Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
ochidut spune:
scuze pt scrisul din mesajul anterior
, cred ca am apasat pe cine stie ce de l-am facut asa; cred ca v-au sarit ochii din orbita![]()
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
STAM PROST!!!!!!! Te inteleg perfect, parca niciodata nu ii vine bine caciulita, ba e mare, ba e mica! Si eu vreau sa fie tot timpul asortata fata, asa ca in permanenta eu caut caciula!!! Ii zic sotului cred ca saptamanal ca Larisei ii trebuie caciula si el mereu ma intreaba: dar tot nu are caciula??? Ca sa nu mai zic ca mi se pare ca f greu gasesc caciulite frumoase si care sa ii stea bine pe cap, parca toate urateniile sunt prin oras ![]() Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
am ras cand am citit "dar tot nu are caciula???"

asa si noi
si mie parca nu imi vine sa dau 50 lei peo caciula, alea imi plac...restul parca sunt atat de urate!!!

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Diana_Eva spune:
La multe lunite si ani ISA, IULIA de Arissa, IULIA de Mousel!!!
Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
rodyka spune:
ce program misto am dimineata asta... am facut o baie fierbinte (asta mi-a lipsit cel mai mult in sarcina), lenevesc la calculator... ar trebui sa mai strang de prin casa dar n-am chef, sa spal baia... Isa inca nu s-a trezit de azi-noapte sau, cum sa zic? a papat la 7-7.30 si de atunci inca doarme... e 11, ar trebui sa se trezeasca cu foame mare... e super bine asa, seara la 10-11 cel tarziu e in paticul ei. e drept ca peste zi nu mai doarme, eventual daca facem o plimbare mai lunga furam o jumate de ora. dar atata timp cat e cuminte, e ok... asa ca ma joc cu sotul de-a sms
, pana-l prinde sefu´ ![]()
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
La multe lunite Isabela de Rodika, Iulia de Arissa si Iulia de Mousel. Va doresc multa sanatate si fericire, delfinasi scumpi! 
Sa va povestesc cum ne-am trezit noi la 4.30.
I-am luat lui Raducu de ziua lui o jucarie de la bertoni, din carrefour...este un animalut si cand tragi de el vibreaza si rade. Are un ras f f haios. Zilele trecute am spus sa-i spal caruselul (e din plus) si daca tot eram la acest capitol am luat toate jucariile din plus la spalat.
Binenteles ca jucaria primita cadou nu tb bagata in apa si am stricat-o. Le-am uscat pe toate si i le-am pus in patut, ca ziua se joaca cu ele. Azi dimineata, la ora 4.30 cine credeti ca radea intr-una? JUCARIA!
CAnd era in stare buna de functionare tb sa tragi de ea sa vibreze si sa rada dar acum radea intr-una :)) a venit sotul a scos-o pe balcon, tot se auzea si pana la urma a dus-o in dulap pe hol si a indesat-o prin hainele de vara.
Cand ne-am trezit, m-am dus la bucatarie sa mananc, jucaria tot radea:)
Acum i-am dat-o la joaca si e tare fericit cand rade....acum rade mai rar....cred ca e pe duca:D
Trimit mesajul ca iar imi face figuri pc-ul
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Binenteles ca jucaria primita cadou nu tb bagata in apa si am stricat-o. Le-am uscat pe toate si i le-am pus in patut, ca ziua se joaca cu ele. Azi dimineata, la ora 4.30 cine credeti ca radea intr-una? JUCARIA! |

ms ptr urari_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
giorgia23 spune:
Tina super faza
Rody ce program super...de asta esti tu acum pe faza si multumesti fiecareia in parte![]()
ooana spune:
fetelor cred ca ajung la nebuni
si nu din cauza lui Matei ci din cauza mamei mele 
nu vine pe la noi decat daca o chem eu
nu vine din proprie initiativa
saptamana asta a fost luni si a stat o ora cu Matei pana am fost sa luam un patut pliant...de atunci nu a mai fost
nici de Sf Matei nu a trecut pe aici
asa e normal? ca eu o iau razna...asteptam sa vina din proprie initiativa, sa vrea sa stea cu Matei...nu dor cand o rog eu sau o chem
si dupa ce nu am vorbit de luni imi trimite un email in care ma intreaba ce cadou sa ia copilului nasilor fratelui meu...fara sa intrebe nimic de Matei 
daca ii spun acum ce gandesc sigur nu mai vorbim 1 luna 
ma astweptam sa am mai mult suport din partea ei...ca asa o data pe saptamana pot plati pe cineva sa stea cu Matei...nu stiu de fapt ce vreau...dar clar e ca mancare sau curatenie nu imi face, nu astept asa ceva...dar cu nepotul ei asteptam sa isi petreaca mai mult timp 
hai ca v-am innebunit...
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a
08.07.2010Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Cris2010 spune:
Buna ziua, dragi mamici!
La multe lunite ISA, IULIA de Arissa si IULIA de Mousel!!! 
Pentru gatit la abur am ceva de genul www.pentrugatit.ro/index.php?productID=2306&discuss=yes" target="_blank">asta, dar de la firma Calve, luat tot de pe acest site. Sunt foarte multumita de sistem. Mancarea iese foarte gustoasa daca o condimentezi ca lumea.
Si noi avem problrmr cu rahitismul. Am trecut pe Vigantoletten, o pastiluta pe zi, calciu natural zilnic 3ml, si mai luam si niste homeopate.
Racusor, u o sa iau scaun de masa de pe babycomfort. Arata aproape ca cel de la chicco, doar ca e mai ieftin
.
Noi mergem la tara w/e asta. Am facut bagajele si-l astept pe sot de la birou sa plecam.
S-aveti un w/e linistit

Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto Luna 3+