Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 11
florintunde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 am schimbat parola. si de acu, fara suparare, o dam la cele active. nu care intra o data, da datele si gata hop vrea parola. k s-a dat prea usor si uite unde s-a ajuns. o sa incerc sa trimit la toata lumea. dc nu primiti, imi ziceti |
multumim
Tunde 26 sapt +Mami de ursulet Mario 04.03.2004
bebelu86 spune:
am trimis...nu cred k la toata lumea..k nu am rabdare acu sa iau capitole din urma sa vad unde a scris fiecare sa trimit. astept sa ziceti dc nu aveti parola.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
missmj spune:
Neatza fetelor ! Multumim pt cafea si mic dejun ! Am avut o noapte linistita, nu m-am trezit deloc sa fac pipi,ciudat,eu care ma trezeam de cel putin 2 ori.
Faza cu parola, intr-adevar nu sunt chestii foarte importante sau vreun secret national, dar nici nu e frumos sa postezi parola pe un topic comun.parerea mea...
Inca o data vreau sa va multumesc tuturor ca m-ati sprijinit ieri si ca ati fost cu gandul la mine ! Va si va dau cate un
Shimb si semnatura azi !
carmen
31+ cu Andrei
mica_daria spune:
Buna dimineata fetele ...
in mijlocul unui "scandal" legat de poze.
Eu nu am avut net zilele astea, am intrat sa va citesc asa repejor cand la un vecin, cand la altul, in rest n-am apucat sa va si scriu. Iaca si eu sunt una din persoanele care nu au pus poze pe contul comun, in primul rand pt ca mai toata ziua sunt la birou, unde nu am poze, iar seara cand ajung acasa istovita de naveta nu mai dau drumul la calculator never, iar in al doilea rand am un specimen de "prietena" care intra pe acest site doar ca sa vada ce scriu, si care considera ca imi pierd vremea pe aici si multe alte pareri rautacioase, asa ca am preferat sa nu ma expun (nu dati cu rosii in mine, imi sunteti foarte dragi de la prima pana la ultima, eu abia asteptam sa vad 2 liniute sa intru repejor la o odisee, si imi face mare placere sa va citesc si am invatat multe de la voi). Daaaaar, probabil cand o sa raman si eu acasa in concediu (cuvantul concediu nu exista la mine in dictionar de vreo 6-7 ani) promit ca voi fi mult mai activa, dar acum timpul nu imi permite sa le fac pe toate.
Dupa ce m-am intins ca o placinta, ma reintorc la interminabilele mele hartoage, cu speranta ca poate Mos Craciun imi aduce si mie parola cea noua, si asa in ciuda dusmanilor, promit sa pun pozici, dar mai intai sa imi fac, pt ca am doar una de cand aveam 5 luni.
Va pup !!!!
Happy 30+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
iubita_2007 spune:
Pentru fetele interesate , e un targ pentru bebei si mamici la sala Dales , ma tenteaza sa ma duc pana acolo asa intr-o plimbare. De la targurile astea ma alegeam de obinei cu tatea mostre de creme de imi ajungeau pnetru un an
Diana mami de Roberta &26 s
missmj spune:
citat din mesajul lui fluturas2010 cand ti-a facut cerclaj atat aveai colul???ca mie la eco nu mi-a mai zis nimic de col..daca stia ca am cerclaj..se poate mari cumva??? |
Din cate imi aduc eu aminte ajunsese de la 40mm la 25 mm , nu cred ca e posibil sa se mareasca,poate nu mi-a masurat aia bine colul.Nici nu am intrebat dr.
carmen
31+ cu Andrei
missmj spune:
citat din mesajul lui Shines mai..pe mine tot intepaturile alea de jos de la pasa ma omoara..niste junghiuri de ma pun jos..dimineata ma cauta sotu in parcare..io eram langa masina..nu mai puteam, ziceai ca acu scoate capu afara...senzatia aia nasoala dupa ce m-am asezat a fost mai ok. azi implinim 34 sapt..intram in 35..sa mai stea acolo ca mai am treaba de facut |
Mai Simo, ai intrebat dr de la ce sunt? stiu ca te-a mai intepat si cand erai la piata ,nu mai tin minte daca ai fost atunci la dr.Dar nu sunt in regula intepaturile astea atat de dureroase Mamaaaaa ai intrat in sapt 35, ce putin mai e ! felicitari ! SI sa stapanesti sanatoasa lucrusoarele din dragon !
carmen
31+ cu Andrei
djlaura01 spune:
buna dimineata fetelor,eu sunt cheauna nu am dormit deloc am zis ca mor de durere de cap defapt cred ca este de la spondiloza durerea dar nu am voie sa mai i-au diclofenac,asa ca trebui sa suport durerea
bebelu eu am dreptul la parola???
_
21 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
missmj spune:
multumesc ralu ,vezi ca si tu ai pm
angie te duceai sa cauti perna de gravi eri, ai gasit?
carmen
31+ cu Andrei