Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iul_aug2010/iul_aug2010.jpg)
BUN GASIT
INTR-O NOUA ETAPA A VIETII
IMPREUNA CU MICII DELFINASI !!!A FOST ODATA O MINUNATA ODISEE A GRAVIDUTELOR CU DELFINASI
1...188APOI A VENIT O ODISEE A MAMICILOR CU DELFINASI
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37
- 14
, din care 5
si 9
09.06 - Andrei Ioan
![](bibe.gif)
09.06 - Stefan Calin
![](bibe.gif)
16.06 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
19.06 - Hannah Isabela
![](bibe.gif)
23.06 - Matei Alexandru
![](bibe.gif)
24.06 - Maria Antonia
![](bibe.gif)
24.06 - Larisa Ioana
![](bibe.gif)
24.06 - Filip
![](bibe.gif)
24.06 - Theodor Mihai
![](bibe.gif)
25.06 - Beatrice-Teodora
![](bibe.gif)
27.06 - Mihnea Damian
![](bibe.gif)
29.06 - Sebastian Petru Andrei
![](bibe.gif)
29.06 - Stefan Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Tudor Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Aida Alexandra
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
01.07 - Bebe
![](bibe.gif)
03.07 - Rebeca Stefania
![](bibe.gif)
06.07 - Carla Maria
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
07.07 - Amelia
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
08.07 - Mara Madalina
![](bibe.gif)
08.07 - Yanis Stefan
![](bibe.gif)
08.07 - Matei Marius
![](bibe.gif)
09.07 - Victor
![](bibe.gif)
11.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Natalia
![](bibe.gif)
13.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Ema Andreea
![](bibe.gif)
15.07 - Letizia
![](bibe.gif)
15.07 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
16.07 - Eva Maria
![](bibe.gif)
16.07 - Mihai
![](bibe.gif)
16.07 - Bebe
![](bibe.gif)
16.07 - Maria
![](bibe.gif)
17.07 - Vlad
![](bibe.gif)
18.07 - Sabina Maria
![](bibe.gif)
18.07 - Bebe
![](bibe.gif)
19.07 - Iulia
![](bibe.gif)
21.07 - Paul-Christian
![](bibe.gif)
22.07 - Nectarie
![](bibe.gif)
22.07 - Luana-Maria
![](bibe.gif)
23.07 - Victor Andrei
![](bibe.gif)
23.07 - Alicia
![](bibe.gif)
24.07 - Raul Ionut
![](bibe.gif)
24.07 - Mihai
![](bibe.gif)
25.07 - Filip
![](bibe.gif)
26.07 - Bebe
![](bibe.gif)
28.07 - Riana Maria
![](bibe.gif)
30.07 - Denisa Maria
![](bibe.gif)
31.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
02.08 - Andra Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Clara Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Andre
![](bibe.gif)
03.08 - Alexandru Radu
![](bibe.gif)
03.08 - Giulia
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Bianca Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Elena
![](bibe.gif)
05.08 - Tudor Constantin
![](bibe.gif)
05.08 - Denis Gabriel
![](bibe.gif)
06.08 - Ariana
![](bibe.gif)
07.08 - Robert
![](bibe.gif)
07.08 - Anne
![](bibe.gif)
09.08 - Matei Gabriel
![](bibe.gif)
10.08 - Sebastian
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
10.08 - Cristian Alexandru
![](bibe.gif)
10.08 - Eric Nicholas
![](bibe.gif)
10.08 - Raducu
![](bibe.gif)
12.08 - Radu
![](bibe.gif)
12.08 - Bebe
![](bibe.gif)
12.08 - Albert Simion
![](bibe.gif)
12.08 - Maeva Caterina
![](bibe.gif)
12.08 - Tudor Stefan
![](bibe.gif)
14.08 - Iulia Alexandra
![](bibe.gif)
16.08 - Miguel
![](bibe.gif)
17.08 - Priscilla Serayah
![](bibe.gif)
17.08 - Victor Petru
![](bibe.gif)
18.08 - David
![](bibe.gif)
19.08 - Iulia
![](bibe.gif)
20.08 - Dimitrie
![](bibe.gif)
20.08 - Miruna-Ioana
![](bibe.gif)
20.08 - Eva
![](bibe.gif)
20.08 - Medeea
![](bibe.gif)
24.08 - Florentin Andrei
![](bibe.gif)
peta ............ 12.11.1979
tina_80 ........ 15.11.1980
mya85 ......... 21.11.1985
Alina2005 ..... 21.11.1984
crispro ......... 25.11.1980
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Bun gasit la capitol nou! Sa fie unul numai cu vesti bune! cu delfinasi cuminti, care dorm neintorsi si papa tot (na cred ca am vazut prea multe reclame)
Fetele cu galme la san:
Canal blocat
Ai un canal blocat atunci cand observi aparitia unei mici umflaturi, tare, rosie si sensibila.
Ce poti face? Spala sanul cu apa calda si maseaza-l usor. Apoi, pune bebelusul la san ca sa ajute in procesul de desfundare. S-ar putea sa simti o durere intensa, dar scurta. Acesta e semn ca bebelusul „rezolva" problema. Daca nu se desfunda, vorbeste imediat cu medicul. Pentru a evita aceasta problema, nu purta sutiene prea stramte si ai grija sa nu apesi cu putere pe san atunci cand alaptezi sau cand storci sanul.
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata!
Sarbatoritilor de azi le uram din tot sufletul multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Delfinasa sefa, frumoasa Hannah Isabela
Frumoasa Iulia, de arissa
Iulia, de mousel
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Neata!
Azi e ziua fetelor cu initiala I...
La multi ani Isa scumpa pt 5 lunite!!! SA cresti mare si sanatoasa, si cuminte, papusa dulce!
La multi ani Iulia de Arissa pt 4 lunite! Sa fii cuminte si sanatoasa, zambareata mica!
La multi ani Iulia de Mousel pt 3 lunite! SA cresti mare si cuminte, sa o lasi pe mami sa intre mai des pe forum...
La noi a fost bine azi noapte - prima trezire la 4, dupa 7 ore de somn... ii era foame, i-am dat doar un san... dar lapticul meu e in scadere drastica, nu imi erau sanii deloc plini nici dupa atatea ore... Nu i-am dat si din sanul nr 2, ca sa il pastrez pe mai incolo. Asa ca l-am pus la somn dupa o papa scurta, dar nu reusea sa adoarma... dupa o juma de ora de foiala, l-am pus si la sanul 2... si a papat tot, si apoi a adormit... saracul, nu se saturase initial... apoi la 7 s-a trezit iar , i-am dat iar ambii sani, dar nu prea era... si acum la 9 urmeaza masa de baza... La noi mesele de peste zi sunt la ore fixe - la 9, 13, 16:30 si 20:30, iar la 9 fix doarme de rupe... peste noapte 2 ture de papa, de regula la 3 si la 6... De azi cred ca ma apuc de muls, ca raman fara laptic...
Ochidut, deloc nu se vad kilele la tine... M-am uitat la poze, chiar cand le-ai pus si tare invidioasa eram, ca esti slaba... tin minte ca si in sarcina erai tot slaba, numai burtica aveai...
Mov, draga de tine. Chiar ma gandeam la voi, cum stati cu kg. La 4 luni jumate e bine ca si kg si inaltime. E foarte bine. Dar trebuie sa ia constant in greutate. Mie dr mi-a zis ca nu e bine ca al meu a luat 300 de grame in 3 saptamani, a zis ca e prea putin (eram la 3 luni jumate atunci, si trebuia sa ia minim 750 grame). de acum va lua mai putin, cam juma de kil pe luna... Sper sa fie bine cu Mihnea, bine ca a observat pediatrul, si ii dai tratament. Medicii astia de familie vad si nu prea... nici io nu am incredere in med de fam...
Denisa, nu te pot ajuta cu nimic legat de diversificare ca habar nu am. Dar si io vreau sa incep cu legume, apoi fructe. Io nu mananc legume deloc... si nu as vrea sa imi semene asta micu...asa ca probabil v oi incepe dupa diversificarea propusa de CRis. Daca nu ai notat-o, o mai pun eu o data.
Meniul zilei de azi - de post - cartofi cu conopida la cuptor si ciuperci pleurotus la gratar (evident cu usturoi)
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 inca o intrebare: cum gatiti la aburi?in steamerul clasic(tefal,philips) din plastic,sau aveti alte idei? Oana a deschis o data subiectul,zicea ceva de oale de inox pt gatit la aburi parca ![]() te rog lamureste-ma cum te-ai decis pana la urma? Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
da asa intentionam sa gatesc la aburi...si pentru Matei si pentru noi
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
de atunci stau si ma gandesc daca sa cumpar oale din inox...sau sa ma intorc la varianta cu fieberea
![](icon_smile_big.gif)
intre timp am vazut ca sunt aparate la Chicco si Avent cu BPA Free...dar sunt micute ,ma refer la cantitatea gatita si nu le poti folosi decat pentru copii
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
![](copilas.gif)
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
mov e foarte bine Mihnea, noi la 4 luni si 1 sapt aveam 4,500 si 68 cm ...ia in calcul ca 7 kg la 4,5 luni e mult, nu te gandi strict la cat pune pe saptamana
Giorgia am vazut trusoul de iarna si eu i-am luat la Matei o caciulita groasa dar intre timp a venit caldura si pe cand vine frigul cred ca ii va fi mica
intrebare: cum stati cu caciulitele? daca o iau mai maricica atat da din cap pana o scoate ...daca o iau fixa ii sta pe cap dar intr-o luna nu ii mai e bune
de exemplu i-am luat acum 2 sapt una marimea 40...atat avea si circumferinta craniana 40, acum are 41 deja si in 2-3sapt ajungem la 42...alta caciulita!
am ajuns sa luam luna si caciulita
![](copilas.gif)
Noi 2
ooana spune:
Sarbatoritilor de azi La Multi Aniiiii Hannah Isabela
Iulia, de arissa
Iulia, de mousel
![](copilas.gif)
Noi 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu...
am avut o noapte ca si celelalte, de dormit pe rupte, mai ales ca m-am pus mai devreme in pat, cred ca vremea de ploaie a fost de vina... nici nu stiu de cate ori s-a trezit Isa sau daca s-a mai trezit pana la 4, ca atunci eram mai satula de somn si m-am uitat la ceas. am pus-o oricum in pat langa mine si am adormit, cand m-am trezit era 6, am pus-o in patut dar la 7 era ora de papa iar... cristina, eu cand se trezeste ii dau sa pape amandoi sanii, adica unul bine de tot pana se foieste ca nu mai vine, si altul cat are chef. asta ptr ca daca nu e satula bine, se trezeste des... in plus, asa am ajuns sa fiu multumita si de productia de lapte, si de greutatea "delfinasei sefe", cum zice bumblebee... va multumesc la amandoua pentru urarile de dimineata... oare la ce sa va invit, ca e post azi? ciuperci la gratar am facut si eu
, mai am salata de vinete (tot de post, doar cu sare, ulei, mustar si ceapa multa)... la o adica, dam iama in zacusca de la mama
ooana, multumim, sa creasca mare si Mateias... delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka buna dimineata, delfinariu... am avut o noapte ca si celelalte, de dormit pe rupte, mai ales ca m-am pus mai devreme in pat, cred ca vremea de ploaie a fost de vina... nici nu stiu de cate ori s-a trezit Isa sau daca s-a mai trezit pana la 4, ca atunci eram mai satula de somn si m-am uitat la ceas. am pus-o oricum in pat langa mine si am adormit, cand m-am trezit era 6, am pus-o in patut dar la 7 era ora de papa iar... cristina, eu cand se trezeste ii dau sa pape amandoi sanii, adica unul bine de tot pana se foieste ca nu mai vine, si altul cat are chef. asta ptr ca daca nu e satula bine, se trezeste des... in plus, asa am ajuns sa fiu multumita si de productia de lapte, si de greutatea "delfinasei sefe", cum zice bumblebee... ![]() ![]() ![]() ![]() ooana, multumim, sa creasca mare si Mateias... ![]() ![]() ![]() |
cam de 2 sapt la fel fac si eu...ii dau sa suga dintr-un san complet si apoi la al doilea cat vrea el...la urmatoarea masa incep cu sanul care nu a fost golit complet la ultima masa, deci al 2-lea
![](icon_smile_big.gif)
si asa...lapticul se face, el papa mai mult, e mai vesel...toate bune!...iar de acum sunt mult mai linistita cu productia si vad ca e din ce in ce mai bine
![](icon_smile_big.gif)
Rodi sigur trecem de 6 luni cu alaptatul ca acum nu ne mai stresam noi
![](icon_smile_big.gif)
in schimb daca nu ma odihnesc, daca nu mananc bine si nu ma hidratez se vede imediat
![](bang.gif)
![](copilas.gif)
Noi 2
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
SI DE LA NOI LA MULTI ANI!!!
IZA, DELFINASA SEFA , SA FII SANATOASA FRUMUSETE MICA!!
IULIA, FETITA DULCE DE MAMICA PRICEPUTA LA TORTULETE!!!
IULIA, DULCEATA DE MOUSEL!!!mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010