Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
Shines spune:
Sunshine..dragonul cel mai mare,principal....singurul care are si scara rulanta
sincer habar nu am ce numar e
Simo 33 cu Eduard Matei
angieangie spune:
ce aiurea faza cu parola:((
oricum cand o schimbati sa ne-o transmiteti si noua..pls
Angie +29
bebe jucaus
loutzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Sunshine..dragonul cel mai mare,principal....singurul care are si scara rulanta sincer habar nu am ce numar e Simo 33 cu Eduard Matei |
E dragonul 3 sau 4. Nu e cel care seamana a mall?
Ca restul nu stiu sa aibe scari.
Laura
32+ cu
bebelu86 spune:
vreau si eu sa stiu unde s-a postat parola si ce s-a intamplat..
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
sunshine_rox spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Sunshine..dragonul cel mai mare,principal....singurul care are si scara rulanta sincer habar nu am ce numar e Simo 33 cu Eduard Matei |
merci simo; stiu magazinul, de acolo am luat si eu anul trecut pt noi; pt pitica eu am vazut tot in ala cum urci pe scari in dreapta e un magazin cu lucruri multe de bebe si carucioare si patuturi etc; acolo am vazut la un mil 100 lenjerie cu aparatori cu tot si cu materialul ok
31+Alexandra - Maria
vas spune:
Fetelor, nu va faceti atatea griji cu pozele astea. Cand am intrat eu prima oara pe site-ul asta fiecare punea poze la semnatura, asa cum am si eu, si sincer ma bag mai repede acolo sa incarc decat pe contul comun. Acum fiecare are libertatea de a pune ce fel de poze vrea. Noi am avut o prietena la odiseea Elizei care niciodata in atatia ani nu a pus nici o poza cu chipul ei. Fiecare face cum vrea, asa ca nu va mai stresati, sunt simple fotografii, care pe langa ce se gasesc pe facebook si altele sunt o nimica toata.
.
iubita2007, intru si eu acum pe aramis sa vad ce au .
Shines,bravo pentru cumparaturi.Cred ca esti asa mandra.
Bebelu, de acum ca vine iarna trebuie sa te astepti ca se va intrerupe curentul destul de des.
La noi in oras cand se da drumul la luminitele de sarbatori sigur ard ceva cabluri. Acum am vazut ca nu mai risca si fac verificari pe timpul zilei.
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bebelu86 spune:
am schimbat parola.
si de acu, fara suparare, o dam la cele active. nu care intra o data, da datele si gata hop vrea parola. k s-a dat prea usor si uite unde s-a ajuns.
o sa incerc sa trimit la toata lumea. dc nu primiti, imi ziceti
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
florintunde spune:
Simo ;felicitari pt cele 34 sapt implinite..de acuma trece si mai repede..trebuie sa ai grija de bb
Stai un pic mai cumintica..sa nu cumva sa-ti para rau mai incolo.
Nu iti face bine atata agitatie...trebuie sa iei cat mai multe pauz
Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004
Shines spune:
da sunshine...am intrat si in ala sa ne uitam..dar nu am avut rabdare sa ma uit la toate si sa intreb de preturi..dar erau multe chestii misto, carucioare,patuturi..mese de papa, scaune de masina.
Nasha vrea sa mergem in kiabi sa luam tot..deci kiabi sa fie..luam tot din acelas loc macar.
Simo 33 cu Eduard Matei
Shines spune:
Tunde...mai am putintel si gata...termin cu ce mi-am propus si stau linistita
Simo 33 cu Eduard Matei