Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (38)
Raspunsuri - Pagina 17
rodyka spune:
sa aveti o zi buna azi, noi il avem pe tati acasa azi asa ca profitam sa mergem mai peste tot, inclusiv sa-i punem cercelusii Isabelei... sper sa nu planga, daca tot am amanat atata momentul...
si mi-e cam somn, s-a trezit Isa tot la 2-3 ore sa pape azi-noapte, iar dimineata a dormit iar de la 8-12.30!! eu nu stiu cum a scazut in greutate cand ea mananca din ce in ce mai mult. cred ca o mai cantaresc si azi o data, cand merg cu ea la farmacie ptr cercei...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ochidut spune:
Off am tot scris si s-a descarcat laptopul si am pierdut mesajul
Daca tot am monopolizat forumul, reiau povestea, dar pe scurt. Suntem la munte, e destul de frigut, mama e afara cu Larisa, sotul deabia s-a trezit de vreo ora ca a stat azi noapte cu clientii pana pe la vreo 5 si ceva dimineata. Au cantat la chitara, veselie mare. E tare fain, casa plina de copii, vreo 5 fete intre 2-5 ani si 3 baieti 1-3 ani, haos maxim dar super haiosi sunt. Ii stim pe toti foarte bine si ne place sa ii urmarim ce frumos cresc. Ma amuz foarte tare sa ii privesc , diseara avem si o zi de nastere pentru unul din baietei, cu tema cars. Cred ca va fi nebunie, deabia astept. Mai vine si o prietena de-a mea cu fetita de 1 an, va puteti imagina, cu cati mai multi cu atat mai multa distractie
Deci e nebunie dar imi place, asa as vrea sa meregm noi la anul in concediu, sa strangem o gasca mare cu multi copii
de Larisa Ioana 24.06.2010
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka bunica din partea mamei, sa-i dea DD ani multi inainte, e ca si mama mea. abia asteptam sa vina vacanta sau sarbatorile sa plec acolo, nu mai vb ca si prima iubire era vecin cu bunica . si-acum de cate ori mergem in Ro, neaparat merg s-o vad, si plangem amandoua cand ne despartim, de parca ar fi ultima data. are saracuta 85 de ani, bolnavioara, singurica... niciunul din cei 7 copii nu e langa ea, fiecare imprastiat cu familia prin tara... ooof, mai bine ma opresc, ca ma apuca iar uratul... _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Rody la capitolul bunici am atatea amintiri frumoasa, bunicii din partea tatalui m-au crescut si mi-au fost ca si niste parinti ...bunicu a murit acum 3 ani iar de bunica v-am povestit ca e tare bolnava
Ochidut asa e... zici ca mama are 20 de ani acum...intr-un fel o inteleg totusi a ramas vaduva la 28 de ani, viata ei personala nu a mai existat...sa speram ca se remediaza problema si mai ales gasim o cale de dialog, eu incerc sa comunic dar ea...schimba subiectul sau pur si simplu pleaca si zice "mai bine nu mai vin"...asa ca de asta de multe ori preferam sa tac!
Oana mamica lui Matei – luna a 5-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
aelita spune:
OANA,m-a impresionat povestea ta ,cum ai crescut tu fara tata,iar fratele tau banuiesc ca nici nu si-l mai aminteste..tare trist..si banuiesc cat degreu i-a fost mamei tale saramana singura atat de tanara,cu doi copii mici,groaznic !! Acum stim ce inseamna,ca avem si noi copii,dar nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa lupti singura cu ei,si una e safii singura de la inceput,alta e sa RAMAI singura,ca se mai adauga si durerea pierderii.ea practic nici nu aavut timp de recuperare,ca a doua zi pt ea incepea lupta pt voi!
MICHELL am ras cu Catalinutza blonda
Roxana_Theo spune:
Buna fetelor.
La noi este vreme inchisa asa ca toata ziua am stat in casa.
Cred ca bebele meu si-a descoperit de curand piciorusele pt ca toata ziua trage de ele si le duce spre gura. Altfel, ne cucereste cand sta cu manutele pe fetele nostre. Nu mai spun de maini bagate in ochi, in gura (la noi) iar bunicii adora sa-i traga de ochelari.
In ceea ce priveste noaptea trecuta ne inscriem si noi printre delfinasii maraiti. Iar s-a trezit foarte des cu tipete si stomacel care fierbea. Azi insa a fost un pic mai bine comparativ cu ziua de ieri si mult mai bine comparativ cu cea de alaltaieri (de dupa vaccin).
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Roxana_Theo spune:
Rodyka iti inteleg foarte bine sentimentele pentru bunica ta. Si a mea are acceasi varsta si este tot singura. De obicei mama se ocupa de ea insa acum daca mama sta cu noi (temporar) ea este singura. Si imi spune uneori (si ma doare foarte tare), fara rautate, ca mai bine ar ierta-o Dumnezeu ca sa nu mai aiba mama si grija ei si sa poata sta numai la noi ca sa aiba grija de nepot. Imi doresc foarte tare sa mai traiasca multi ani de acum inainte si sa se bucure si ea de baietelul meu.
24.06.2010
tina_80 spune:
La multe lunite Eva, Medeea, Miruna-Ioana si Dimitrie!
Noi, doar ce am venit de la prima petrecere de copii
Am fost invitati de verisoara lui Raducu care a facut 6 ani si delfinasul meu a fost cel mai mic invitat. A stat cu ochii mari sa vada tot ce misca in jurul lui si un pic incruntat. Tb scos mai des sa socializeze ca nu-i sta bine incruntat
Subiectul soacre: eu am o soacra care nici macar copii ei nu i-a crescut.....ar tb sa am pretentii? chiar si fetele ei ii spun in fata ca nu se pricepe la asa ceva.....deci nici o baza
Mama! E la 100 km de mine si cand a venit o data la mine imi spune ca la mine e cald(desi am AC), ca e mic (e apartamentul care mi l-a dat e) si ca mai bine se duce la fratele meu care sta la curte.
A stat cu Raducu o noapte cand avea vreo2 luni ca noi am fost la o nunta si i-a dat LM la bibe, l-a schimbat, dar greu dle cu scutecele stea noi:D
O mai avem arvunita de revelion ca vrem sa ne ducem la un restaurant aici in Braila si i-am spus sa stea vreo 2-3 nopti sa mai iesim si noi la club:D
Chiar azi am vb cu ea la tel si mi-a spus ca eu is tare pretentioasa (cand citeam mesajul Paulei ma cam vedeam in oglinda) si ciufuta....sunt invatat singura
si la mine cand vine ii este rusine sa se uite in frigider si multe altele
trimit mesaul ca mi-e ca-l pierd...........
va pup
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
Diana_Eva spune:
multumim tuturor pentru urari
fetita mea e cumintica azi - astept sa pape acum la 6
am fost in oras cu tati - a dormit ca un ingeras
am mai gasit filmulete faine
www.youtube.com/watch?v=hFcgKB6HYBo" target="_blank">masaje bebe
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
Roxana_Theo spune:
Am vazut vreo doua filmulete. M-am uitat la masajul pentru colici. In afara catorva miscari, restul le-am invatat si eu de la mama care le stia de la bunica si tot asa...
24.06.2010