Fluturasi de martie-aprilie 2011 (74)
Raspunsuri - Pagina 5
Stefana spune:
Clar, nu pot tine pasul cu voi, nici cand incerc sa intru in fiecare zi
In primul rand va multumesc pt ca mi-ati sustinut ideea si ati aspuns cu asa o proptitudine. Am citit listele cu atentie si mai astept comentariile voastre, pt a-mi putea face o lista finala. Chiar, cum am putea actualiza listele mereu? Cu edit? Sa intre fiecare si sa-si spuna parerea in dreptul fiecarui obiect sau cum? Asta ca sa avem la urma o viziune clara asupra listei, ca asa e greu de retinut toate parerile postate.
Apoi, cu parere de rau spun ca multe dintre magazinele de care vorbiti voi nu se gasesc in orasele de provincie, iar eu, una, nici nu-mi permit sa fac toate cumparaturile in magazine gen Mothercare, Benetton sau altele asemenea. Oare in magazinele obisnuite sau in supermarket-uri gen Carrefour nu gasim totusi ceva mai de calitate?
Eu am gasit un site de pe care as comanda patutul transformabil cu tot ce trebuie, adica saltea, saltea de infasat si lenjerie. Va uitati si voi pe bebedesign, sa-mi spuneti ce parere aveti? Mie mi se par ok si produsele, si preturile. Iar patutul transformer imi place mult.
Si, nu in ultimul rand, sa va spun ca am fost astazi la morfologie, totul ok, bebe are 480 g si e cu o saptamana mai mare ecografic, adica 22 sapt si 2 zile. Am pus si o poza de azi cu bebe, insa nu e asa calitativa cum ma asteptam si cum vazusem pe net ca pot iesi.
Va multumesc mult pentru aprecieri. You've made my day Adevarul ca e o odisee cu muulte gravidute subtirele si frumusele.
Ma duc si eu sa fac niste ghebe cu samantana si mamaliguta , ca mi-e cam foame. Apropo, i-am spus medicului ca am luat aproape 5 kg (mai ales ca sunt cam constipata) si a zis ca e excelent si probabil o sa mai iau inca 10. Mie mi s-a parut mult si l-am intrebat daca nu cumva idealul e intre 8 si 12 kg, la care a facut ochii mari si mi-a zis ca mai degraba 18 Sper ca nu!
Mai intru. Va
Stef 21+ cu Tudor Stefan
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
bb_yasmi spune:
mada, simo, eu nu uit ca la prima sarcina in ultimele 19 sapt am pus aproape 25 kg..... bine ca acum mai sunt "doar" maxim 13 de maine
simo, tu cum esti??? ai mai eliminat apa??
mami x2 , de fetita cu codite si s 26
miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish miki am inteles...o sa caut pe youtube sa vad daca gasesc vreun video doamne ma simt asa natanga si nepriceputa mai ales ca am baietel, habar n am ce o sa i fac..eram ft fericita intr-o zi pt k gasisem intr o zi pe siteul mustela un video despre cum cureti copilul!! l-am invatat pe dinafara.. s 20, in asteptarea baietelului nostru minunat |
scrish, informatiile de pe net s-ar putea sa te bulverseze si mai mult, pt ca sunt diverse practici si sa nu intelegi altceva ( gen taiere sau mai stiu eu ce )..ai incredere, o sa te descurci..nici pe noi nu ne-a invatat nimeni..eram cu ochii in patru cand venea pediatra si ii facea ea..
mami de Vlad 09.04.2009 si s25 cu
bb_yasmi spune:
stefana, eu am mobilierul fetitei de la bebe design facut pe comanda si tot de la ei voi lua si pat transformer...dar il iau mai tarziu. la inceput, primele 2-3 luni o sa doarma in cosulet sau in landou.
bb_yasmi spune:
stefana, felicitari pt bb grasunel!!! cu kg no comment....ideal e 12-15 dar e greu de realizat idealul!
simonacip spune:
Madutza, miki are dreptate, chiar am o prietena care are baiatul doar cu o coitza, cealalta nu a coborit si trebuie operat. Baiatul are un an. Mie la vizita pediatrul mi-l verifica mereu sa vada dc sunt coborite ambele
Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi mada, simo, eu nu uit ca la prima sarcina in ultimele 19 sapt am pus aproape 25 kg..... bine ca acum mai sunt "doar" maxim 13 de maine simo, tu cum esti??? ai mai eliminat apa?? mami x2 , de fetita cu codite si s 26 |
Am stagnat. DImineata aveam 64,8...cu 100 gr chiar mai mult. Dar perseverez, poate ajung cumva inapoi la 64
Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
bb_yasmi spune:
simo eu zic sa nu te mai chinui sa mergi "inapoi" ci sa te stradui sa te mentii cat mai mult sub 65.
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui simonacip Madutza, miki are dreptate, chiar am o prietena care are baiatul doar cu o coitza, cealalta nu a coborit si trebuie operat. Baiatul are un an. Mie la vizita pediatrul mi-l verifica mereu sa vada dc sunt coborite ambele Simona, mami de baieti David, Matei si 24+ Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
off, saracurii. Da, eu stiam "teoria" cum ca se coboara din burtica. Al meu nu a avut pb, dar uite ca mai sunt si cazuri in care nu coboara.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
dyadyazuza spune:
buna seara fete cu burtici de bebici
am intrat si noi sa ne laudam ... am fost azi la morfologie si se pare ca bebelu din burtica va fi . noi ne asteptam sa ne zica ca e fetita dar nu mai conteaza nimic sunt extrem de fericita, se pare ca totul e bine, in parametri normali, placenta s-a mai ridicat dar mai trebuie sa se mai ridice, in rest nu stiu ce sa va mai zic. aaaa are 533g. in concluzie totul e perfect normal.
merg sa citesc si eu din urma... in nici un caz nu pot tine pasul cu voi, sunteti tare vorbarete
va rog sa treceti si la mine pe prima pagina
23http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw