Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Eu in privinta mama/ soacra sunt norocoasa. Soacra e departe, in Spania. Mai trimite cate un pachet, iar mama de abia asteapta sa o chem sa vina sa stea cu Raul. Cand vin parintii mei in Tg Mures, intotdeauna trec pe la Raul, dar sa vina sa stea cu el, doar daca o chem eu. Si sunt destul de dificila, nu imi prea convine nimic...cateodata ma mir si eu de ce pot reprosa. Dar asa bine imi prinde sprijinul ei! Acum m-au anuntat ca si-au facut rost de patut si pot sa-l las pe Raul la ei mai mult timp. Am zis ca il las 2,3 zile cand fac curatenia de Craciun, desi parca vad ca tot pe telefon o sa fiu sa vad ce face pruncul. Desi cateodata imi mananca zilele, nu-mi vine sa ma despart de el, cu toate ca ca nici mama si nici tata nu se pot abtine sa ii faca toate poftele, il tin in brate tot timpul, ii canta, ii povestesc...
Si mi-a zis mama ca , cateodata vine cu groaza la mine, la cat de rea sunt uneori, dar totusi vine...si de atunci am incercat sa ma calmez si sa fiu mai draguta.
Tina, ce tare ai fost cu jucaria...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

oana, io zic sa ii spui mamei ca poate sa vina oricand vrea... Io is super ciufuta de felul meu, lumea ma stie, apropiatii ma stiu si imi dau pace...poate ii e groaza sa nu te supere, poate se gandeste ca deranjeaza... nu neaparat ca nu vrea...

Ce sa zic tu fetele, mie imi lipseste mama de numa... o mai vad peste un an , copilasul va fi deja umblator... as vrea sa fie aici langa mine, si numai un pic... dar asa e filmul... mama e ascultatoare, ca si ea stie ca is sucita, si face cum zic...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Giorgia Mycya Rody Crispro

eu am tot chemat-o in fiecare saptamana...dar cu toate astea nu vad nimic din proprie initiativa
multumesc de incurajari dar am hotarat sa pun cartile pe masa si fie ce-o fi...spun tot ce am pe suflet si gata...ca de pierdut nu am mare lucru...poate in schimb pricepe si se schimba si ea, sa vedem...
eu asteptam alceva de la mama...sa vina sa ma ajute fara sa trebuiasca sa cer....

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu am putina febra si ma dor toate, capul, mainile

am luat oscilo, paracetamol si am baut acum si redoxon. sper sa treaca si sa nu se imbolnaveasca si andrei

de la vremea asta, transpir cand il car pe andrei pe scari, cand ies e cald, pana intru in casa se face frig

azi nici nu iesim afara, nu ma simt in stare

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Rody am inceput diversificarea deoarece Paul nu se mai satura cu lapticul meu.Pur si simplu plangea mereu,se trezea noaptea si manca mult mai des fata de acum o luna.Am crezut acum 2 zile ca e un puseu de crestere insa situatia tine de mai bine de o saptamana.
Si plang ,la figurat doar,ca m-a luat pe neasteptate.Eu imi facusem sperante sa fie pe laptic exclusiv pana la Craciun macar insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ am fost nevoita sa incepem cu alimentele.

Insa spun sarumana ca macar pana la 4 luni l-am putut alapta,din pacate sunt alte mamici care nu au lapte si ar fi vrut cu orice pret sa alapteze pana la 3 luni.Deci nu ma mai plang deloc.

Aseara a mancat inainte de baita piure de morcovel cu orez,asa i-a placut .Cel de caise cu mere nu prea il lipaie,iar sucurile nu le suporta deloc.Si drept dovada puiul meu a dormit azi noapte de la 11 pana la 4 ,masa pana la 4.30 si apoi iarasi somn pana la 9.
La 10 iar piure (baii nu stiu cum poate manca chestia aia fara nici un gust si cu o culoare oribila),dupa care iar somn de 2h,timp in care eu am bagat la full speed curatenie generala in casa.
S-a trezit vesel,cu chef de joaca,a papat iar laptic acum si a adormit.
Asa da,nu mai urla degeaba.
C'est la vie..mergem pe diversificare

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, scumpo, ai grija de tine, mami!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

SI sa va spun ce am patit aseara.In timp ce taticu pregatea apa de baita si necesarul,eu stateam cu paul gol golut pe burtica mea si ne jucam.Ei nu stiu ce naiba am pacatuit ieri ca domnu s-a cacacit fix pe burta mea.Daa,si a fost un jet de ala cu stropi,puternic,viu colorat .Iar el radea de nu mai putea..ce sa-i mai zici?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

normal, tu stii cum e mai bine ptr puiutul tau. e bine ca accepta mancarea, dar vezi si tu, nu le amesteca pe toate din prima, ca apoi nu mai sti daca are vreo reactie la vreuna din ele, care e. lasa sa treaca macar 2-3 zile intre ele, asa se obisnuieste si cu gusturile... vezi ce copil cuminte ai, daca e satul?! scumpul de el deci, spor la treaba de acum, mami

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

normal, tu stii cum e mai bine ptr puiutul tau. e bine ca accepta mancarea, dar vezi si tu, nu le amesteca pe toate din prima, ca apoi nu mai sti daca are vreo reactie la vreuna din ele, care e. lasa sa treaca macar 2-3 zile intre ele, asa se obisnuieste si cu gusturile... vezi ce copil cuminte ai, daca e satul?! scumpul de el deci, spor la treaba de acum, mami

_

Eu nu le-as amesteca deloc,as lua-o pe rand insa cum m-a luat total pe nepregatite si inca nu mi-am achizitionat un blender din lipsa timpului lui Ovidiu am fost nevoita sa cumpar borcanase cu papica.Dar maine mergem la shopping si dam baietelului papica home made by his mummy,ca aia-i cea mai buna.

Mergi la inceput

Citat:

SI sa va spun ce am patit aseara.In timp ce taticu pregatea apa de baita si necesarul,eu stateam cu paul gol golut pe burtica mea si ne jucam.Ei nu stiu ce naiba am pacatuit ieri ca domnu s-a cacacit fix pe burta mea.Daa,si a fost un jet de ala cu stropi,puternic,viu colorat .Iar el radea de nu mai putea..ce sa-i mai zici?

_

Mergi la inceput