Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 3
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Azi e ziua fetelor cu initiala I... Ochidut, deloc nu se vad kilele la tine... M-am uitat la poze, chiar cand le-ai pus si tare invidioasa eram, ca esti slaba... tin minte ca si in sarcina erai tot slaba, numai burtica aveai... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze |
Eu nu stiu cum s-o vedea in poze, dar iti zic kilogramele alea exista si in realitate se vad bine, ca si prietenii au remarcat ca sunt cam rotunjoara si ca imi prinde bine incercarea de a slabi, ca am de unde
Am 1.70 si 68 de kg!!! Cand am ramas insarcinata aveam 60, deja ma ingrasasem ca ma lasasem de fumat de vreo 2 luni. Dar silueta mea in mod normal era pe la 57 de kg. Deci am 10 de slabit ca s-a ajung unde eram
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui ooana mov e foarte bine Mihnea, noi la 4 luni si 1 sapt aveam 4,500 si 68 cm ...ia in calcul ca 7 kg la 4,5 luni e mult, nu te gandi strict la cat pune pe saptamana intrebare: cum stati cu caciulitele? daca o iau mai maricica atat da din cap pana o scoate ...daca o iau fixa ii sta pe cap dar intr-o luna nu ii mai e bune de exemplu i-am luat acum 2 sapt una marimea 40...atat avea si circumferinta craniana 40, acum are 41 deja si in 2-3sapt ajungem la 42...alta caciulita! am ajuns sa luam luna si caciulita Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
STAM PROST!!!!!!! Te inteleg perfect, parca niciodata nu ii vine bine caciulita, ba e mare, ba e mica! Si eu vreau sa fie tot timpul asortata fata, asa ca in permanenta eu caut caciula!!! Ii zic sotului cred ca saptamanal ca Larisei ii trebuie caciula si el mereu ma intreaba: dar tot nu are caciula???
Ca sa nu mai zic ca mi se pare ca f greu gasesc caciulite frumoase si care sa ii stea bine pe cap, parca toate urateniile sunt prin oras
rodyka spune:
paula, multumim
vezi cu cerealele, incearca de alta firma eventual, ca au gusturi diferite... de-acum incolo ni se pune rabdarea la incercare, pana acum a fost floare la ureche cu titi si biberon...
OCHIDUT: Ii zic sotului cred ca saptamanal ca Larisei ii trebuie caciula si el mereu ma intreaba: dar tot nu are caciula??? |
ce m-am distrat!! eu ii spun ca merg sa-i iau Mariei pantaloni si am parte de aceeasi replica... pai daca nu gasesc!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Sarbatoritilor de azi le uram din tot sufletul multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi! Delfinasa sefa, frumoasa Hannah Isabela Frumoasa Iulia, de arissa Iulia, de mousel Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Luna 4 |
La multe lunite si ani...si de la noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
baby, si pe Tudor
_
arissa spune:
Neata!
Multumim frumos pentru urari Bumblebee, crispro, ooana, racusor, coteasca, paul, bamboletta, baby78!
La multe lunisoare Isei si tizei noastre Iulia! Sa fiti sanatoase si va bucurati parintii cu progresele!
Noi am avut o trezire in plus noaptea asta, adica la 2 si apoi la 6. Si probabil ca nu se trezea, dar avea nasul infundat si respira cam greu. Mi-e ciuda ca de ieri iar o aud tusind un pic, credeam ca am scapat. Dar cum si Maya tuseste...
Am masurat-o azi si am cantarit-o, are 67 cm si aproximativ 7100, asta inseamna ca a luat vreo 500 g in ultima luna. Eu zic ca e suficient. crispro, mie imi spunea dr ca in luna 1 trebuie sa ia minim 750 g, in luna a 4-a ia mai putin. Oricum Vlad arata super bine, am vazut in poze frumusete de baiat
ochidut, probabil prietenii te stiu cum erai inainte si fac comparatie, dar pentru o persoana care nu te cunoaste decat din poze...esti slaba
ochidut spune:
La multi Ani si de la noi sarbatoritelor de azi!!!!
Hannah Isabela, sa cresti mare si frumoasa, sa o bucuri pe mami a ta!!
[red]Iulia, de arissa
Iulia,[/red] de mousel
Se pare ca numai eu am inceput destul de serios diversificarea, dar a mea e tare fomista si nu se satura sub nici o forma cu lapticul, de fiecare data ea mai plange putin dupa masa, desi e satula si apoi da afara, asa de lacoma e! Iar noi nu mai avem laptic, decat dimineata si seara si ala e pe duca si eu nu mai am nici un chef sa ma mai chinui.
M-am chinuit cat a fost, mi-am impus sa ma chinui si sa fac tot posibilul pt ea sa ii dau dar acum chiar nu mai vreau, asa ca eu personal deabia astept sa termin cu alaptatul
Cu diversificarea acum papam suc de fructe la a doua masa din zi, care la noi e pe la 11.30. Am ajuns la maxim cantitate zic eu, adica 150 ml. A mancat pana acum suc de mar, morcov si para. Morcov nu ii dau decat putin suc, pentru ca cica nu face bine in cantitati mari. Asa ca de cele mai multe ori ii dau combinat mar cu morcov. La inceput insa le-am introdus treptat, fara combinatii, ca sa se obsinuiasca cu ele si sa ii testez reactiile.
De saptamana viitoare, dupa ce face 5 luni, incepem cu supica de legume, facuta pe scur asa: fiert dovlecel, morcov, pastranac, f putin din telina (aici inca nu stiu daca sa bag sau nu si telina, dar pediatra mea asa zice), o ceapa. Pentru inceput fara ulei deloc, dupa 6-7 luni poti sa ii pui o mica lingurita. Ceapa se scoate iar celelalte se paseaza si se adauga cate putin din apa in care au fiert, sa fie cremoasa (nici lichida dar nici f consistenta).
Pentru inceput eu le voi fierbe in apa, mai tarziu insa vreau sa iau si steamer pe care il voi folosi pt toti 3.
rodyka spune:
arissa, ochidut,
sa creasca Iulia mare si frumoasa, , o pupam dulce
si pe Iulia de mousel o pupam, sa creasca mare si cuminte
_
giorgia23 spune:
Neata si din partea mea
ISA
IULIA de Arissa
IULIA de Mousel
Noi am avut o noapte grea...s/a trezit din jum in jum de ora si se scarpina pe la gat...la pranz mergem la doctor sa vedem ce ne spune de iritatia asta...am dat/o si cu ulei de sunatoare si parca e mai binisor dar tot e rosie si cu bubite
Aceeasi problema o avem si noi cu caciulitele...ba sunt mari,ba sunt mici
rodyka spune:
giorgia, ms
pupam gogoasa mica sa se faca bine si sa n-o mai supere nimic
_