Fluturasi de martie-aprilie 2011 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Burtici help help......Doamne cit am dormit.....

Credeti ca pt morfologie trim II la 21 s si 5 zile este prea devreme?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 20+

nu. e fff bine

mami x2 , de fetita cu codite si s 26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

in sfarsit am terminat si eu treaba azi, offf cate am mai avut de facut!

lalely felicitari pentru baietel si pentru vestile bune!!ma bucur mult ca totul e ok!!

catank eu am programata morfologia fix la 24 de sapt si tot atunci fac si 4d!

madutza multumim pt info despre decalotare! si pe mine ma cam sperie treaba asta...am mai citit si pe net, am vazut cat de mare e polemica...parca cu cat citesc mai mult pe atat imi creste nedumerirea o sa fac si eu cum o sa mi zica pediatrul dar in principiu decalotarea mi se pare o chestie de igiena! intrebarea mea e daca tot incepi cu asta, de ce dureaza doar un an?

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

pai nu dureaza un an, ci ideal este ca pana la un an sa reusesti sa-l decalotezi ca lumea..corect adica..nici eu n-am reusit..inca il spal asa cat pot eu, ma uit sa nu se adune mizerie pe acolo ca poate face infectie..pana acum am scapat..sper sa n-ajung la chirurg ca nu vreau sa-l traumatizez..stiu ca ei uita, dar eu nu uit a, si cred ca orice pediatru recomanda ce a spus madutza, incercat la baita sa tragi usor de pielicica..fara sa fortezi..dar din cate stiu din viata reala, daca nu fortezi nu merge..iar daca fortezi poate sa curga si sange..asa ca depinde de tine, cat de tare esti..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput

mada, igiena intima la fetite mi se pare multtt mai simpla decat la baietei. dupa ce speli sa fie curat locul de la labii, usuci zona prin tamponare cu un prosopel si eventual poti sa o dai cu crema cu care o dai pe corp.
eu bephanten foloseam doar in cazurile in careee era nevoie, dar noi nu am avut deloc probleme cu iritatiile.
sapunul nu este recomandat a se folosi zilnic, ci apa curata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

lalely felicitari ptr baietel

_
21 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dorint@, eu stiam ca testicolele coboara de cand sunt in burtica mamei. Asa am intrebat si eu asistenta in spital daca i-au coborat, si a inceput sa rada si sa vb cu fi-miu cica: ce stie mami, ea e fata . aaa si inca ceva de coitze sa nu va speriati(ca mine) cand le vedeti prima data: sunt fff mari si ff rosii (din cauza hormonilor), zici ca sunt margele de curcan..,. numai ca muuult mai mari.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

miki am inteles...o sa caut pe youtube sa vad daca gasesc vreun video doamne ma simt asa natanga si nepriceputa mai ales ca am baietel, habar n am ce o sa i fac..eram ft fericita intr-o zi pt k gasisem intr o zi pe siteul mustela un video despre cum cureti copilul!! l-am invatat pe dinafara..

s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

am gasit, in sapt 25 incep sa coboare testicolele in scrot.

yasmi, mercic de info . Eu nu cred ca vei mai pune multe kg de acum

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nu, Lavi, ai sa te mentii, trebuie sa pastrezi ritmul..prea te-ai descurcat bine pana acum!
Catank, am pacatuit azi cu mamaligutza cu brinzica, am gustat din farfuria lui matei...mi-era pofta. Totusi am sa incerc sa tin in contiinuare...uuuf..Deci soacrei is e pare ca nu mananci...Asta-mi aminteste de bunica sotului care la prima sarcina imi spunea ca o sa fac o matza d ecopil si ca ea nu va pune mana pe el (de parca eu abia asteptam sa i-l pun in brate...) si cand a auzit ca are 4 kg n-a mai pomenit nimic ever...Eu zic ca-i ok varsta sarcinii pt morfo.
Madutza, lui David i-a cazut buricul la 7 zile fix...la Matei in a 13-a zi..ma cam panicasemAm auzit si de perioade mai mari chiar
Lalely, felicitari pt flacau!sa creasca mare,s anatos si sa va bucurati de el!!!
Strumpfh, foarte frumoase florile de la sot...mi-e dor si mie de un buchet asa...primit pe neasteptate.Hhmmm..sa te pui pe picioare repede cu burtica!

Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

dorint@, eu stiam ca testicolele coboara de cand sunt in burtica mamei. Asa am intrebat si eu asistenta in spital daca i-au coborat, si a inceput sa rada si sa vb cu fi-miu cica: ce stie mami, ea e fata . aaa si inca ceva de coitze sa nu va speriati(ca mine) cand le vedeti prima data: sunt fff mari si ff rosii (din cauza hormonilor), zici ca sunt margele de curcan..,. numai ca muuult mai mari.

Povestea nasterii

Poze

exact asa este!!!
la ultimul eco, am intrebat daca au coborat testicolele si a spus ca se vede scrotul si testicolele si cel mai bine se vede in jurul sapt 28-30.
cand mi-am vazut nepotelul, ii schimba pampersul si avea coitele asa rosii....si ma intreaba varamie pe mine daca sunt oare iritate de sunt asa rosii... eu nu stiam bineinteles

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Povestea nasterii

Poze

madutza, asa ar trebui insa nu l-a toti baieteii se intampla asa..uneori nu coboara unul si canalele din cate stiu eu ca am ajuns pe la multi doctori cu el, raman deschise o perioada ( se mai elimina si hidrocelul-lichidul de acolo) si atunci poate fi chiar flotant, adica urca si coboara..problema e daca pana la un an nu a coborat definitiv..atunci se stabileste interventia chirurgicala sau nu..

mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu

Mergi la inceput