Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 19
bumblebee spune:
Racusoru, temperatura n-o fi tot din cauza problemei la san? Sa nu ai vreun inceput de mastita iubita...
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
eladea2005 spune:
lalala, hai ca esti tare... da am si eu o intrebare: cum ai reusit sa-i dai totusi sa pape fara sa infiletezi? sau imi scapa mie ceva?
racusor, iubita..ai grija de tine...sanatate multa...
mai, am incercat azi sa-i dau putin ceai de musetel lui Filip, il cam enerveaza gingiile...frate, al meu nu mai stie trage din bibe...cum nu i-am mai dat demult... in schimb a ros biata tetinaaaaaaaaaa, pana in gat o baga si inapoi pe gingii...si tragea cu foc din ea, mai s-o rupa...era asa haios...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
lalala13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 lalala, hai ca esti tare... da am si eu o intrebare: cum ai reusit sa-i dai totusi sa pape fara sa infiletezi? sau imi scapa mie ceva? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
da' cine a zis ca i-am dat am schimbat biberonul Desteapta cu D mare..sotul inca rade de mine
eladea2005 spune:
m-ai prins..., gata , sunt cuminte... totusi,
ma enerveaza gingiile....
noapte buna puisori...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Lalique, eu am 2 tipuri de bibe de la Avent, putin mai fumurii, care nu au garnitura aia bleo, dar care daca nu le infletezi cum trebuie tot aceeasi buba e, dar am si de alea cu garnitura aia bleo. Astia parca fabrica bombe atomice, nu biberoane usor de manevrat pt mamici obosite
Luna 4
bumblebee spune:
Eladea, pt frumuselul Hilip. Cum se mai impaca fratiorii?
Luna 4
bumblebee spune:
Eu ma bag la adormit piticu', sper sa-mi iasa.
Noapte buna delfinariu!
Luna 4
Diana_Eva spune:
Lala - am patit si eu dar cu cele de 250 care peste sticla mai au ceva ca un inel albastru, care nu il pusesem si tot stangeam si tot stangeam si tot picura si tot ma chinuiam, copilul urla de foame pana la urma mi-a iesit - cred ca erau un bibe de la 5 -6 dimineata .
NU mai stiu cine mi-a recomandat Maclaren dar vreau sa-i multumesc frumos - e super carutul . Azi am iesit la plimbare cu el - a fost f linistita desi nu era cu fata spre mine - imi era teama ca va plange daca nu ma va vedea. S-a tot uitat in jur si a adormit.
Katalina- eu una m-am invatat sa cer factura de la orice si asa mi se pare corect. Normal ca unul care nu da factura trebuie sa vanda cu cel putin 24% mai ieftin. Dar sunt cu 24% mai ieftine la ei? NU cred. Ma rog bine macar ca sunt produse bune.
Racusor - sper sa va treaca repede la toti! eu am doftoricit sotul care are un inceput de raceala - sper sa nu ne dea si noua!!!!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
adrianaBuc spune:
buna seara mamici!
Eu ca de obicei citesc in nocturna Azi mai devreme ca ieri.
Azi am facut mullltttaaa treaba: gatit, spalat, curatenie (aici mai mult sotul), am culcat copilul pe balcon ca sa mai fac si eu cate ceva prin casa, asa ca la 4 era rupta de oboseala, si ne-am bagat la un film. Rebeca langa noi cu toate jucariile pe langa ea. Cumintica foc!
paula, la humana nu am gasit simple decat pentru peste 6 luni. Eu i-am luat cu fructe si miris asa bine. Le-as manca si eu.
oana, Rebeca are medic de familie, medic pediatru, plus abonament la pediatrie la Medicover .Cu cat sunt mai multi cu atat esti mai in ceata, ca fiecare iti spune altceva.
andreea, frumos bubu ai tu!
gata, ma retrag.Poate adorm si eu mai devreme azi. Va pup
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
larissa_79 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ooana
am ras cand am citit "dar tot nu are caciula???" asa si noi suntem intr-o cautare continua si mie parca nu imi vine sa dau 50 lei peo caciula, alea imi plac...restul parca sunt atat de urate!!! Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
eu am luat una de 49 acum...45 ii era fixa...47 nu aveau...e un pic mare:) la alte modele 45 era imensa...nu cred ca ...corespund!
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#