Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

VLADI bun revenit acasa! Tare frumos v-ati distrat in Paris si ce bunatati ati mancat!
INA ce mi-a placut de Robin! Asa merge si Mara in 4 labute; mi-e un drag de ea de mor!
ILEANA, Doamne ajuta sa treaca repede urma si sa iasa f bun rezultatul biposiei!
ADRIANA felicitari pentru folosit cu brio olita de catre puiul mic! Sanatate amandurora!
DENISA, ROXI multam’. Ma pun repede sa vad pozele voastre.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Rebiana zi-mi te rog daca ai primit mail de la mine.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Am citit articolul de pe evz. Sper sa fie asa, sa nu se aplice si noua acum.. ca pe viitor cine stie cine o sa mai faca copii... Copii care oricum, asa nenascuti, neconceputi, sunt legati de gat sa plateasca datoriile ingratilor facute catre FMI!!! Si mi s-a facut oficial citind unele dintre comentarii de acolo.. Doamne mare-i gradina Ta!

Denisa nuu cred ca tb sa "sterilizezi" casul. Eu stiu ca atunci cand fierbe laptele, se adauga cheag si se obtine casul. Deci e din lapte fiert. Eventual poti sa tai cu cutitul stratul de la suprafata, ca sa ma exprim asa.

Mami de fetita cuminte...

in asteptarea mosului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Rebiana zi-mi te rog daca ai primit mail de la mine.

Acum verific!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Salutare!

Ma bag si eu in vorba referitor la CIC, sa vad cat ma lasa baiatul.

Banuiam de mult timp ca, mai repede sau mai tarziu, va trebui sa ne aliniem si din punctul asta de vedere Uniunii Europene, asa ca eu zic ca e inca bine ca lasa mamicile un an acasa.
Daaar...asta nu se face de pe o zi pe alta.
Pe mine ma mira totusi, ca exista tari europene in care mama sta doar 4 luni acasa, tari in care se incurajeaza alaptatul!
Pai cum mai alaptezi, daca mergi la servici?
La 4 luni copilul nu e diversificat, ca sa poti sa-i dai piept doar seara si dimineata!
Plus stresul de la servici, care poate duce la pierderea laptelui!

In alta ordine de idei, referitor la cresele de stat.
Fetelor, voi ati vizitat cresele astea?
Cel putin in Brasov stiu doua crese care au conditii foarte bune si sunt de stat!
Problema ar fi locurile limitate, cred ca trebuie sa inscrii copilul cam cu cateva luni inainte de a duce copilul, daca nu chiar un an.
O alta problema pe care a semnalat-o INA, este faptul ca la cresa copilul se va imbolnavi foarte des, deci va trebui sa-ti iei concediu medical sa stai cu copilul acasa, ceea ce creeaza iar probleme la servici.

Eu nu ma plang, o sa am cu cine lasa copilul, chiar daca mama se deplaseaza mai greu, plus am un servici cu program foarte flexibil, orele mi le voi putea stabili eu, bine-nteles, intr-o anumita masura.

Dar sa stiti ca va inteleg si sunt alaturi de voi, voi sustine orice initiativa veti avea (demonstratii, pichetari...)

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxys spune:

BUNA.
scuze!!!, dar nu m-am mai putut abtine....
eu citesc din umbra subiectul clopoteilor ( mamici de ianuarie-februarie2008) de cand eram si eu gravida si citesc - cand am timp - si la voi, asa ca o "cunosc" destul de bine pe ioanact.
si, nu-mi vine sa cred ca istoria se repeta si aici... ca nu a invatat nimic din "cearta" cu fetele de acolo....
pentru a nu exista cumva nedumeriri si semne de intrebare cu privire la "rautatea" voastra si caracterul ei... va invit sa cititi cum ioanact isi lasa copilul de 1 an si ceva singur in casa si pleca de la 7 seara la 1.30 noaptea sa se plimbe pe faleza din mamaia....
si cum tot "RELE" au fost si mamicile de clopotei ca s-au indignat si i-au spus ca nu e bine ce face...
si cum ea, intr-un final... a spus ca nu va mai face

aici povesteste ce bine s-au distrat:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=139183&whichpage=4

si daca aveti timp... urmariti si reactiile ei/explicatiile puerile si elucubrante ce au urmat d-a lungul intregului capitol....

freedelia, sa nu te superi pe mine... dar nu cred ca fetele sunt rele si nu cred ca ai de ce sa-i iei apararea !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Child, mi-am adus aminte, am fost si eu ieri in Real si nu am luat masinuta ca e prea mica. L-am pus pe Eric pe ea si se impingea in picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Irina, n-am vrut sa supar pe nimeni. Ziceam ca poate e mai "usor" sa gasim pe cineva sa stea mai putin cu bebe si mai "usor" si din pct de vedere financiar.(6 ore in loc de 8...ma rog, nu e mare sfaraiala )
Imi cer scuze, chiar nu vreau sa supar pe careva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Yaia, nu dau cu rosii, ai perfecta dreptate, de-asta am spus ca nu se poate compara Romania cu alte tari. Ei vor sa reduca CIC platit INAINTE sa asigure locuri la crese, in conditii civilizate. Si eu as lasa copilul cu o ingrijitoare care sa mai aiba in grija inca 4, dar la noi au 30.

Mergi la inceput