Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 21
ooana spune:
Am ajuns la zi cu cititul
Larissa ...sa se faca bine Alexia
Paul-Christian
mya85 si Alina2005
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Neata! Iar noapte horror, treziri la fiecare ora... Cred ca va trebui sa ma obisnuiesc... Stiam de ieri ca va fi greu, ca si ieri a fost marait, si urla in somn... SI azi noapte urla in somn... de obicei cand se trezeste de foame sau suzeta se maraie nitel, apoi incepe plansul, dar finut. Acum era urlet de zici ca l-am calcat pe mana... tind sa cred ca are colici... ca se screme, se agita, da din picioare, se zvarcoleste, mai trage un partz, mai se aud sunete in burtica... Asa ca de zi bonisan de 3 ori pe zi, musai... Am fost ieri in oras, am modificat pozitia copilului, usor ridicat, si cu spatele la mine. parca a fost un pic mai cuminte, dar oricum dupa juma de ora de somn a inceput scandalul, de am fugit acasa. Si iar ma intalnesc cu mamici ce au nascut cam deodata cu mine, si dormeau copiii de rupeau, nemiscati in carut... si imi spun ca noaptea dorm de rup, fara treziri, si iar ma zgariu pe fata... si m-am intalnit cu o tipa cu gemeni de aproape 9 luni, care imi spune ca se trezesc piticii non stop, tot la 2 ore... m-am linistit... cumnata-mea ma incuraja ca al ei nu suporta sa stea in carucior pana la 1 an si 3 luni... mai am un pic...si al ei (de aproape 2 ani) se trezeste si acum de minim 2-3 ori pe noapte... Oare asa va fi si al meu??? De azi ii fac si eu ceai- de colici- pe care sa i-l dau noaptea... poate ii e sete de la LP, mai ales ca Milumil e cel mai dulce (din auzite)...
Racusor, si io pateam asa cu dureri la san, ma durea si cand luam copilul in brate, am patit de vreo 5 ori asa, la ambii sani, si trecea de la sine, cam in 2 zile. Dar nu stiu ce a fost...
Mai citesc si mai revin...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Paul, comoara mica, La multi ani, sa cresti sanatos, sa nu mai ai deloc probleme, sa fii cuminte, sa o lasi pe mami sa doarma!
Alinaaaaaa, La multi ani mamico!/b], sa fii fericita si implinita alaturi de sotior si minunea Aida!
Mya, [b]la multi ani cu sanatate si bucurii in viata!!!
Sa aveti o zi perfecta!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze