Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
Shines spune:
ms carmen..
am intrebat dr...a zis ca nu sunt tocmai normale intepaturile dar nici de speriat..apasa copilul mult pe acolo, mai ales cand stau in picioare.
mda..chiar ca mai e putin..nu mai schimb semnatura de frica
Simo 33 cu Eduard Matei
ocsanica80 spune:
eu stiu ca nu sunt foarte activa si nici poze nu am postat pentru ca de cand sunt gravi nu am facut nici o poza am tot spus ca o sa fac o sa fac dar acum dupa tot ce s-a intamplat sincer nu prea am mare chef sa fac poze; dupa ce fac achizitii pentru bebe vreau sa postez ceea ce cumpar; asta in cazul in care ma inscriu in categoria celor care au parola..
dar indiferent de situatie mie imi sunteti tare dragi toate...
si ca sa fac si o glumita bine ca am inceput sa scriu de ieri de pana sa incepa discutia de parola .
am vazut ca si in barlogul ursoaicelor au fost aceleasi discutii despre parola de contul comun;
29 + Maria-Sofia
Roxana
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines am intrebat dr...a zis ca nu sunt tocmai normale intepaturile dar nici de speriat..apasa copilul mult pe acolo, mai ales cand stau in picioare. mda..chiar ca mai e putin..nu mai schimb semnatura de frica |
Nu sunt grave,dar nici normale,mda...daca nu ai trebalui atata ,nu te-ar intepa!! Hai , schimba semnatura , ia o bere sa iti faci curaj !
carmen
31+ cu Andrei
bebelu86 spune:
am schimbat iar parola...pt k dupa ce am trimis noua parola, am aflat k tocmai fluturas e cea care a dat parola pe alt topic. dupa ce deja ii trimisesem noua parola.
am luat aceasta decizie, pt ca nu mi se pare corect fata de cele care chiar vreti ca albumu sa ramana privat. nu conteaza k aveti conturi de i5, facebook sau alte nebunii. e strict probl voastra.dar din moment ce am stabilit k parola ramane numai intre noi, mi se pare normal sa ramana asa.
cine vrea sa aiba album public sa arate la toti ce a cumparat, ce a facut sau a dres, isi poate face cont separat si asa evitam orice fel de discutii.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 33+ cu Natalia Maria
Mayane spune:
Citat: |
De ciorba arsa n-am mai auzit..., se poate?!? |
Mda... se poate ciorba arsa. Se pune ciorba sa fiarba si se incepe o "elite mission" in Guid Wars, de exemplu... Mi s-a intamplat mie cand eram puuutin mai tinerica.
25+
Bebe
Lorich spune:
Mai, poate ne spune Fluturas cum pui parola pe un topic, ca n-am inteles de ce a facut-o; daca voia neap s-o dea cuiva, o facea tot pe PM si gata...nu intelg si pace.
In alta ordine de idei, bebelu, daca ai nev deajutor, da-mi o lista cu numele si trimit si eu oparte de PM-uri ca cred ca ai innebunit d etata trimis.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 31+
Irinukaaa spune:
Ralu o parola si pe la noi?
Important era sa se afle cine si care a fost motivul pentru care parola a fost facuta publica, ca sunt sigura ca sunt destule dintre noi care au motive mai mult sau mai putin intemeiate sa nu posteze poze si totusi sa ii faca placere sa le priveasca pe celelalte. Parerea mea...
Simo zici ca mai ai putin de "alergat" si gata te potolesti... doar ca mai ai putin si din sarcina si gata...
La inca 6 saptamani (plus-minus cateva zile) iti dorim noi!
Irina ~ 33+ cu Patrick Cristian
Shhhht! Cresc...
missmj spune:
Azi-noapte cand am ajuns acasa,m-am pus cu sotul in pat si eram asa fericiti ca buburuzul e bine, il intreb pe sot daca i-a placut la eco, a zis ca el nu prea a inteles ce se vedea acolo, ca el vrea sa il vada live mai repede.I-am zis sa mai astepte ,la care el " pai frate'miu s-a nascut la 7 luni si nu are nimic,sa vina si piticu' mai repede" Sa-l bat si alta nu ! taci mah ca poate te aude bubu si se ia dupa tine !
carmen
31+ cu Andrei
Shines spune:
Referitor la parola si poza :
deci..eu am pozele bagate acolo. le am protejate de o parola si nu pot fi descarcate.
pe facebook la fel, le pot vedea prietenii sau cine vreau eu...si nici nu ma justific la cineva de fapt, e problema mea daca pe alte site-uri am poze in fundu gol, ok ? daca vreau sa fiu ''vedeta'' ma destrabalez cu pozele pe toate site-urile.
dar aici asa a fost regula de la inceput, s-a dat parola pe pm nu direct pe site la toata lumea.
daca se dadea asa...ne conformam toate si care vroia intra care nu..nu, fiecare lua decizia. Ei...aici asa e ''legea''..asa am facut.
asta nu da dreptul nimanui sa dea parola cuiva care nu are nici o legatura cu acest topic sau cu fetele de aici.
pentru ca ati vrut sa va aratati pozele voastre....s-au vazut toate si nu e corect.
Pentru ca eu mereu am fost sincera si prompta in mesajele mele, adica am spus ce gandesc si ce ma derajeaza fara sa atac pe nimeni la persoana, sper sa nu se trezeasca iar careva care paraseste forumul si da vina pe mine ca am indraznit sa imi zic parerea.
Simo 33 cu Eduard Matei