Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

bumble, oricand te-ai hotari sa ai un al doilea copil, pb tot apar...ma refer la cele de sanatate, transmisibile...evident ca de cele mai multe ori, cand unu e bolnav ia si celalat..asa ca, asta e... asa cum vin, asa se duc...si mergem mai departe..

asa e, dar parca altfel te descurci cu unul mai marisor, care mai intelege, isi singur tratamentul, spune ce-l doare, sau cu doi apropiati de varsta, plange unul incepe si celalalt, nu sti pe care sa-l ti in brate...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

da rodi, si tu ai dreptate...dar, eu una, insa si multe alte mamici, prefera sa-i faca unul dupa altul, pt ca dupa cativa ani greu te mai mobilizezi sa mai faci un copil, odata ce ai scapat de scutece, colici, nopti nedormite, etc....sigur, asa cum am zis, fiecare ia decizia potrivita pt ea...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

fetele cu bibe avent, voua nu vi se prelinge pe langa cand il tineti inclinat aproape de 90 de gade? ca ori eu sunt taranca ori e biberonul prost..ma gandesc ca are o tehnologie m,ai avansata sau ..nu stiu..e de 125 ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Lalala, mi s-a intamplat si mie sa curga si tot l-am udat pe Raul. Tb infiletat bine, sa prinzi pozitia corecta. In ultimul timp am fost atenta si nu am mai avut incidente.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 4

Mergi la inceput

paula mersi de raspuns, insa un biberon nu trebuie sa curga in nici o pozitie..si am infiletat cat am putut si eu si sotul..si cica astea sunt cele mai bune...

apropos de soacre eu azi am avut-o pe a mea in vizita cu mancarica, a facut tot pana si gogosi, si maine vine si sta cu asta micu si o sa gateasca iar pacat ca face cantitati cam mici..cred ca e un apropos la adresa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Lalique si eu injur cate-odata filetele astea, de regula ma prind ca nu-s infiletate bine cand agit laptele, dar chiar ma enerveaza tehnica asta, cica asta e de fapt sistemul airflex, prin canalele alea intra aerul ca bb sa traga numai lapte, dar mi-as fi dorit sa puna si aia semne corespunzatoare, ca sa nu mai am accidente
Ce-i drept, al meu scoate mai mult aer dupa san, decat dupa completarea cu LM in bibe.

Fetele, noua pediatra ne-a zis sa nu-i da ferul inainte de masa, cica da colici.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4

Mergi la inceput

deci sunt taranca....am uitat filetul in sterilizator..de aia curgea...daaaaaah, logic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna seara si de la noi

La multe lunite sarbatoritilor zilei : Eva, Medeea, Miruna-Ioana si Dimitrie! sa fiti sanatosi si iubiti dragilor

Lala, asa ma ras cand ai zis ca ai uitat filetul in sterilizator

eu am o problema ma doare sanul drept in partea de sus, cand pun mana simt asa ca un guguloi mic, am incercat masaj, masaj cu bebe la san, masaj dupa dus fierbinte, nimic si cand il iau in brate pe andrei si atinge zona ma doare, dar nu e rosie sau inflamata. exista vreo crema cu care sa ma dau? sa ma duc la doctor, la ce fel de doctor? multumesc

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana poate totusi reusiti sa comunicati!!!

noi azi am fost cam epuizati amandoi, eu ma tot resimt cu inceputul asta de raceala sau ce o fi, sotul obosit, copilul toata dimineata urlacios si marait... pana la urma a dormit de la 12 jumate la 2 jumate, apoi a papat si am iesit afara. era urat (la PROTV ziceau ca e soare cu 18 grade ) si frigut, dar l-am scos totusi. intre timp noi am comandat si mancat pizza in seara asta curatenie un pic, apoi baita lui bebe si somnicul lui bebe. a adormit singurel in patut normal cu degetelul, cu suzeta se joaca

acum am luat paracetamol, am baut un ceai cu lamaie si miere, ma mai uit la un episod din anatomia lui grey si la culcare ca sunt cam obosita

noapte buna delfinariu

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

off topic : a comandat careva de pe ro.strawberry.com, au clinique la preturi bunicele.
A,apropo de bebeshopp, am comandat si eu de la ei de 3 ori,pompa avent,zeci de hainute, saltea de joaca, si au ajuns f ok, sigilate,originale,in 1-2 saptamini, dar intr-adevar fara factura.

Mai demult cineva intreba de salteluta daca are si suportul acela de impins cu piciorusele, DA are si la acelasi pret.

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Buna seara si de la noi

La multe lunite sarbatoritilor zilei : Eva, Medeea, Miruna-Ioana si Dimitrie! sa fiti sanatosi si iubiti dragilor

Lala, asa ma ras cand ai zis ca ai uitat filetul in sterilizator

eu am o problema ma doare sanul drept in partea de sus, cand pun mana simt asa ca un guguloi mic, am incercat masaj, masaj cu bebe la san, masaj dupa dus fierbinte, nimic si cand il iau in brate pe andrei si atinge zona ma doare, dar nu e rosie sau inflamata. exista vreo crema cu care sa ma dau? sa ma duc la doctor, la ce fel de doctor? multumesc

9 iunie 2010

Chestia asta am patit-o si eu cind am purtat intr-o zi un sutien normal cu sirma care ma cam stringea,dar n-am bagat de seama, iar a doua zi m-a durut ingrozitor, nu ma puteam atinge,n-am facut nimic,mi-a trecut a doua zi,dar ma speriasem,nu stiam de la ce, pt ca piciul imi golea sinul, deci nu era canal infundat.De atunci port doar sutienele de alaptat si zi si noapte.

Ce-am ris si eu LALA

Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput