Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Sensibila, felicitari Giei! Cred ca e greu cand e asa energica, dar mi se pare super sa se ridice cu asa usurinta in picioare!
Am tot vrut sa te intreb si am uitat: cum mai e pisica ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Denisa, Mara sta cocosata daca nu ia jucaria in mana, ci o lasa pe podea. In rest sta normal, nu foarte dreapta, dar nici cu cocoasa.
Stefimic, multa sanatate puiutilor tai!

Pe mine ma enerveaza foarte tare cei care tot sustin ca e de ajuns un an, ca mamele noastre au stat 4 luni si in tarile civilizate tot asa e.
De parca s-ar compara situatia de atunci cu cea de acum, sau conditiile din Romania cu cele din alte tari europene.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

sanzi - multumesc foarte mult pt intrebare
Pisica este mai bine in sensul ca dupa aproape 1 saptamana a inceput sa manance singura si sa bea apa tot singura (pana atunci ii bagam pe gat cu siringa). Apoi a inceput sa misune prin casa, taranduse, adica se trage cu labele din fata si merge destul de mult si bine. Doarme pe covorase absorbante si in general este mai bine.
ieri a facut 2 saptamani de cand "parasutista" asa cum ii zic cei de la clinica a incercat sa zboare dupa un porumbel sau eu asa cred.
A inceput sa se spele si spre si sub coada ceea ce e de bine ca inainte nu facea.

Mergem in continuare zilnic la clinica pt electrostimulare cu http://www.zoodens.com/prods_denas.html si antiinflamator (asta la 2 zile). In rest ii mai dau pastilute pt sustinere hepatica si niste vitamine si o jumate de piracetam.

Oricum merge spre bine nu are nimic rupt ci doar o deplasre de vertebra intre omoplatii din spate.si pronosticul este bine ca sa mearga normal, asta peste vreo cateva saptamani si dupa o operatie de recostructie de ligamente la piciorul drept din spate.

Oricum inceoe sa isi miste picioarele din sapte mai bine, chiar am bagat-o aseara sub un jet de apa si dadea din picioarele din spate ca o pisica normala. Insa momentan trebuie sa lucrez cu ea la musculatura cam atrofiata asa ca facem si miscari la picioare.

Cam atat despre ea momentan.
Sper ca de Craciun sa imi fac o surpriza si sa mearga singurica.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Irina, Mihaela, Sanzi

Mihaela cam in toate pozele sta cocosata. o sa-i fac din profil sa se vada mai bine

Cum pot sa "sterilizez " niste cas de vaca ca sa-l pot amesteca cu fructe ?

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

La Multe Lunite Maria Madalina sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!!!

multumim tuturor pt vizionarea filmuletului si pt aprecieri
Adriana of ce de problemute cu racelile astea, va urez multa sanatate si tie rabdare si putere . Felicitari pt olita, cred ca sunt mortali amandoi pe olita Am vazut in multe cazuri cand copilasii au un frate mai mare progreseaza foarte repede pentru ca incearca sa il copieze. va pupam
Sensibila ce titirez mic ai tu acolo, auzi sa stea ea in picioare se se uite la televizor. in curand vine perioada cand nu ne mai intelegem cu ei, noi ii punem la culcare si ei hop in picioare. rabdare si tutun Ma bucur sa aud ca pisica se pune pe picioare saraca cat a mai patimit si ea.
Ello asteptam detalii depre cum ai petrecut ziua de ieri.
Denisa si Robin statea si mai sta cocosat cand e in fundulet. Printesa ta e si mai mica decat Robin, incet-incet se va corecta postura.
va pup pe toate si ma apuc de treaba pe aici.

ah am uitat sa va spun ca am ramas cu gura cascata cu CIC-ul, nu stiu unde se mai ajunge, pai ce face lumea cu copilasii? aici ai unde sa ii lasi si conditii bunicele si tot iti este greu, offff sper sa nu puna in aplicare, doar nu sunt nebuni

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

am revenit la cafeluta si la fetele mele favorite

aici despre www.legislatiamuncii.ro/a/2637/indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-se-va-acorda-doar-un-an-.html" target="_blank">CIC este valabil doar pentru mamicile care vor intra de la anul in CIC...sper sa nu se aprobe...eu zic sa nu va faceti griji...va

FILMULETE
POZE

mamica carmen de Adelina 16.04.2010 de adolescent paul 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata fete dragi!

In afara de vreo 7-8 treziri azi-noapte, nu avem cu ce ne lauda ... nici azi nu ii pot duce kk la analize, nu a facut inca ...

Erina felicitari lui David, deci avem una bucata iepuras dintzos si se ridica si in doua labute sa vada daca vine ursu'

Ina felicitari pt Robinelul tropila

Stanucel tot cu musafiri? Deci ai reputatie de gazda buna daca te viziteaza lumea mereu, ai grija ca musafirul este cea mai ravnita profesie din Romania si niciodata nu stii cine iti suna la usa prietenii stiu de ce

Denisa despre statul in fund: cateodata sta drept de parca ar avea un batz infipt undeva si alteori e asa garbovit de parca trage in spate toate greutatile pamantului

Ioanact tu tipi in gura mare ca vrei sa fii lasata in pace, dar de cate ori ti-am cerut si noi acelasi lucru de ce n-ai priceput o iota???????? Stii cum faci tu, lasa-ma, da-mi place ...

Ami si eu ma gandesc ca ar fi o nebunie sa aprobe o astfel de lege, totusi nu cred ca ineptia astora poate merge pana intr-acolo ... probabil o sa raman acasa cu Pishti pana la toamna, cand o sa incep oficial serviciul si pana atunci imi platesc singura contributiile pt jobul fictiv pe care cica il am la firma lui frati-miu , dar asta inseamna destui bani in minus, indemnizatia + contributiile, ma opresc ca ma ia ameteala
aaa, era sa uit,spune-mi si mie cum faci spanacul cu galbenus si smantana, chiar ma gandeam la ceva pt maine ca tre' sa ii dau galbenus

Atb pupa tu de la mine tare Denisu' mic sa se faca bine

Stanucel multe legi care au vizat economiile la buget s-au aplicat retroactiv

Sensibila ma bucur pt progresele Giei si pt perseverenta ei de a arata la nesfarsit ce a invatat si pt picisuta imi pare tare bine ca si-a revenit

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

andra_s primesc pe toata lumea....imi place casa plina...
eu nu cred ca vor aplica asemenea lege....nu cred nu cred nu cred...

FILMULETE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Multumesc pt aprecieri

Legat de CIC asa am citit si in articolul pus de Oana ca e valabil pt cei care vor intra la anu, dar la tv am vazut ca vb de toate mamicile inclusiv de cele care sunt acum in CIC.

Doamna ajuta sa nu fie valabil nici pt cele care sunt acum in CIC si nici pt cele deja gravidute.

Sa se aplice desi sper sa nu o voteze pt cele care urmeaza sa raman gravide. Mi se pare anormal si pt cele care sutn gravidute si urmeaza sa nasca.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui stanucel

eu nu cred ca vor aplica asemenea lege....nu cred nu cred nu cred...

FILMULETE
POZE

sa fie ca tine, nici eu nu cred, dar mi-e ca prostia lor e mai mare si mai tare decat indoiala mea

cat despre musafiri ai grija ce-ti doresti ca s-r putea sa ti se indeplineasca

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput