Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 13
ioanaa28 spune:
atb sanatate multa puiutilor !!! greu tare sa-i vazi bolnaviori sa treca repede
mai, cu numele astea si eu am impresia uneori ca sunt predestinate desi nu cred in faze de genul, dar uneori chiar sunt coincidente, cred...
De exemplu, Ovidiu e si numele fretelui meu si numele fretelui lui Flaviu...adica unchii lui...Si culmea mandoi sunt niste persoane ff calme, linistite, optimiste, relaxate...asa cum e si puiu mic, si asa cum noi, parintii, nu suntem !!! Ba mai mult Ovi seamna si fizic, de mutrisoara zic, cu sus numitii, sateni deschis, (Ovi e inca blond) cu ochii negrii !!
stefimic, sa scapati si voi repejor de virusi !! din pacate, vremea asta ciudata din ultimul timp ii intretine...
Of, lunga va mai fi iarna asta..sa speram ca imbolnavirile vor fi usoare si de scurta durata, avea dreptate vladi, chiar sa scapam cu totul de ele nu se poate..
Erina, felicitari voinicului !!! mamaaa, Oviletu- meu pana la urma e lenesul odiseei...une maipui ca e mare, ca varsta,...
Ina, e un scumpel Robin !!! pana la urma ai facut ceva exercitii speciale cu el, sau pur si simplu s-a hotarat singur sa se deplaseze?]
Si ce tatic mandru am auzit eu acolo...
jeni_h spune:
Salutare,
referitor la CIC , mie mi-e sa nu faca la fel cum au facut cu indemnizatia. Initial am primit 85% dupa care ne-am trezit ca primim 70% dupa ce au manarit ei lege. Deci, s-a aplicat retroactiv nu doar pt cele care urmau sa primeasca.
2anke spune:
N-am mai scris de mult ca au fost parintii mei in vizita la mine si abia am mai intrat. Tot pe sarite am citit, desi cred ca se scrie mai putin in ultima vreme mie tot mi se pare multisor.
Copii mei sunt bine, unpic rasfatati. Are si fata mea doi dintisori in fata jos, invata acuma sa tipe, in rest suntem bine sanatosi inca n-am luat nici o raceala puternica, cred ca din cauza ca tot alaptez.
Doresc multa sanatate puiutilor bolnaviori si la multe lunite celor sarbatoriti!!!
Va pup pe toate
Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanzi Pe mine ma enerveaza foarte tare cei care tot sustin ca e de ajuns un an, ca mamele noastre au stat 4 luni si in tarile civilizate tot asa e. De parca s-ar compara situatia de atunci cu cea de acum, sau conditiile din Romania cu cele din alte tari europene. |
Profit de ocazie sa-mi iau niste rosii si sa va spun sa va alegeti bine bataliile ca sa castigati razboiul. Nicaieri in vestul Europei nu este concediul de maternitate de 2 ani, asa ca va zic eu ca nu prea aveti unde emigra, ca pe unele va batea gandul. Si mai bine acceptai 1 an de concediu DAR cu obligativitatea din partea guvernului de a crea crese si gradinite de stat unde fiecare copil sa aiba loc.
Aici concediul este de 10 luni cu tot cu luna de prenatal, deci la 9 luni si ceva copilul merge la gradinita. Dar locul este garantat la o gradinita sau la o 'mama de zi' (bona cu 4 copii, dar verificata de primarie, ca o minigradinita). Cred ca asta ar trebui sa cereti si voi si sa va rugati ca la nivel european sa se legifereze asta cat mai tarziu, ca se va afce in curand si sunt aproape sigura ca europenii vor acorda mai putin de 1 an.
Acum sa vina rosiile. (prefer de Spania, daca se poate, alea olandeze imi par cam lemnoase)
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Multa sanatate tuturor celor bolnavi, ca tare greu mai e!
Am avut si inca mai avem si noi ceva probleme cauzate probabil de un mic virus, doar muci si tuse. Alexia si eu si raguseala. sotul si Tudor au trecut usor peste episod, eu inca mucesc si sunt putin ragusita, cu tuse din cand in cand. Alexia cu tuse si putini muci, ragusita doar cand mai plange. Vad joi cum e, ca tot avem controlul de 8 luni la medic.
Alexia inca nu merge in 4 labute, nici nu se aseaza singura in fundic sau nu se ridica singura in fundic din pozitia culcata. Dar a spart sigur dintisorul nr. 3 si cred ca si 4. Adica 3 il simt si la deget, 4 doar se vede ceva, inca nu il simt la pipait.
Si daca pe mine nu ma vreti, sa-mi ziceti, ca eu prind aluziile si va si respect deciziile.
tuturor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
EVAMIKA spune:
Eu nu sunt prea optimista referitor la CIC.....cred ca se va modifica ....din pacate nici eu n-am cu cine s-o las pe Eva...singurul avantaj e ca am serviciul aproape si pot sa mai vin acasa.
Referitor la alocatia de 200 ron...ne-au taiat-o, nu? N-am mai vazut-o pe extrasul de cont.
Am pus si noi cateva poze.
O zi buna sa avem!
irinabobe spune:
yaia pe mine nu ma deranjeaza in mod deosebit reintoarcerea la serviciu, desi iti dai seama ca mi-as dori sa stau acasa cu piticul pana e pe picioarele lui, ceea ce ma deranjeaza este faptul ca aceasta lege se va aplica inaintea creerii unui sistem viabil de crese. ma indoiesc ca vor aparea crese in 2-3 luni cat ar dura pana va aparea/aplica noua lege. si asa cum am spus de la inceputul sapt trecute am dat mailuri la 6-7 crese private, deci care teoretic ar avea tot interesul sa atraga copii, cerand informatii ref la inscriere, etc si nici macar una nu mi-a raspuns...deci ce pretentii as putea avea in rest de la cresele de stat, supraaglomerate si murdare...
andra_s spune:
Yaia ai perfecta dreptate, de fapt asta e marea problema, ce facem cu copilul, daca ni s-ar asigura locuri in crese nu cred ca ar deschide nimeni gura ... iar chestia care arde cel mai tare acum este ca esti luat ca din oala, gata peste trei saptamani, o luna, fugi inapoi la munca, cand de multe ori acel job nu mai exista ... pai un intreg proces de recrutare dureaza de multe ori mai mult de-o luna asta in cazul in care gasesti vreo oferta pt care sa aplici ...
Daca datele problemei ar fi aceleasi ca in vest, pai sa se ia decizii ca in vest, daca nu, nu...
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
oanaiacovita spune:
'na ziua!!!
Eu zau ca nu mai apuc da fac nimic altceva in afara de cupil. De cand e un mare patruped, mergaret si alte celea tre sa fiu cu ochii pe el ca pe butelie. Nu va zic ce distractie e la schimbat. Una doua e in partea cealalta a patului si azi, inevitabil a fost jos.
La laptop daca ma vede e jaaallee, mi se urca in cap nu alta. The same cu telefonul. Are o energie debordanta, iar ma'sa e pe cale sa slabeasca si ea finally.
Avem si noi progrese mari de care suntem tare mandri. Ne ridicam si noi in picioare in patut, desi e tare joasa salteaua, dar ii place nevoie mare sa fac inventarul la buzunarele patutului.
Asa mi s-a luat sa citesc cum "cineva" tot nu se lasa sa ne faca zilele amare si sa ne puna frana la cheful de a scrie. Dar noroc ca am la creier butonul IGNORE ca altfel albeam.
Yaia eu nu dau cu rosii ca zau is tare scumpe, dar iti dau mare dreptate. Eu am zis ca vreau sa emigrez, nu pentru ca sa stau acasa 2 ani, Doamne feri, ca macar atata stiu si eu ce se intampla prin tari streine, dar vroiam asta ca sa pot sa ii ofer copilului meu un loc sigur la cresa, nu la bombele care sunt la noi. Eu nu am cu cine sa imi las copilul, bona nu imi permit, doar daca vine gratis , cresa particulara, the same situation, iar la stat imi moare de ignoranta si mizerie. Adicatelea eu ma chinui 1 an sa ii ofer o educatie, curatenie, atentie, iubire sa se duca la cresa la educatoarele alea care au un salariu de mizerie si ultima lor grija e sa aiba grija de puiul meu????!!! La scaderea indemnizatiei nu am putut merge la greva ca era mic Eric, dar acum ma duc si i-l pun in brate lui Basescu si neamul lui de 2 lei. Mi s-a urat de tara asta plina de hoti si frustrati la conducere.
Incerc sa nu ma gandesc ca se ajunge acolo, ca altfel o iau pe aratura.
Andrule pai cat crezi ca ciorba ii dau, doua linguri mari. Si eu nu o fac grea, ca nici noi nu avem voie.
Ina e atat de scump Robin cum merge el cu viteza in 4 labe.
Am vazut si poze de pe Picasa, dar nu am apucat sa comentez.
Avem si noi cateva de ieri aici
Atat a putut duce neuronul meu flamand, obosit si stresat.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
sensibila spune:
Au taiat alocatia de 200 lei ?
Pe bune ????????
Nu m-am uitat pe card !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"