Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata delfinariu!

La multe lunite Isabela- Rodika, Iulia -Arissa si Iulia-Mousel sa cresteti mari si sanatoase printese dragi

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Azi dimineata, la ora 4.30 cine credeti ca radea intr-una? JUCARIA!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna ziua!!!!

LA MULTI ANI printeselor de astazi !!!!!!!!!!

Noi am inceput diversificarea

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Oana hai nu mai fi suparata...eu credeam ca soacrele fac asa....mama ar veni in fiecare zi numai ca stam la 80km distanta asa ca se multumeste sa ma sune zilnic sa intrebe de Antonia...nu mai zic ca atunci cand vine imi straluceste casa plus mancare facuta si mai sta si cu fata...mereu ii cumpara cate ceva...ce mai e innebunita dupa ea...eu zic sa o chemi tu mai des si asa poate prinde drag de Matei si vine dupa din proprie initiativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cris, mycya, btz, ms

btz, dar cum de ati inceput diversificarea?! si de ce plangi? ca toate o sa o incepem imediat... si altele sunt deja bine intrate in proces... cum mai e Paul?

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ooana eu am avut chiar o cearta cu mama mea din cauza ca nu era asa cum ma asteptam eu cat am stat acasa. in comparatie cu tatal meu mama nu se comporta ca si cu o nepotica sa o ia in brate sa vb cu ea mult sau sa vina in camera la noi sa stam impreuna avand in vedere ca abia ajunsesem acasa si nu stateam mult. dar eu nu am putut sa tac si plangand i-am spus ce impresie mia facut , bineinteles ca din punctul ei de vedere a venit ca si o jicnire dar eu nu am considerat asta , i-am spus ce aveam pe suflet . si sa nu mai zic ca nu ma ajutat deloc cat am stat , o sg data a stat cu fata 2 ore si asta ca dormea afara in carut si eu i-am spus ca vin cat pot de repede inapoi
dar va ramane un amar in sufletul meu tot comportamentul ei si voi tine minte toata viata

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ha ha ha..tina, exact asa am patit si eu. eu am pus=-o in dulapul din baie, ingra,madita intre hartiile igienice si vad ca tace :)

oana, ce sa zic..eu asa am patit cu soacra. ma asteptam la muuuuuuult mai mult ajutor din partea ei, fiind acum cu 2 copii.
acum de cd am chmeat-o in ultimele sapt de sarcina..si dupa ce am nascut (bine, ca de la 5 zile ale lui Mihai ea a plecat la tara) ni s-a stricat relatia de tot, inainte de intelegeam relativ bine.
prin urmare, iaca caut pe cineva sa ma ajute cu curatenia/gatit/calcat- depinde..ca sa nu ma mai stresez ca ea de ce nu vine din proprie inititiva, ca doar sunt sg nepoti pe care ii are aici in cj, ceilalti sunt in Franta. si cd vine zice ca vaaaaaaaaai ce dor mi-a fost de ei.
aaa..si deunazi vb cu ea..si tot ea zice..ca poate era mai bine sa il fi dat pe Stefan numa la 3 ani la gradi ( nu la 1 an si 10 luni)..ca poate era mai rezistent, nu se imbolnavea atat..imi venea sa ii zic..ca se pare ca a uitat..ca ea insista sa il dau de la 9 luni la cresa! eu nu am vrut si am chemat-o pe mama sa stea cu copilul..apoi a stat si ea o vreme.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

cris, mi-au facut cu ochiul oalele de pe site-ul ala...

ooana, pai soacrele de care vb noi sunt si mame, poate tu ai o mama care e mai mult soacra... daca tu ai vrea sa vina mai des, sa se intereseze de Matei, cheam-o tu, poate cumva se simte ea tinuta la distanta... daca vezi ca o chemi si nu vrea sa vina, e altceva... luati-o incetut...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ca asa e si soacra-mea..ca ea nu face aia si aia, ca sa nu deranjeze..da pt mine e stresant sa vad ca ea nu mananca..si tot tre sa insist eu..sau bea apa de la robinet, pe cd noi bem numa din sticla, faze din astea..
na sau eu nu stau sa ii tot dau din fiecare cutie/biscuite/aluna pe care o mananc eu..dc ii trebe sa ia, ca doar nu stau eu sa vad ce si cum mananca..ea nu frate...asteapta sa ii dau eu cu forta...de parca e la straini.
sau incepe o mancare...si cd nu prea mai am ce sa ii fac..zice..pai termin-o tu, ca nu stiu cum iti place..da... dupa ce a pus o tona de apa..si are nu stiu cata zeama, mai greu sa ii mai faci ceva..de parca eu ii zic sa gateasca ca mine..nuu..sa gateasca cum stie ea..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

of, mycya, si cate iluzii ti-ai facut cand te pregateai de mers in tara...

ai mei parinti si acum se roaga sa o las pe Maria la ei de tot, si in vacante mama se ofera sa vina s-o ia, dar n-o lasam noi... iar acum n-am chemat-o pe mama - ca ea sigur vroia sa vina- dar, cum tata are probl de sanatate, nu vroiam sa-l lase acuma singur, ca nici sora-mea nu-i poate purta de grija si sa-i pazeasca regimul, ca doar are si ea o fetita de 1 an jumate si burtica de 6 luni...

eu nu stiu... dar sunt tare posesiva! abia dac-o las pe Maria cateva ore la vreo prietena, sau cel mult sambata peste noapte la nasa... daca e la ai mei in tara in vacanta, o luna e prea mult, si cheltui pe telefon cat as face un drum cu avionul!!! si acum ca am doua, tot la fel. chiar daca nu am atata timp si ptr Maria, cum prind seara un ragaz, cum fugim amandoua la ea in camera sa profitam! aseara ne jucam de-a... gadilatul - eu castig intotdeauna ca nu ma gadil, asa ca ii fugaream prin casa pe tati si pe Maria, iar Isa radea in hohote din fiher . la un moment dat Maria a alunecat pe gresie si a picat usor (nu s-a lovit), dar Isa nu s-a mai oprit din ras pana i-au dar lacrimile... si ptr un moment din asta fac orice, n-are pret...

_

Mergi la inceput

abia acum mi s-a trezit fata - boierie, ce mai!! ma duc sa-i cant LMA , cred ca i-o fi si foame de 5 ore

_

Mergi la inceput