Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Neatza burtici si de la mine.

Carmen felicitari pt bebele grasun. Ma bucur ca totul e bine.

Legat de parola chiar m-ati facut curioasa, unde a fost postata?

Va doresc tuturor o zi cat mai placuta.

Laura

32+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mda..Ralu e si pe intuneric si fara net..i-a murit bateria.

Lori..casa new concept se numeste firma si magazinul..dar pe lenjerii nu au eticheta, ca le vand la astia mai mari si isi pun ei firmele lor
este mag la etaj in dragonul mare..cum urci scarile rulante in fata
sunt 120 lei lenjeriile de 2 per..si 85 alea de o pers..dar garantez pt ele, le am de mult timp, inclusiv culorile sunt la fel dupa atata spalat
a doua firma tot ok este sky one..tot prin zona aia, de la ei am luat pilote si perne misto.

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

In sfarsit am ajuns si noi acasa ! Suntem forte bine, buburuzul are 1700g si e cu capul in jos, placenta bine, colul 28mm, firicelele de sange au fost de la firul de cerclaj,cica se mai intampla,nu e nimic grav.Doamne ce m-am linistit ! Va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si m-ati incurajat !simo merci pt msg si pt ca ai anuntat fetele ca sunt bine. Am fost am dat si avansul la rest !

carmen
30+ cu Andrei

super vesti

cand ti-a facut cerclaj atat aveai colul???ca mie la eco nu mi-a mai zis nimic de col..daca stia ca am cerclaj..se poate mari cumva???

fluturas 28 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

maduta stiu, stiu..dar nu mi-a picat bine... vreau sa ma mobilizez si eu sa pun, dar ramane mereu la urma pe lista de "chestii de facut". Nici hainute n-am spalat, camasa n-o gasesc, , copilul e marait la mine-n brate...n-am papa pt azi...sa continui???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+

off, hai ca incet incet le vei face pe toate
oricum parola tb schimbata. are cineva timp sa se ocupe de asta? Eu plec acusi si ma intorc dupa ora 14:00. daca nu se rezolva pana atunci o schimb eu cand ma intorc.

Pupici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 26+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ocsanica ..

de cand tot zic ca ma potolesc dar mereu apare cate ceva in program.
sambata mai am de facut cumparaturile pt bebe...patut,carut si alte alea..mergem cu nasha la plimbare...si gata
de luni ma potolesc, incep sa cam scartzai deja

mai..pe mine tot intepaturile alea de jos de la pasa ma omoara..niste junghiuri de ma pun jos..dimineata ma cauta sotu in parcare..io eram langa masina..nu mai puteam, ziceai ca acu scoate capu afara...senzatia aia nasoala
dupa ce m-am asezat a fost mai ok.
azi implinim 34 sapt..intram in 35..sa mai stea acolo ca mai am treaba de facut

Simo 33 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Buna dimineata si de la mine,minunat micul dejun.....multumim:))

Eu am fost astazi foarte matinala si am dat o tura de cumparat pt bebe

Lorich,se vede ca esti suparata,imi pare rau ca treci printr-o asemenea stare,lasa ca o sa fie mai bine...

Carmen,bravo pt grasunel,bine ca este totul in regula

In legatura cu parola,am mai vazut si la alte odisei ca erau discutii pe tema asta,poate totusi este o greseala....

Bebelu,fara curent?,offfffffffff
Sa avem o zi minunata

32+ cu Lukas Christian

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Neata dragelor!

Ieri am fost ca si in primele luni de sarcina: mi-a fost rau si greata si m-a durut asa prin burta. Azi vad ca e ok. Vremea asta s-a schimbat total. E intuneric si a plouat cand m-am trezit.

Ma bucur ca sunteti bine toate si ati adus doar vesti bune de la controale.

O zi minunata sa avem.

30 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

dupa ce s-a inchis laptopu, la 2-3 min a dat drumu si la curent si la cablu asa k inca sunt prin zona

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna fetili

AM O STARE DE
Afara intuneric..cred ca ploua..
Missmj;ma bucur ca esti bine
N-am inteles faza cu parola

o zi buna tuturor

Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_2007 spune:

Neatza burtici!
Eu care tocmai vroiam sa vad pozele de pe contul comun si sa pun si eu bineinteles.... Sa inteleg sa o sa fie un fel de concurs cine merita sau nu parola?
In fine chiar eram curioasa , ca prea am auzit numai de bine lucrusoare frumoase si gravidute una si una!Daca indeplinesc criteriile, astept si eu parola pentru contul comun!

Eu una pana in momentul de fata nu am mai luat nimic deoarece am totul de la primul bebe . Mai tarziu, cu vreo luna inainte de nastere, o sa fac o triere sa vad ce mai e cum mai e...o sa spal lucrusoarele si o sa vad daca chiar mai am nevoie de altele .
De pe aramis a comandat cineva? Arata foarte bine, as comanda si eu dar nu asa multe, poate ne cuplam pentru o comanda comuna.

Diana mami de Roberta si 26 s

Mergi la inceput