Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

fetelor cred ca ajung la nebuni si nu din cauza lui Matei ci din cauza mamei mele

nu vine pe la noi decat daca o chem eu nu vine din proprie initiativa
saptamana asta a fost luni si a stat o ora cu Matei pana am fost sa luam un patut pliant...de atunci nu a mai fost
nici de Sf Matei nu a trecut pe aici
asa e normal? ca eu o iau razna...asteptam sa vina din proprie initiativa, sa vrea sa stea cu Matei...nu dor cand o rog eu sau o chem

si dupa ce nu am vorbit de luni imi trimite un email in care ma intreaba ce cadou sa ia copilului nasilor fratelui meu...fara sa intrebe nimic de Matei

daca ii spun acum ce gandesc sigur nu mai vorbim 1 luna
ma astweptam sa am mai mult suport din partea ei...ca asa o data pe saptamana pot plati pe cineva sa stea cu Matei...nu stiu de fapt ce vreau...dar clar e ca mancare sau curatenie nu imi face, nu astept asa ceva...dar cu nepotul ei asteptam sa isi petreaca mai mult timp

hai ca v-am innebunit...

Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

daca nu e din suflet...nu e si gata....oamenii sunt asa cum sunt. soacra mea tot asa declara sus si tare ce dor ii e de Ale dar dupa cateva minute cu ea deja o vad plictisita. sta si cu orele cu ea...ca n-are incotro cand vine la noi. incotro ca n-o lasa Ale. daca o duc la Focsani insa, o abandoneaza in fata tv-ului, ii da toate dulciurile din lume, sucuri etc. Asa ca am decis sa n-o mai ducem indiferent cat de greu ar fi. La ai mei e prea departe sa o duc...mai merge vara ..alta viata...altfel de oameni. Alt suflet ce sa mai...
Eu n-am timp de nik...ale mi-a facut iar vineri 38.6 iar medici...azi am facut cu sotul curatenie in toata casa. Maine avem musafiri...Nectarie doarme in fisher a super urlat pe seara ca niciodata. ori ii iese un dinte ori nu i-a placut mancarea de linte papata de mami.
am citit tot din urma dar sunt super obosita sa mai raspund uffffff

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

salutare mamici.am revenit si eu dupa cateva zile de ffff multa treaba si multe plecari asa ca bine v-am regasit.

vad ca ati trecut la alt capitol.
sper ca santeti bine si voi si delfinasii vostri.si pe toata lumea

pe saptamana viitoare va povestesc cum a fost la vaccin

MAMICA FFFFF.FERICITA DE TEODORA CRISTINA (1 IULIE 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eu am o problema ma doare sanul drept in partea de sus, cand pun mana simt asa ca un guguloi mic, am incercat masaj, masaj cu bebe la san, masaj dupa dus fierbinte, nimic si cand il iau in brate pe andrei si atinge zona ma doare, dar nu e rosie sau inflamata. exista vreo crema cu care sa ma dau? sa ma duc la doctor, la ce fel de doctor? multumesc

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

offf ce dureros eeee...stiu eu prea bine inca
eu cand am avut probleme am intrebat medicul lui Matei, pediatru...astia stiu cel mai bine ce poti face
poate s-a infundat un canal ma gandesc...eu plangeam si imi masam sanii impietriti la inceput cand asta mic nu sugea cum trebuie
spre sa rezolvi problema rapid

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Paul-Christian , de btz_ovi Sanatate multa, pui drag, crester usoara!

mya85 Alina2005 Sanatate mamicutelor! Noroc, iubire si intelegere!

Larisa , sanatate strumfei, lui Nectarie multi sa nu il doara cand ies dintisorii.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katalina

off topic : a comandat careva de pe ro.strawberry.com, au clinique la preturi bunicele.
A,apropo de bebeshopp, am comandat si eu de la ei de 3 ori,pompa avent,zeci de hainute, saltea de joaca, si au ajuns f ok, sigilate,originale,in 1-2 saptamini, dar intr-adevar fara factura.

Mai demult cineva intreba de salteluta daca are si suportul acela de impins cu piciorusele, DA are si la acelasi pret.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

da am comandat eu de pe ro.strawberry.com...de mai multe ori produse clinique, au sosit toate in stare buna, sigilate in cutie...ba mai mult "soacra" din mine a comparat in detaliu cutiile si ambalajele cu cele cumparate de mine din free shop...si am concluzionat ca sunt in regula
am comandat si parfumuri...aceleasi concluzii
sunt produse mai ieftine la care zice ca le lipseste cutia, de alea inca nu am luat dar sigur sunt si alea in regula

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mericica30 spune:

la multe lunite PAUL-CHRISTIAN

Mergi la inceput

Citat:

mai, am incercat azi sa-i dau putin ceai de musetel lui Filip, il cam enerveaza gingiile...frate, al meu nu mai stie trage din bibe...cum nu i-am mai dat demult... in schimb a ros biata tetinaaaaaaaaaa, pana in gat o baga si inapoi pe gingii...si tragea cu foc din ea, mai s-o rupa...era asa haios...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

si eu am incercat ieri sa ii dau cu bibe...dupa ce a papat am muls ce a ramas 20 ml ..dar nu a vrut sa ia tetina in gura ...o impingea pur si simplu
am zis ca nu ii e foame
...si am incercat inainte de masa urmatoare in ideea ca ii va fi foame...nu vrea si pace ...nu as fi crezut sa nu reusesc sa il fac sa bea, tot ce s-a scurs in gurita lui a scuipat afara
o fi uitat cum e cu bibe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Racusoru, temperatura n-o fi tot din cauza problemei la san? Sa nu ai vreun inceput de mastita iubita...

Luna 4

nu cred, ca vineri toata ziua m-am simtit rau, dar chestia asta o am de vineri noapte, de cand m-am trezit cu sanul drept foarte tare

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Astia parca fabrica bombe atomice, nu biberoane usor de manevrat pt mamici obosite

Luna 4

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

LA MULTE LUNITE PAUL CHRISTIAN, SA TE FACI BINE SI SANATOS PUI MIC DRAGALAS!

LA MULTI ANI MYA SI ALINA!! MAMICI FRUMOASE SA FITI SANATOASE, SA VA BUCURATI DE FAMILIILE VOASTRE SI SA AVETI O VIATA FERICITA!

9 iunie 2010

Mergi la inceput