aflate in cic...vedem la urmatorul copil ce si cum...

mamica de Rares 21.02.2010

asa e , ai dreptate. Sa-i ia gaia de nesimtiti. Oricum eu nu mai cred nimic din ce discuta, de multe ori s-a intamplat una sa se zica si alta sa se faca. Asa ne-au facut-o si cu indemnizatia!

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita
dar atata timp cat tara asta nu ofera absolut nimic nimanui

Plus, ca sa fim sinceri, parintii nostri nu aveau credite pentru o casa cum multi avem.

Cred ca de aici e problema, in vest nu asteapta nimeni nimic de la tara. Fiecare munceste si isi poarta de grija singur, cum poate mai bine.

Stii cati oameni in occident locuiesc cu chirie? Stii ca multi nu vor detine o casa proprietate personala niciodata pentru ca nu vor sa faca un credit la banca pentru asta?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asta e haios
http://www.vtech.es/index.php?art=4&th=497

sau

http://www.bebegadgets.com/2007/10/01/andador-correpasillos-de-fisher-price/

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Roxi tare faine.

Yaia chiar nu ai dreptate. Cum poti spune ca alte state nu ofera nimic in strainatate, dar conditiile de acolo, crese, gradinite, locuri de munca, autostrazi, etc, alea ce sunt? Vino tu te rog si stai jumatate de an aici, dupa ce ai fost invatata in afara sa vezi daca mai consideri ca nu ti se ofera nimic de stat. Pe bune, asta chiar a fost lovitura sub centura...

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput