Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Rody da cam asa...am asteptat cu sufletul la gura sa ma duc acasa, credeam ca voi putea sa dorm in timp ce mai sta mami cu ea dar nu.... tatal meu ar fi stat si zi si noapte, ma ruga sa io las dar cum a fost racit o saptamana nu a stat langa fata. seara in schimb mi-o lua tata si o adormea plimband-o prin casa si o aducea cand era gata de nani.

Btz spor la treaba mami vezi poate nu iti mai accepta papica facuta in casa daca ii dai la borcanel ca e posibil ca aia sa fie mai cu gust fata de ce ii prepari tu.

eu am framantat sa fac gogosele cu muuult zahar mi-a facut pofta Adriana zilele trecute si de atunci ma tot gandesc la ele si cum fata a fost cumintica am si framantat, am facut si un piure cu sos de ciuperci pt pranz si de acu sa fac gogoselele

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cine a mers cu bebe in avion - pls vreau sfaturi!!! IN plus cum se strelizeaza fara sterlizator - venim in Ro pentru cateva ziel si nu pot cara strelizatorul cu noi.
Oana - te cam inteleg, nici daca discuti nu rezolvi - am incercat eu. Vreo 3-5 zile tine apoi iar uita!

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Oana, imi pare rau ca nu ai gasit un sprijin in mama ta... Ai mei sunt departe, ca altfel s-ar implica mai mult. Dar am un caz unde mama ei se implica foarte putin, iar atunci cand o face, se termina cu multe reprosuri.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna ziua, dragi mamici!

La multe lunite ISA, IULIA de Arissa si IULIA de Mousel!!!

Pentru gatit la abur am ceva de genul www.pentrugatit.ro/index.php?productID=2306&discuss=yes" target="_blank">asta, dar de la firma Calve, luat tot de pe acest site. Sunt foarte multumita de sistem. Mancarea iese foarte gustoasa daca o condimentezi ca lumea.

Si noi avem problrmr cu rahitismul. Am trecut pe Vigantoletten, o pastiluta pe zi, calciu natural zilnic 3ml, si mai luam si niste homeopate.

Racusor, u o sa iau scaun de masa de pe babycomfort. Arata aproape ca cel de la chicco, doar ca e mai ieftin.

Noi mergem la tara w/e asta. Am facut bagajele si-l astept pe sot de la birou sa plecam.

S-aveti un w/e linistit

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010

Foto Luna 3+

super oala!!!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

racusor ai grija..asa m-a luat si pe mine,de asta nu prea am mais cris. mi-a fost tare rau, am dus copilul la mama, dar azi l-am luat ca din pacate a luat totuside l amine. l-am adus cu febra si muci si diseara mergem la pediatra. mi-e o mila de el si o ciuda ca eu i-am dat-o. offf

cine are abonament la cmu bucuresti? imi recomandati si mie pe cineva bun sa-i faca tot ce trebuie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Diana eu am fost in tara fara sterilizator si am fiert biberonul (de ceai) si suzetele zilnic. inainte asa se proceda cand nu erau sterilizatoare.lasi in apa sa fiarba vreo 3-5 minute si gata.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Mycya ati fost cu avionul?

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

racusor ai grija..asa m-a luat si pe mine,de asta nu prea am mais cris. mi-a fost tare rau, am dus copilul la mama, dar azi l-am luat ca din pacate a luat totuside l amine. l-am adus cu febra si muci si diseara mergem la pediatra. mi-e o mila de el si o ciuda ca eu i-am dat-o. offf

cine are abonament la cmu bucuresti? imi recomandati si mie pe cineva bun sa-i faca tot ce trebuie?

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

lala sanatate multa si voua eu am ab la CMU, dar nu ma duc acolo, asa ca nu pot sa iti recomand din pacate. larisa parca stia pe cineva la cmu baneasa.

i-am dat oscilo si eu am luat paracetamol, redoxon, am mancat miere cu lamaie. deja e mai bine. mai bag paracetamol mai tarziu si oscilo si redoxon si poate o pacalesc si de data asta

de obicei cand am racit eu andrei nu a racit, poate pentru ca il alaptez, nu stiu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

ati vazut fetelor ce vor sa faca dragi nostri guvernanti?
sa reduca perioada de concediu de la 2 la 1 an, era un tampit de la PDL la realitatea si tot o tinea pe a lui ca exista destule crese iar daca nu sa stea mama acasa cu el fara plata ca intr-o relatie sunt 2 parinti
Ca mamicile care se intorc dupa 2 ani nu mai sunt productive
imi vine sa ii omor sunt destui copilasi care nu au bunicii aproape sau parinti nu isi pot permite sa plateasca o bona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

ati vazut fetelor ce vor sa faca dragi nostri guvernanti?
sa reduca perioada de concediu de la 2 la 1 an, era un tampit de la PDL la realitatea si tot o tinea pe a lui ca exista destule crese iar daca nu sa stea mama acasa cu el fara plata ca intr-o relatie sunt 2 parinti
Ca mamicile care se intorc dupa 2 ani nu mai sunt productive
imi vine sa ii omor sunt destui copilasi care nu au bunicii aproape sau parinti nu isi pot permite sa plateasca o bona

ce tampenii mai inventeaza iar?! pai in primul rand e demonstrat ca nu sunt locuri suficiente in crese si gradinite... si apoi, intr-o familie nu e nevoie doar de bani de mancare, atat cat sa poata lucra doar un parinte... daca mai socotim o rata ceva... iar chestia cu productivitatea e gaselnita cea-mai-cea... eu nu stiu despre ce s-a vorbit ca realitatea ma enerveaza cum abordeaza subiectele zilei, dar e o ineptie explicatia data! poate vor sa urmeze exemplul altor state europene in reducerea timpului ptr ingrijirea copilului

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput